Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Multumesc balanta_tm pt raspuns.Desi va citeam de mult, mi-am si notat multe sfaturi , acum cand m-am vazut in situatia de mutanta am uitat tot.Dar o sa-mi revin eu si incet incet o sa ne pregatim de fiv2 pt ca e sg sansa sa avem bebe, sotul avand OATS.
Am 62 de kg.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Steffy bine ai venit
Fetelor eu mi-am luat sapt trecuta si sapt ac rev Felicia care are la ea o carte Nutritie si biotratamente se Phyllis A.Balch si mai tb sa apara 2 volume urmat 2 sapt. Sunt f multe informatii in ac carti si ar fi bine sa vi le luati si voi. Uite, de ex am aflat ca Picnogenolul este mult mai eficient decat aspirina, ac se gaseste in samburii de struguri si dand o cautare pe net am gasit asta Acum ar tb sa aflam dc e permis in sarcina dar pana ramanem gravi il putem lua. A... imi aduc aminte ca am citit despre o americanca care nu a vrut sa faca heparina si a dus toata sarcina cu suc de struguri rosii, usturoi si ghimbir.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Multumesc balanta_tm pt raspuns.Desi va citeam de mult, mi-am si notat multe sfaturi , acum cand m-am vazut in situatia de mutanta am uitat tot.Dar o sa-mi revin eu si incet incet o sa ne pregatim de fiv2 pt ca e sg sansa sa avem bebe, sotul avand OATS.
Am 62 de kg.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Stefy13, si eu tot 62 kg am, asa ca daca mie mi s-a recomandat Clexane 0.4, aceeasi doza e buna si pt tine

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele daca am avut aseara un test de ovulatie pozitiv aseara si am prestat, cand ar trebui sa prestez ca sa cresc considerabil sansele sa raman gravi? In seara asta din nou sau maine? Sotul nu are probleme cu mobilitatea, etc.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Un blog bun Nobabymama

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Miki super blogul, multumim frumos
M-am decis , de azi usturoi maninc seara
Stiam ca vit C e buna, la fel si vit E, am citit lucruri bune si despre Omega 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt raspunsuri.
Pana la urma dr meu ginecolog a zis sa mai ascult o parere si sa merg si la Coltea. A fost cineva la ei? Oare trebuie programare?

Apropo de Omega 3, am inteles ca e f buna in sarcina. Dr Uscatescu mi-a zis sa iau ca iese bebe destept.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

buna fetelor,

Am primit un raspuns de la hematolog - a spus ca e suficient daca iau acid folic si aspenter (la 2 zile)

Am primit raspuns si de la genetician - <<Este suficient tratamentul cu acid folic,iar clexane trebuie luat numai in sarcina la indicatia medicului ginecolog.Mutatia pe care o aveti este doar in stare heterozigota (mai usoara) si de aceea nu trebuie sa intrati in panica. Ea face parte din bateria de teste pentru trombofilie,dar nu este necesar consult hematologic>>

In 28 octombrie aflu si parerea unui ginecolog - ref la tratamente si MTHFR.

Pana una alta continui cu ceaiuri, BU, aspenter si acid folic.

Din ce-am mai citit pe net, cca jumatate din populatie are MTHFR intr-o forma sau alta, ceea ce ma duce cu gandul ca si sotul ar putea avea - probabil o sa-i dau si lui preventiv acid folic - iar clexane se justifica clar in acest sens...

o zi frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dezamagita

buna fetelor,

Am primit un raspuns de la hematolog - a spus ca e suficient daca iau acid folic si aspenter (la 2 zile)

Am primit raspuns si de la genetician - <<Este suficient tratamentul cu acid folic,iar clexane trebuie luat numai in sarcina la indicatia medicului ginecolog.Mutatia pe care o aveti este doar in stare heterozigota (mai usoara) si de aceea nu trebuie sa intrati in panica. Ea face parte din bateria de teste pentru trombofilie,dar nu este necesar consult hematologic>>

In 28 octombrie aflu si parerea unui ginecolog - ref la tratamente si MTHFR.

Pana una alta continui cu ceaiuri, BU, aspenter si acid folic.

Din ce-am mai citit pe net, cca jumatate din populatie are MTHFR intr-o forma sau alta, ceea ce ma duce cu gandul ca si sotul ar putea avea - probabil o sa-i dau si lui preventiv acid folic - iar clexane se justifica clar in acest sens...

o zi frumoasa in continuare

_
MTHFR677heterozigot, 1 singur ovar, 2 sarcini obtinute natural, oprite in evolutie (6s,8s)

dezamgita, referitor la MTHFR, parerile medicilor sunt foarte impartite. Multi considera ca mutatia asta e o jucarie, alti medici o considera foarte periculoasa pentru sarcina...
Cert este ca se poate sa nu ti se implanteze embrionul din cauza ei (in caz de FIV facut fara tratament cu Clexane) sau sa pierzi sarcina (chiar si heterozigota fiind mutatia) sau sa nasti copilul cu spina bifida (exista forumuri americane unde scriu femei care au patit-o urat de tot din cauza MTHFRului activat in sarcina).
Pe mine personal, nu ma incalzeste cu absolut nimic ca MTHFR heterozigot exista la aprox jumatate din populatie...Mereu ma gandesc ca daca nu imi iau masuri de preventie, ea se poate activa intr-unul din cele mai importante momente din viata (cand vreau sa fac bebe).
Sigur, daca nu faci stimulare ovariana hormonala, si obtii sarcina pe cale naturala sau cu ajutorul tratamentelor naturiste, nu ai nevoie de Clexane pana la confirmarea sarcinii. Dar daca faci stimulare ovariana hormonala, mie mi se pare foarte necesar Clexane inca din perioada stimularii.
Partea cu acidul folic, eu iarasi nu o inteleg in totalitate si personal, cred ca e nevoie si de B6 si de B12 pe langa Acidul folic (B9).
Pana la urma, cum alegem sa tratam MTHFRul, e decizia personala a fiecareia dintre noi.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor,
2bobocei i-ti doresc multa bafta la acest FIV si neaparat sa mergi la dr. Uscatescu, la Fundeni, cu schema de stimulare, ca sa-ti dea Clexane. Nu crede doar ce spune medicul ginecolog iubita, nu risca. Eu in locul tau asa as face.
Cristal1995 felicitari pentru initiativa si multa bafta!

Eu de cand iau Aspenter am la doua zile mici sangerari si stiu ca sunt normale, dar e foarte rosu!! Am fost la Bios sa recoltez analiza pentru PAP si alte secretii si m-a intors din drum de 3 ori. Nu putea sa recolteze pentru ca spunea asistenta ca am colul plin de sange, desi sunt la mijlocul menstrei. A mai patit cineva asa ceva, sub tratament cu Aspenter??

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput