Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ioana,sa nu fie rana pe col.nu-i de joaca.nu cred ca e de la aspenter.du-te la gine.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Steffy bine ai venit
Fetelor eu mi-am luat sapt trecuta si sapt ac rev Felicia care are la ea o carte Nutritie si biotratamente se Phyllis A.Balch si mai tb sa apara 2 volume urmat 2 sapt. Sunt f multe informatii in ac carti si ar fi bine sa vi le luati si voi. Uite, de ex am aflat ca Picnogenolul este mult mai eficient decat aspirina, ac se gaseste in samburii de struguri si dand o cautare pe net am gasit asta Acum ar tb sa aflam dc e permis in sarcina dar pana ramanem gravi il putem lua. A... imi aduc aminte ca am citit despre o americanca care nu a vrut sa faca heparina si a dus toata sarcina cu suc de struguri rosii, usturoi si ghimbir.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

miki, sunt confuza in legatura cu acea americanca ce a luat in loc de heparina suc de struguri rosii, usturoi si ghimbir. Eu credeam ca strugurii au multa vitamina K si ca nu e prea indicat sa fie consumati de mutante. Eu vreau defapt ca stiu daca, mutanta fiind, am liber la struguri, fie ei si rosii .
Blogul cu nobabymama e foarte bun, acuma am inceput si eu sa citesc din el.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioana iei cumva AC? Eu de la Marvelon am sangerat toata luna. O alta variantra ar fi ai o infectie, cand mi s-a recolatat odata dr mi-a spus ca betisorul s-a umplut de sange si asta arata ca exista o infectie. Pap-ul mi-a iesit cu proces inflamator, dar Chlamidia, micoplasma si ureaplasma mi-au iesit OK.
Goggy si eu am ac nelamurire . Pb ca strugurii verzi au k mult iar cei rosii nu. Pe blogul nobabymama scrie ca sucul tb sa fie din struguri negri si se face cu coaja si samburi (adic un fel de terci)Samburii au picnogenol care are o putere mult mai mare decat aspirina si am mai citit ca strugurii rosii mai contin o substanta care fluidizeaza sangele si anum anthocianidina. Bunica mea facea gem de struguri negri si se simteau la dinti bucatele mici din samburi... iti dai seama cata sanatate aducea gemul ala.
Adrianaady se gasesc la plafar capsule de usturoi dar tb sa cauti unele care nu au in ele si alte plante. Eu simple nu prea am vazut. Eu una nu-l pot manca crud in cantit mari, mi-e rau de la el. Cand am fost in Spania am mancat usturoi acru pus la borcan si vreau sa-mi fac si ei pt ca pe ala puteam sa-l consum. E f bun, il poti consuma in loc de castraveciori.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
Goggy si eu am ac nelamurire . Pb ca strugurii verzi au k mult iar cei rosii nu. Pe blogul nobabymama scrie ca sucul tb sa fie din struguri negri si se face cu coaja si samburi (adic un fel de terci)Samburii au picnogenol care are o putere mult mai mare decat aspirina si am mai citit ca strugurii rosii mai contin o substanta care fluidizeaza sangele si anum anthocianidina. Bunica mea facea gem de struguri negri si se simteau la dinti bucatele mici din samburi... iti dai seama cata sanatate aducea gemul ala.

DOAMNE AJUTA!

miki, incurcasi borcanele: eu ti-am intrebat de struguri, nu gogy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

http://farmacist.pulsmedia.ro/article--x-Cercetare-Anticoagulantele_orale--5708.html

va postez un link , cu interactiunea intre anticoagulante si alimente, alte boli si chiar alte remedii(naturiste si nu numai)

sper sa fie de folos..io am vazut ca anticuagulantele , nu prea se "potrivesc" cu bolile de tiroida

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Multumesc de sfaturi fetelor, voi merge oricum peste putin timp la medicul meu, asa ca voi lamuri problema.
Miki si pentru inflamatia care i-ti iesise la PAP ti-a dat ceva tratament? Pentru ca si mie mi-a iesit o data PAP-ul bine, insa era bifata o inflamatie pe acolo si dr. nu mi-a dat nici un tratament, a zis ca e normal asa, sa nu-mi fac griji.
Oricum asa zisa sangerare vad ca s-a oprit si nu iau AC. Cand am luat AC si eu am sangerat mult timp, dar acum chiar nu iau decat Aspenter, omega3, B6 si B12.
Eu tot ma gandesc sa-mi fac si T,B si NK la Babes, dupa ce-mi fac mutatiile. Dar daca ies proaste, oare exista tratament si pentru ele?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Vitamina K ajuta oasele sa foloseasca corect calciul, combinatia dintre aceasta vitamina si calciu ajutand oasele sa ramana sanatoase.

Vitamina K este necesara in sinteza a cateva proieine care mediaza atat procesul de coagulare, cat si cel de anticoagulare. Lipsa vitaminei K din organism este manifestata printr-o sangerare excesiva. Aceasta vitamina se poate gasi in ficat, carne de porc, in legumele cu frunza verde - cum sunt spanacul si broccoli- precum si in produsele lactate

si link-ul

http://www.topsanatate.ro/articol/o-alimentatie-adecvata-pentru-un-spate-sanatos-21109.html

sa inteleg ca vit K , este "agent dublu"..

Albert Einstein

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

Vitamina K ajuta oasele sa foloseasca corect calciul, combinatia dintre aceasta vitamina si calciu ajutand oasele sa ramana sanatoase.

Vitamina K este necesara in sinteza a cateva proieine care mediaza atat procesul de coagulare, cat si cel de anticoagulare. Lipsa vitaminei K din organism este manifestata printr-o sangerare excesiva. Aceasta vitamina se poate gasi in ficat, carne de porc, in legumele cu frunza verde - cum sunt spanacul si broccoli- precum si in produsele lactate

si link-ul

http://www.topsanatate.ro/articol/o-alimentatie-adecvata-pentru-un-spate-sanatos-21109.html

sa inteleg ca vit K , este "agent dublu"..

Albert Einstein

Hai ca acuma sunt confuza de-a binelea .
Eu de o saptamana am scos estorogenii din alimentatie: lactatele, carnea si morcovii; alimentatia mea e bazata pe peste, care nu are vitamina K. Probabil ca va trebui sa mananc macar din cand in cand struguri si salata verde .

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

http://farmacist.pulsmedia.ro/article--x-Cercetare-Anticoagulantele_orale--5708.html

va postez un link , cu interactiunea intre anticoagulante si alimente, alte boli si chiar alte remedii(naturiste si nu numai)

sper sa fie de folos..io am vazut ca anticuagulantele , nu prea se "potrivesc" cu bolile de tiroida

Albert Einstein

Foarte interesant articolul

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Fetelor , voi cum stati cu homocisteina?
Mie mi-a iesit 9,2 µmol/l si sunt foarte aproape de limita <10 .
Stiti cumva ce inseamna asta ?

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput