LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 4
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rnico pe noi ora 10 ne dezavantajeaza (avem programare la pediatru la ora 12), eu speram sa prindem mai degraba a 2a jumatate decat prima dar ne supunem majoritatii ![]() mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009) |
Ooof... Hai ca incep numaratoarea si vedem care este majoritatea, ma pun pe sunat fetele din lista.
Intre timp, daca n-am apucat sa va sun, va rog postati aici care ora va convine mai mult : 10 sau 11 ( mie personal mi-e indiferent ), ma mai scutiti de telefoane

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Eu prefer de la 10. Ai mei se trezesc pe la 7 si la 1 nu prea cred ca ne mai intelegem cu ei. Atomica mai treaca mearga, dar Andrei sigur nu va mai fi prea in forma.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Nico, eu zic ca mai degraba va avantajeaza ora 10. Pentru ca stati pana la 11.30. Asa daca mergeti la 12 la pediatru, dureaza macar juma de ora daca nu mai mult, plus drumul, ajungeti dupa 1 jumatate. Si nu cred ca s-ar prelungi mult dupa aceea.
Rox , mamica
Erina spune:
Sa scriu repede ca:
Papanash imi pare rau sa aud de Andrei!Chiar ma gindeam dimineata la el, ce frumos va desena la petrecere.
Luy si mie imi e un pic frica ca Daria are imunitataea jos dupa boala. Dar prefer sa nu ma gindesc. Sper ca va fi bine.
Vodafone-ul meu e descarcat. Oricum suntem de acord pentru ora 10 din acelasi motiv spus de Roxana.Betty ce emotii trebuie ca ai!!! Numai doua saptamini si vei avea si al doilea baietel linga tine!!! Despre reactia lui Mario nu stiuce sa zic...azi Daria era geloasa pe o carte. Mi-o tot lua din mina se punea picior peste picior si citea...se arunca pe mine numai sa nu citesc eu...
Sunt siguraca totul va fi bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
17+
L'amor che move il sole e l'altre stelle
luy spune:
Ok, am vorbit cu 80% dintre fete - ramane ca
Petrecerea va incepe de la ora 10 !
Rog o mamica priceputa sa modifice in mesajul de la inceputul capitolului.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, vorbeste sa decaleze ora de livrare a sucului - sa vina cu el la ora 9.45.
O sa-l sun eu si pe nenea cameramanul.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gata, fug acasa, in seara asta trebuie sa 'desenez' ecusoanele, sa prelucrez ultimele poze primite, sper sa fie cooperanta Meme si sa se culce mai devreme, nu ca aseara, la ora 23.30 
Pupici multi
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Luy, am rezolvat deja.
Rox , mamica
greyeras spune:
Am inghetat de frig...brrrr.... nici nu ma gandesc sa mai scot fata azi din casa pe o vreme ca asta, am iesit pe la pranz sa facem piata si avea nasul rosu.
Maine mergem la mama si profit sa merg si eu sa ma tund, sa fac ceva ca m-am cam plictisit de freza mea. Si mai trebuie sa caut si cadou pt party, eu mereu pe ultima suta de metri.
Vad ca s-a hotarat pentru ora 10, mi-e oricum imi era indiferent ca Adelina se culca mai nou pe la 14 asa ca o sa fie in verva.
Papanash multa sanatate lui Andrei si sa treaca repede, ne pare rau ca nu ne vom vedea sambata.
Nico cred ca varianta propusa de Roxana e mai buna pentru voi daca vrei sa vii.
Ceamica pe unde umblii? Da un semn.
Luiza iti multumesc mult pentru efortul pe care il faci, esti minunata si cum ar zice cei de la protv "JOS PALARIA".

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)