LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (342)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Papanash, Cum sa fac midii, ca au spus fetele ca se numesc. Cum le faci?

Teodora, Somonul il faci pe gratar sau cum? Am mai vrut sa ii dau dar nu stiam daca am voie.. Si pentru noi luam, mie imi place pestele. Sotul doar daca nu are oase deloc sau foarte mari. Inseamna ca pot face si peste prajit? eu i-am facut doar la cuptor sau oparit in apa, apoi cu am pus unt/ulei de masline si multe lamaie. In rest ii dau si ei ce mancam noi, mai ales ca mancam destul de sanatos. Fara prajeli si sosuri.
Ii plac pastele foarte mult, cu peste sau cu carne de pui. Si brocolli, pe care il fieb 5 min, apoi il presar cu unt/cascaval si muulta lamaie. Am convins si sotul sa manace brocoli cu Amy.

aeperju, vad ca il duci la cresa... eu am fost acum o saptamana sa vb la o gradi sa o dau la anul. Am vb sa ma duc cu ea de prin mai sa se mai obisnuiasca. Am ramas cu o impresie ciudata.... nu stiu cum va fi cand o voi duce... acolo era o fetita care parea cat AMY, desi cred ca era mai mare cu cateva luni poate un an... se trezise din somn si plangea, a vrut la baie.... am ramas un pic ..... confuza... infirmierele alea parca nu erau foarte sensibile cu fetita care plangea. Uffff.. Si acum vad fata ei imbujorata de somn, de ce oare nu ii explicau ca va veni nasa... sau persoana dupa care plangea ea. O cam dojeneau, nu se purtau urat, insa.. Nu stiu, o sa mai vad. Ma mai duc la gradinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, imi pare rau ca Andrei inca este bolnavior , un mare de la noi, sa se faca bine mai repede ! Si pentru tine o calda imbratisare.

Papanash, betty, Bee, sanatate multa si voua, offf, saracii de voi...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna si de la noi.
Abia acum am reusit sa ma adun dupa drumuri, sunt franta si ma doare spatele de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
De dimineata bat culoarele ITM-ului ca sa-mi rezolv cu serviciul. Contabila mi-a spus ca trebuia facut un nou contact de munca si aici mi-au spus cu totul altceva. Deci, stai la cozi interminabile, cu Andrei agatat de gatul meu, completeaza hartoage, umbla de la un birou la altul, etc. In final tipa care se ocupa de firma, m-a ajutat sa termin mai repede. Acum ramane sa vedem ce acte mai sunt necesare pentru intrarea in somaj. Bine ca am apucat sa-i dau lui Andrei sa manance , ca trebuie sa plec din nou sa o recuperez pe Alex de la gradi. Astazi au fost la circ, dimineata era foarte entuziasmata, abia astept sa vad cu ce impresii a venit.
In rest…, Alex este ok, saptamana asta ii fac antigripalul, Andrei insa este racit cobza (din nou!!!), ii curge nasucul la greu, ii curg ochisorii si a inceput sa rupa. Deoacamdata pot spune ca stam binisoar fata de ce aud pe aici(pup cu aceasta ocazie toti puiutii bolnaviori, sanatate multa si insanatosire grabnica), dar stau cu teama si ii urmaresc fiecare miscare sa nu patim ca data trecuta. Nasa a binevoit sa anunte ca sambata ne asteapta la ea, asa ca seara am sa va prezint o cheliuta mica! Din pacate nu stiu daca am sa reusesc sa ajung la voi, va doresc din toata inima distractie maxina!
Mai aveam sa va spun cate ceva dar am uitat. Revin mai tarziu dupa ce imi iau fata si fac ceva cumparaturi. Sper sa recuperez si din urma!
Pupici si o zi senina in continuare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Papanasho, eu i-am dat antibioticul 10 zile, dar el avea o infectie urinara pacatoasa.

Gabriela, da, cred ca trebuie sa veniti la Bistrita, sau sa mergeti la Bucuresti la petrecere, sa schimbati aerul

Nana, imi pare rau ca a facut febra fluturasul. Sper ca azi e mai bine si nu a mai facut si nici nu va mai face. Poate i s-a suprapus a alta viroza, nu stiu zic si eu.

Betty, daca se grabeste bebe, iti urez nastere usoara si un bebe perfect ca Mario Si tin pumnii sa iti gasesti bona si menajera.

Erina, asa e, nu conteaza ce e numai sanatos sa fie, dar daca sunt de acelasi sex sunt avantaje la destule capitole. Si da, sotul tau are dreptate, ghetele mov ce au?! Doar crema de papuci neagra sa aveti in casa

Urmy, mult succes sa gasesti un job bun

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Anghelada, eu cumpar punguta cu fructe de mare congelate, le dau in cateva clocote apoi ori le pun in orez ( pilaf) ori le fac pane, in uleiul f bine incins inainte.

Valentina, multa sanatate ! Deci sambata o sa fiti in petrecere, sa ne spui ce alege de pe tava .

Diwana,.

Nana, cum mai e Andrei ?

Urmy, Adi are la gradi un coleg de grupa ( 2 ani si jumatate)care nu vorbeste decat in onomatopee, stiu de la sedinta ca erau parintii foarte contrariati, ca a inceput sa vorbeasca in engleza , tot asa, culorile le-a prins imediat.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu mai primim deloc vesti din Japonia, Ayumi ce mai faceti ? Devylla, voi ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Ce trafic infernal in Bucuresti!!!

Am fost la medic. Avem verde pentru petrecere, Daria e bine. Trebuie sa fiu atenta la conditiile de temperatura de acolo, sa nu alerge si sa transpire si apoi sa stea in curent si sa nu fie copilasi bolnavi. Sper sa fie bine. Miine impachetez si eu cadoul.
Am primit si tratamentul pentru imunizare.

Teodora, Mihnutzu e un scump si jumatate. Si-a pastrat obiceiul de a minca bine. Cred ca are un apetit atit de bun pentru ca e foarte energic. Cu Daria care se misca incet nu ma astept la mai mult...
Bravo pentru mamaia ca l-a dus la impartasit!

Si noi abia asteptam sa ne revedem!!!

Gabriela, ai inteles exact sensul discutiei cu ghetutele mov.

Papanash, intadevar si baietii pot purta hainute roz sau mov dar mie mi se pare ca ale Dariei sunt absolut "feminine"-cum e si stilul meu, floricele, inimioare,volanase, combinatii dulci chiardaca in ultimul timp e mai mult funcky si la pantalon. Nu stiu daca va fi baietel daca va putea purta 5% din hainutele ei.
Ma gindesc la hainele lui Matei, bleumarinuri, bejuri, griuri, chiar combinate cu rosu dar clar pentru baietei si clar nu as vedea cazul invers: adica sa o imbrac pe Daria asa.

Diwana, ce o fi sanatos/a sa fie, sigur voi cumpara mult mai putine decit la Daria-prima data te lasi purtata de entuziasm...Chiar ma gindeam ca ar fi bine sa fie baietel pentru ca fiecare ar fi "mai" unic in felul lui si mai mult, trebuie sa recunosc ca timpul va fi impartit la 2 de data aceasta asa ca la baieti nu strica sa ii cresti un pic mai spartan...
Sper ca s-a inteles ceva...

Am fugit! Sanatate maxima tuturor si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
17+

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

gata am luat cadoul pentru petrecere

deci cu siguranta venim...

acum mai am o intrebare,nu dati cu rosii, il impachetam cu fundita sau il lasam doar in cutia lui??

pupici si o seara buna

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Bravo, ma bucur mult ca ne vom cunoaste in sfarsit !

Daaaa, impachetam cadourile frumos, si cu fundite daca vreti

Citat:
citat din mesajul lui mirella76

gata am luat cadoul pentru petrecere

deci cu siguranta venim...

acum mai am o intrebare,nu dati cu rosii, il impachetam cu fundita sau il lasam doar in cutia lui??

pupici si o seara buna

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Se mai ofera vreo fata cu talent culinar sa ne aduca un platou cu prajiturele de casa ? Ca parca erau amatoare
O sa ne incante papilele gustative Mandarinutza cu 2 platouri si ma-ma-i de Mihnutzu cu un platou Multumim mult !
Cred ca daca mai aduce cineva un platou vor fi suficiente prajituri - la urma vom avea si tortulet - yam, yam ....

Nu s-a oferit nimeni sa aduca artificii pt tort - eu nu am timp sa merg sa cumpar, ma gandeam ca poate are cineva pe acasa.

Baloane cu heliu ? Nimeni, nimeni ?

Mergi la inceput