INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

fetele, dragutele, am intrat sa va salut, sabine, peta ...multumesc !
mersi de fapt tuturor fetelor ca ma suportati.., ca v-ati facut timp sa cititi sau sa comentati msg meu, daca ati stii cat de mult conteaza cuvintele voastre, si eu cred ca o sa fie bine, ca,.. copilul meu se va descurca..intr-adevar romania noastra, la 20 de ani de la revolutie, bate pasul pe loc...fir-ar al naiba..nu vreau sa imbatranim intr-un bloc cenusiu, undeva in bucuresti, cu pensii nesemnificative...dar, totul are un pret...
mona mersi mult de mesajul cu analizele, e ciudat ca nu ai facut nici o analiza care arata rezerva ovariana adica AMH si inhibina B, de fapt ma bucur, ca astea doua arata tare prost la mine si mi-e frica ca nu ma primesc aia in FIV!..
Indi am vazut ca odata m-ai intrebat cu cine fac IA la medlife,-si nu am vazut atunci intrebarea- cred ca tu ma intrebai..sa nu gresesc,.. in orice caz e doctorita deliana predoi.
sensibilaam vazut msg tau despre problemele neasteptate aparute cu sarcina, nu am comentat, dar 'm-au trecut racorile" , bine ca ati scapat cu bine !!!
consuela, si sotul meu e gelos ca am prietene pe forum
din pacate saracii soti sunt de cele mai multe ori responsabili cu castigatul banilor, de aia nu sunt asa multi pe forum, sa-si aline suferintele.. rodiolinul e un "antistress", regleza functiile metabolice,dar consulta si tu un medic "naturist", eu am zis despre rodiolin, dar nu l-as recomanda asa fara avizul unui medic, macar o parere acolo...!!

fete, frigul si umezeala la bloc continua!!! :-((( am doua calorifere electrice in priza, o sa ne aduca la sapa de lemn!:-(( cel mai tare sufereau cainele si papagalul, dar am luat masuri!.. la serviciu e frig ca naiba de asemenea!... ce naiba fac astia cu caldura??!..da cine stie tot raul spre bine, mai stii, poate din inghesuitul asta sub plapuma o iesi ceva!...

succes la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Neata fetele

Eu ca de obicei imi fac aparitia mai tarziu ca sunt cam somnoroasa.
Anna imi pare tare rau.Am citit undeva pe net ca la ia fara stimulare sansele sunt sub 5%.Iti spun lucrul acesta pt ca e important.La mine situatia a fost inversa acum doi ani.O d-na dr imi dadea closty si pregnyl dar fara inseminare.Bineinteles ca a fost un mare nimic.

pai pe ciclu asta nu mai fac IA, luna viitoare facem si tot pe stimulat
acuma trebuie sa ne ocupam de polipi, care apropo cred ca sunt cauza unor sangerari ciudate, am sa intreb maine pe medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fete,
Ma intorc cu detalii de la nenea doc si la voi...
Nu incepem luna asta tratament deoarece ne-a anuntat ca luna asta pleaca pt 10 zile la NY. Participa la Maratonul de la NY . A zis ca asta este cadoul lui de ziua lui...50 ani..
Se antreneaza pentru asta de 2 ani...
Na acum sa te pui cu omul...
las' sa mearga si sa-si racoreasca creierii
Si sa vina cu forte proaspete.
Ne-a facut dosarelul, mi-a zis ca profilul meu hormonal este f bun deci sunt sanse de obtinere oute frumoase...
Mi-a dat deja reteta sa o avem pregatita in Z1 a urmatorului CM...
Pana atunci...ne miscam...liber...
Reteta de inceput...
Din Z1 de CM...
Decapeptil 0.1 g X 1 zi pt 14 zile
Gonal F-Pen 300g / zi
Ovitrell 25 X2, una folosim pt ovulatie...si una sa fie...
Tablete utrogestan 200g X3pe zi , pt intretinere...
Asta e reteta si in f de eco si analize vedem cum continuam dupa Z7

Deci...inca o mica pauza, caci oricum nu aveam toata birocratia facuta, si nu eram pregatita...
E un medic excelent si explica in cele mai mici amanunte tot ce vrei..
Asisderea, dupa ce vom avea outele mele si gigeii seicului, vom stabili ce procedura de FVI vom face...
va pup cu drag

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, se pare ca primu' FIV va fi gratuit din 2010.
Asa am citit caci nu am ajuns inca acasa sa ma uit la TV. Poate va uitati voi si vedeti amanunte. Probabil ca va fi o nebunie cu aprobarea de dosare ...nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca am inteles ca locurile sunt limitate...

Da,si la mine e frig rau acasa. Ma lupt cu un CM abundent. Nu stiu inca daca vreau sa fac inseminare luna acesta ...parca as vrea si o pauza dar parca ma roade un pitic pe creier cum ca irosesc o luna....offf. Ma bate gandul sa trec la FIV dar parca nu reusesc sa ma organizez. Azi am auzit ca o tipa din firma isi ia concediu medical 3 luni ca sa faca bebe...prin strainataturi. Mi s-a parut ciudat sa anunte asa, cred ca m-as simti fff presata sa vin cu burta la gura si cred ca as avea presiunea rezultatului....ma rog, eu o tin la secret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Cum a reusit sa ia concediu medical pe 3 luni? Adica ce a zis ca are de are nevoie de atat de mult timp? Ma intereseaza si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sabine sunt pe aici...
declar ziua 1
pana joi ne hotaram daca mai facem si luna asta o incercare.
azi dimineata am recoltat pt profilul de trombofilie si ceva anticorpi. m-au lasat fara 1055 lei
luminita, ce catel ai? eu am doi cockeri, tata si fiu. niste ametiti de care mi-e tare drag
m-am uitat si eu la stiri
cica au aprobat pt 2010 pt 250 de cupluri FIV suportat de stat. doar pt 250 de cupluri si doar 500000 euro bucet pe an
http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1811

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui consuella

Ma tot gandesc de cateva zile la ceva.... Noi fetele ne dam de ceasul morti vorbim despre analize peste analize, stam pe forum sa mai prinde ceva nou, vorbim intre noi si ne incurajam, dar forum in care "domnii" sa se planga despre cum au si ei probleme nu exista?! Va intreb pentru ca sotul meu e nitel gelos pe "forumiste". In cazul nostru la el sunt probleme si atunci ar avea nevoie sa discute cu alti domni care se confrumta cu aceleasi probleme. Oricum eu prin cate spitale am umblat am vazut o multime de cupluri cu probleme de feritilitate. trebuie sa recunosc ca nici nu credeam ca sunt atatea.... Din pacate....

aici poate sta si el la povesti. mai sunt barbati si pe aici
uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143441
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143102&whichpage=20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor, asta e, e un inceput...foarte timid, dardecat deloc mai bine asa. E bine ca totusi se misca ceva.
ell, fantastica povestea ta cu colega...sunt si eu curioasa cum de si-a luat concediu medical pentru asa ceva, la ce a incadrat-o doctorul, la stres?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

consuella - testul barza gold cel putin teoretic dupa cum se lauda ei, poti sa-l faci cu 4 zile inainte sa-ti intarzie...adica daca iti vine deobicei fix la 28 de zile, poti sa-l faci cam din ziua 24...data trecuta am gasit unul mai scump, pe care scria ca il poti face chiar cu 6 zile inainte dar nu mai tin minte cum se chema...parca sure check...in orice caz era importat din SUA, asta stiu sigur...incerc sa ma interesez si iti spun...
am mai vazut si domni pe forum...sigur exista subiecte legate de problemele barbatesti la care poate participa...

sure check pozitiveaza mai tarziu, cam doar dupa intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

da, m-am uitat si eu dupa aia...dar chiar nu mai tin minte cum se chema testul ala, si am aruncat ambalajul...oricum, eu sincer cred ca trebuie sa astepti pana in tarziere, altfel nu e concludent. Din pacate acum fac pe lupul moralist, ca nici eu n-am rabdare

Mergi la inceput