LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 7
mihailescu teodora spune:
Erina
!Abia astept s-o revad pe Daria!
Ieri,Mihnutzu' a fost cu ma-ma-i la biserica sa il impartaseasca.Asa de cuminte a fost(contrar firii lui exuberante
),a tinut mandru lumanarea,a spus ca il cheama A-dei si ca are doo(varsta)
.
Cand au iesit din biserica si au mers putin,i-a aratat bonei ca i-au inghetat manutele
.Mi-a fost asa mila de el...
In rest,toate bune de la noi.Suntem f ordonati la capitolul papa si somn!Dormim 3.5 ore la amiaza,in general de pe la 13-14 si seara,cel tz la 21:30 e adormit!
Papam f bine,cerem non-stop mancare(pa-piii)![]()
Mananca f diversificat,fructe f multe-3-4/zi;supica/ciorbica;budinca de macaroane,paste cu sos, mini martinei de la reinert( sunt batoane de carne, nu cremwursti, pentru ca nu se fierb...au cel mai mare % de carne),branzica Almette,Fagaras.....etc!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
anghelada spune:
Buna,
Iata ca am revenit si eu aici la clubul papanasilor, eu si fetita mea Amalia, care a implinit pe 15 septembrie 2 ani.
Acum tocmai am scapat de raceala, sper sa nu se intoarca cu vremea asta rea.
Noua inca nu ne-au iesit toti dintii, mai avem 2 canini si vreo 2 maselute, asa ca avem perioade cand suntem foarte nervoase.
Acum ne luptam cu pisu in pat noaptea. Am scapat de pampersi acum vreo doua luni, fara mare bataie de cap, insa cred ca a racit sau s-a sensibilizat cumva ca de vreo luna ma tot chinuie noaptea. Ma trezesc la 2 sa o pun pe olita, face , apoi la 4 jum, cand face din nou. O perioada facea seara inainte de culcare si mai facea dim la 5 cand pleca tati la serv. Nu stiu cu ce am gresit ca am dereglat-o. Ma gandesc ca a fost vremea mai rea si, desi are sosete groase si ciupici prin casa, cred ca podeaua a fost totusi prea rece pt ea. Acum pana vine caldurica, ma chinui si cu incalzitul olitei, care e tare rece noaptea si ei nu ii place. O iau incet din pat in brate, ii dau pijamaua jos si o tin cu capul pe umarul meu, si fara sa vb o pun pe olita. Face repede pisu, aproape dormind, apoi imi zice gata si o pun la loc. Voi cum faceti noaptea? Se trezesc BB-ii? Plus ca si ziua, mai nou, zice pisu' mami!, cand deja scapa cateva picaturi. Am facut deja colectie de cateva zeci de chilotei. Acum m-am obisnuit sa o pun la o perioada anume, fara sa o mai intreb daca vrea. Si se pare ca functioneaza. Daca nu ii vine, imi zice clar ca nu vrea si atunci nu insist. Ufff, daca am trece si de perioada asta... Ca deja am luni de zile de cand nu am mai dormit noaptea intreaga. Amy este un copil care a dormit mereu f bine nopatea, inca de cand era bb mic. Se culca la 10-11 si se trezea la 5 sa suga. Si acum doarme bine, fara sa se trezeasca, decat pisul asta ne chinuie...
Mai jos am pus niste poze de la ziua Amaliei.
Va pupam,
Ada si Amy
http://picasaweb.google.ro/anghelada/Amy2Ani?authkey=Gv1sRgCI751-yPjY6j0wE&feat=directlink
Ada, mamica fericita de Amalia Elena
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi! Brrrrr!!!! Sa vedeti ce frig e aici la Cluj! Zau ca de maine eu trec la hainele de iarna ca nu se mai poate! Desi trebuie sa dau o raita prin magazine!
Diwana, eu tocmai voiam sa ma plang ca tusea Sarei persista, ma rog asa cum spuneai tu, cateva episoade pe zi si noapte, dar acum ca am citit postarea ta, m-am mai linistit! Prin urmare nu mai dau fetei nimic si trece la un moment da...Doar ca avem o problema. Noi SUNTEM deja la Cluj! Sa venim oare la Bistrita?![]()
Papanash, asa e, tare greu cu puii bolnavi, parca nu mai ai chef de nimic, e asa frustrant sa ii vezi cum sufera si sa fii neputincios! Mie mi-au zis mereu medicii ca antibioticul, minim 7 zile! Sanatate lui Adi!
Erina, am zambit la postarea ta despre ghetutele mov ale Dariei, ca am avut si noi o conversatie similara! Daca la inceput era clar ca si C isi dorea baietel,acum spune ca e fericit cu ideea de ...Emma! Sunt sigura ca senzatia va fi si mai puternica cand o va si strange in brate! Cat despre lucruri, chiar ii spuneam si eu, ca de data aceasta va trebui sa mai cumparam asa putine...Nici eu nu am avut preferinte, ma rog doar sa fie un copil sanatos si perfect ca Sara!
Abia astept si eu vestile tale de la morfofetala!
Andreea, ce bine ca Andu s-a acomodat bbine la gradi! Bravo voua!
Teodora, eu iar ma minunez de meniul lui Mihnea! In cel mai pozitiv sens cu putinta! 
Luy,
pt tine! A fost cooperanta Maria aseara?
Noi am mai facut o victima. A racit si buni. Dupa atatea zile si antibiotic, ce naiba de virus e asta???Of, of! Altfel, Sara e bine si vesela, papa din nou bine, s-a imprietenit cu buni, mai tuseste inca, dar va trece si asta!
Eu pe metereze, cu o cafea buna si fara chef de munca!O zi buna, Doamnelor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
23 +
danyelle005 spune:
Salutare!
Si la noi e frig tare, mai ales dimineata cand o ducem pe Ami la cresa.
Ada si Amalia se mai trezeste sa faca pipi noaptea. Noi am scapat de pampers din iunie. Uneori nu se trezeste deloc noaptea, alteori se trezeste de 1-2-3 ori pe noapte. Nici noua nu ne-au iesit toti dintii si uneori ma mai trezeste si din cauza lor noaptea, cum a fost sapt asta si cealalta cand i-a iesit al 3-lea canin. Am admirat frumosul fluturas
si tortul buburuza.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
luy spune:
Neatza, deja am baut un capuccino, ma duc acusica sa mai iau unul.
Erina
, sigur ca vine si tati de Maria, nu a fost trecut initial pe lista pt ca nu stiam daca o iau sau nu pe Maria la party, inclinam spre NU si atunci trebuia sa stea si tati cu ea acasa
. Dar acum e sigur, venim toti 3 
Nici aseara nu a adormit cand a zis ca vrea ea la culcare ( pa la ora 21.30 ), iar a prins-o ora 23.30 ( si prin urmare eu iar m-am culcat la 3.30, ca sa termin ce aveam de pregatit ).
De obicei se culca pe la maxim 22, dar acum, dupa 2 saptamani de stat acasa, si-a schimbat programul.
diwana
, esti o dulce
Gata, am disparut, am o gramada de treaba . Sa aveti o zi minunata !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Luy

de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Gabi

Trebuie sa recunosc ca sunt o norocoasa cu Mihnea papaciosul!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
anghelada spune:
Daniela, ce coincidenta! Eu sunt din Iasi, dar m-am casatorit in Craiova, iar pe fete le cheama Amalia![]()
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Fetelor cine ma ajuta si pe mine cu o femeie de curatenie? Ma intereseaza o doamna serioasa, care sa nu faca doar pe unde vede baba. Si in plus m-ar interesa un pret ptr 3 camere...mi-a venit in weekend una care a stat 9 ore si a calcat ca aveam un morman mare de rufe si a vrut 150 de ron, ceea ce mie personal mi s-a parut destul de mult, dar i-am dat banutzii urmand sa vad daca o mai chem sau nu...voua cum vi se pare? Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
De ieri dimineata ne-au dat drumul la caldura si e asa de bineeeee!Wow,numai de drag sa dormi
S-a trezit Mihnutzu' meu la 9 astazi!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

36+
si