LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 8
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Buna dimineata!!!! pentru toate mamicile!!!!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Hai sa traiesti! Tare aveam nevoie!
Reintram si noi in randul bolnaviorilor, cu febra care nu ceda la nimic. Peste noapte a fost ok.
Sa vedem azi, ca l-am lasat la gradi.
Am rugat educatoarea sa ne sune daca apare febra iar!
Sper sa nu.

Betty, daca iti vine vreun gand de nascut, iti urez de acum nastere usoara si rapida!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
urmychance spune:
Scriu si eu cat pot de repede si ma pun pe treaba (pe invatat).
In primul rand vreau sa o felicit pe mami Adimercedes pt minunatia pe care a adus-o pe lume. E un superb, m-au impresionat foarte mult pozele. Si imi place numele la nebunie. Si mie![]()
Mai vreau sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima vreme , imi pare tare rau ca nu m-am mobilizat la momentul respectiv, dar am spus in gand. Asta e, rusine imi e!
Yaia esti tare scumpa, tunsoarea iti vine de minune, esti minunata din toate punctele de vedere.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, e tare greu cand sufera. Pupici si insanatosire grabnica. 
As mai avea multe de spus, dar sunt cumva contra cronometru, ma pun cu burta pe carte. Miercurea trecuta am primit decizia de disponibilizare de la serviciu si mi-au spus ca lichidarea se face pe 6 noiembrie, pana atunci pot sa stau acasa. L-am dus pe Tudorel la socrii in timpul saptamanii, timp in care eu imi caut de munca si invat ca am uitat tot. Ieri am fost la un interviu, luni am altul la o firma foarte mare. Nu este exact ce mi-as dori, dar ma duc, importanti sunt banii si tb sa incerc peste tot, nu prea e vremea de mofturi. Asa ca acum ma pun cu "fundul" pe excel, power point, franceza, engleza.
Pentru cei care vin la petrecere, ne vedem sambata, la ora 10. Pupici.
papanash spune:
hello si de la noi. pe mine m-a prins virusul asta nenorocit, ma dor toate oasele si carnea de pe ele...
Adi emai bine,n-a mai facut febra, dar azi-noapte a avut insomnie, de pe la 2 s-a trezit, a vrut apa apoi s-a dat jos din pat sa se joace, si-a deschis tv, nu mai avea somn, eu eram rupta, nu puteam sa deschid okii. S-a dus sa doarma cu tati, ii auzeam cum spun povestea cu scufita rosie ( tati) si comentarii ( Adi, ca voia s-o sune pe bunica, ca a mancat-o "upu rau" ).
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
la noi n-au dat drumul la caldura.
imi fac curaj sa fac un pic de curatenie, n-am chef de nimic.
Luy, ati renuntat de tot la gradi ?
Erina, chiar asa, ce au pantofii mov ? Mie mi-a placut hainutele in culori vesele si pastelate pentru Adi.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Urmy, multa bafta ! e greu dar nu imposibil de gasit un job bun. nu mai stiu cand ai reinceput serviciul, ca timp de 6 luni parca n-ai voie sa te disponibilizeze sau sa-ti modifice salariul.
Nana, multa sanatate lui Andrei ! Daca nu mai are febra e bine, pe mine asta ma speria rau.
( 02.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
Papanashoooo, m-ai ametit bre cu linkul ala de la eveniment. comunitatii!!! Se pare ca e cu circuit inchis!
Oriunde dai clic tot acolo te duce, evenim comunit- via dulceturi! Esti belea!
Sanatate multa multa lui Ghighi cel meserias, imi place la nebunie!
Sa prinda puiul mic putere si sa se apuce de nazdravanii!
Gabi, si eu am sistat acum o sapt siropul de tuse, ca mi se parea ca nu face nimic si uite ca a reaparut tusea!
Imi vine sa-mi dau palme. Sincer te-as sfatui sa vb cu pediatra mai bine! Multa sanatate Sarei, sa dispara tusea care o deranjeaza!
Duoamna C, o placere sa va recitesc! Ma roade tare invidia ca se intoarce buni la voi!![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mihailescu teodora spune:
Papanash,Nana
!
Tare rau imi pare de puiutii Adi si Andrei!
Offf!Ne-a ferit Dumnezeu pina acum!Sper sa ne ocoleasca si de-acum inainte virusii!
Urmy
,bafta multa la interviuri!Sa se lase cu angajare,important e ,,sa te agati'' undeva!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
anghelada spune:
Sanatate la toata lumea, vad ca sunt multi bolnaviori/oare.
As vrea sa stiu ce peste dati la papanasi si cum il pregatiti. Eu iau file de pangasius proaspat, si il fac cu lamaie. Asa ii place. Am mai incercat pastrav, insa cam are oase. Imi e frica de pangasius ca daca totusi nu il aduc necongelat. Am vb cu o vanzatoare la Real si cica l-ar aduce pe gheata... nu stiu ce sa zic. Amy nu mananca nici ficat deloc, decat daca fac un fel de drob.. adica ficat faramitat, cu ou, marara usturoi verde si nu mai stiu ce puneam... Apoi carnea de vita... nici eu nu amnaca decat daca o tin oreeee multe la cuptor sa fie foarte moale... si imi e greu sa gatesc pt sa stau mult dupa ea sa fie gata. Stiti vreo metoda sa ii dau Amaliei?
Cam astea sunt marile probleme ale noastre in alimentatie... si ciorbele/supele pe care nu le iubeste deloc. M-am mai uitat la subiectele de alimentatie/gatit, insa in multe nu vad exact ce se paote gati pt 2 ani.
papanash spune:
fiindca-s nauca de cap din cauza de raceala, nu mai stiu daca v-am pus link spre pagini de colorat, pentru pitici si nu numai.
Slippers, parca tu printai pentru party, nu ?
http://www.coloring-book.info/coloring/
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Anghelada, eu de ceva vreme nu gatesc separat pentru copil, fac pentru toti mancare. Ficatelul il fac pane, intai fiert putin in apa apoi dat prin smacuri si prajit. Vita nu pun decat in ciorba, bucatele mici, sau snitele foarte rar. Nu suntem mancatori de vita, asa ca preferam puiul si pestele. Cel mai bun peste e porcul
. Fiindca la gradi nu le da deloc carne de porc, acasa fac si snitele si la cuptor si chiftele cu carne de porc ( sau amestec cu vita).
pangasius n-am mai cumparat de cand au aparut zvonurile alea cu hormonii de crestere cu care-s hraniti pangasiusii. In rest, cam orice peste cu oase cat mai mari sau deloc, i-am dat si rechin
, dar nu se omoara piticul cu astea. I-au placut in schimb crevetii ( cumparati congelati si facuti pane) si scoicile mici ( nu stiu cum se numesc).
( 02.10.2007 )

pentru toate mamicile!!!!