Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Fetelor , voi cum stati cu homocisteina?
Mie mi-a iesit 9,2 µmol/l si sunt foarte aproape de limita <10 .
Stiti cumva ce inseamna asta ?

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

stefy13, homocisteina mea e 9.75 µmol/l, la o limita <12, deci nici eu nu sunt foarte departe de limita. Medicii la care am fost pana acum mi-au spus ca atata vreme cat homocisteina e in limite normale, e ok.
Tu ai si mutatia MTHFR? Sau pe asta nu ai facut-o?

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Draga balanta_tmmutatia MTHFR nu am facut-o , nu stiu cum de nu a fost bifata insa am facut urmatoarele analize:
-factor II
-APTT
-factor VIII
-factor XII
-Fibrinogen derivat
-factor XIII
-mutatia factorului V Leiden
-antitrombina
-proteina C activa
-proteina C reactiva
-proteina S libera
-Lupus anticoagulant
-anticorpi anticardiolipinici
-anticorpi anti ß2-glicoproteina I
-plasminogen activator inhibitor
-protrombina fragment F1.2
-lipoproteine in ser

Toate s-au incadrat in limite .Insa mai am:
-factorii antinucleari 1:320 titer , limita normala 1:80, deci pozitivi
-testosteron liber 0,18 ng/ml, limita normal 0,01-0,07, mult peste limita
-SHBG(hormon sexual de legare a globulinei) 20,6 nmol/l, limita 30-95, mult sub limita.

Astept z3 sa refac hormonalele si atunci o sa completez analizele si cu MTHFR, anticorpi antispermatici, anticorpi anti ADN.

FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki
ziceai ceva mai inainte ca daca ai APCR in limite nu ai Factorul V Leiden.Am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

Looana,am si eu nevoie de ajutorul tau-comanda de Medyn.cum pot face?multumesc

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Draga balanta_tmmutatia MTHFR nu am facut-o , nu stiu cum de nu a fost bifata.

Insa mai am:
-factorii antinucleari 1:320 titer , limita normala 1:80, deci pozitivi
-testosteron liber 0,18 ng/ml, limita normal 0,01-0,07, mult peste limita
-SHBG(hormon sexual de legare a globulinei) 20,6 nmol/l, limita 30-95, mult sub limita.

Astept z3 sa refac hormonalele si atunci o sa completez analizele si cu MTHFR, anticorpi antispermatici, anticorpi anti ADN.

stefy13, aici poti sa iti interpretezi analizele:
http://www.s.fatulmedicului.ro/interpretor-analize# (cand accesezi link-ul, eliminina punctele dintre s, f; am scris cu puncte intre literele mentionate, ca altfel ma redirectiona forumul la un IP gresit).
Nu stiu daca factorii antinucleari sunt totuna cu anticorpii antinucleari.
Acolo unde valorile de referinta din buletinul tau de analize sunt diferite de cele de pe link-ul ce l-am scris, introdu o valoare 'de compromis', care sa fie inafara limitelor de pe site si astfel poti sa iti faci o idee din descrierea ce o fac ei pe site.
Oricum, la cate analize ai facute (banuiesc ca le-ai facut la recomandarea unor medici), eu zic ca esti pe maini bune acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
Goggy si eu am ac nelamurire . Pb ca strugurii verzi au k mult iar cei rosii nu. Pe blogul nobabymama scrie ca sucul tb sa fie din struguri negri si se face cu coaja si samburi (adic un fel de terci)Samburii au picnogenol care are o putere mult mai mare decat aspirina si am mai citit ca strugurii rosii mai contin o substanta care fluidizeaza sangele si anum anthocianidina. Bunica mea facea gem de struguri negri si se simteau la dinti bucatele mici din samburi... iti dai seama cata sanatate aducea gemul ala.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

miki, incurcasi borcanele: eu ti-am intrebat de struguri, nu gogy.

Chiar ma gandeam cand am intrebat asa ceva ...da' a explicat asa frumos ca nu m-am indurat sa-i spun . Mi-a dat si floricica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor imi cer scuze pt confuzie, neuronul meu obosit si inghetat e de vina. Am venit f tarziu iei de la mama, si cand am ajuns acasa era o ghetaraie de-mi inghetau degetele pe taste.
Ioana mie mi-a dat dr gineco tratam din zi 1 a CM cu ciprofloxacina (nu mai stiu concentratia)si supozitoare carpicon 2/zi. Asta s-a intamplat in primavara, cam la 2-3 luni de la chiuretaj, tot atunci mi-a iesit si E Coli in urina, banuiesc ca le-am luat din spital.
Georigic multumim pt link,l-am salvat pe I pag.Am vazut si eu negru pe alb scris :" ..... , alimentele cu un continut bogat īn vitamina K afecteaza efectul anticoagulant. Este important pentru pacientii aflati sub terapie anticoagulanta sa cunoasca aceste alimente si sa le consume cu moderatie, evitand fluctuatiile īn ingestia acestora cu scopul prevenirii variatiilor valorilor INR."
Despre K stiam ca ajuta la fixarea calciului de aceea e pusa in unele vit prenatale cum sunt orthopregna din Germania. Miew nu mi-a dat voie Uscatescu le iau. Nu-ti fie teama ca nu ai tu K in organism, vrei , nu vrei tot papi ceva cu K (asta fiind K1) iar pe langa asta mai avem un K2 care il fabrica bacteriile in stomac (una din ele fiind bifidus). Dupa ce termini cu tratam anticoagulant tb sa faci un tratam cu calciu si D3 pt ca se demineralizeaza oasele.
Stefy cred ca ai si anal MTHFR proasta, homocisteina creste dc ai ac mutatie .
Luck eu asa stiu dar poate mai sunt si exceptii.
Danny ,Loona e in Ro, cred ca dureaza ceva pana se va intoarce in Germania.

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

miki, fii serioasa, nu ai de ce sa iti ceri scuze.

In special pt fetele MTHFRiste: mancai azi un avocado pasat, amestecat cu usturoi si zeama de lamaie. Nu mi se paru chiar grozav la gust, dar are ceva calitati:
http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=5
Printre alte vitamine, are folati, are vit B6, si asigura in jur de 35% din doza zilnica necesara de vit K (dusmano-prietena trombofilicelor ).
Eu m-am decis ca o data pe saptamana sa bag un avocado, pe sistemul: in sila, cu toata pofta .

Mergi la inceput

miki, te rog, trece-ma si pe mine pe prima pagina:

34 de ani, mutatiile MTHFR C677T si protrombinica (G20210A) heterozigote, insuficienta venoasa cronica bilaterala (varice mostenite), nicio sarcina pana in prezent, se pregateste de FIV1

Multumesc.

mutatiile MTHFR C677T si protrombinica (G20210A) heterozigote + insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Balanta te-am trecut pe listuta. Hmm... dar ce ai avut cu bietul avocado de i-ai pus usturoi. Incerca separat, un gratarel cu mujdei de usturoi si ca desert avocado

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput