LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
Buna seara si de la noi,
Luy imi pare rau ca nu te pot ajuta maine... daca nu se rezolva cu artificiile, cumpar eu in drum sambata, oricum vin cu metroullllll
, gasesc sigur la Tip-top la Dristor (de acolo le-am cumparat pt Crisri de ziua lui), doar sa-mi spuneti din care sa cumpar, stiu ca sunt de mai multe marimi(nu ma prea pricep)si cate....abia am ajuns azi sa cumpar cadoul si asta pt ca am avut masina, ca de maine pot spune pas......luni tati isi da demisia de la actualul job si o sa ramana fara masina, adica eu raman fara masina![]()
...il prind eu la cotitura si poate ma fac cu un cadou de Craciun
.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Celia spune:

Amalia Maria de mami Crissintibun
Raul Catalin de mami Micki13
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
La multi ani, Kriss, sa fii sanatoasa si fericita!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
urmychance spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Celia![]() Amalia Maria de mami Crissintibun Raul Catalin de mami Micki13 La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi! La multi ani, Kriss, sa fii sanatoasa si fericita! mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
Luy - daca va incanta pot sa fac eu o prajitura cu fructe (mere, ananas). Am descoperit de curand ca stiu sa fac si iese buna si de atunci fac pt toata lumea. Numai sa ma laudati
Diwana multumesc mult pt urari. Va tin la curent.
Cecilia tie iti sunt datoare cu un raspuns, dar nu am avut pt toate pb mele si am tot amanat pana aveam sa le rezolv pe toate. Iti zic eu sambata.
Piciulika spune:
Mamici si pitici, petrecere frumoasa azi!!
Pupici
Noi 4
P.S. Carpatino, bine (?) ai venit in clubul celor cu tatic peste mari si tari... 
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Anghelada, eu cumpar punguta cu fructe de mare congelate, le dau in cateva clocote apoi ori le pun in orez ( pilaf) ori le fac pane, in uleiul f bine incins inainte. Valentina, multa sanatate ! Deci sambata o sa fiti in petrecere, sa ne spui ce alege de pe tava . Diwana, .Nana, cum mai e Andrei ? Urmy, Adi are la gradi un coleg de grupa ( 2 ani si jumatate)care nu vorbeste decat in onomatopee, stiu de la sedinta ca erau parintii foarte contrariati, ca a inceput sa vorbeasca in engleza , tot asa, culorile le-a prins imediat............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Tudor zice cateva cuvinte, dar nu pot sa spun ca vb, nu face propozitii. Dar ce zice, zice bine. Si el "vorbeste" in engleza. zice bye-bye
isabeluta spune:
Buna dimineata!
Pentru ca nu stiu cat de curand voi reusi sa intru din nou vreau sa va urez petrecere frumoasa mamici si tatici de dulcetze si papanashi, iar copiii sa fie ascultatori si veseli!
Noi va pupacim dulce pe toti!!!!
LA MULTI ANI celor ce si-au sarbatorit ziua luna aceasta (atat prichindeilor cat si parintilor)!
Luy vroiam sa-ti multumesc pentru sfaturi! Am avut roseola pana la urma...acum mai suntem doar patati...adica avem umbra roseolei
Privind in urma cred ca mi-as dori ca toate celelalte boli sa fie ca roseola...de fapt nu mi-as dori niciuna... dar trebuie sa trecem si peste asta ca sa crestem mari si puternici
.
aniast72 spune:
Buna dimineata, azi dau eu cafea, ceai, ness pentru toata lumea.
Eu imi astept randul cuminte la echo si sper sa vin cu vesti bune.
Pupici si o zi minunata.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
alinkav spune:
Neata!

La multi ani, Amalia Maria!
La multi ani, Raul Catalin!
La multi ani, Alessia!
La multi ani, Luca!
La multi ani, Alexandra Ioana!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Ieri mi-a mers netul foarte rau.
Luy, anul trecut am adus eu cu Marta baloane cu heliu, anul asta chiar nu as avea cum, ca sunt singura cu copii. Si din Cora de unde le-am luat se deschide de la ora 10 dimineata, si dureaza ceva,vreo 45 min pana ti le umfla(stiu cat a durat anul trecut).
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
slippers76 spune:
Neata
Luy, daca inca un platou este suficient, fac si eu diseara ceva rapid. Cu decoratul si baloanele din pacate chiar n-am cum sa ajut.
Aniast sa dea Dumnezeu sa fie bine
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

, tot asa, culorile le-a prins imediat.