Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Georgic aspenter 1 sau 2/zi. (se da max 150 mg acid acetilsalcilic in sarcina)
Goldi

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Floricic pt linistea ta fa-ti clexan-ul ala de 0.2 care a spus Uscatescu dar tb sa ai grija sa-l opreste inainte de a naste cu 48 ore (asa e fetelor?? nu mai stiu cu cat timp inainte de a naste tb oprita heparina)
Cristal L-Tyrozina e ceva naturist nu? E precursor la tiroxinei parca. Eu stiu ca e f bun produsul de la plafar TIROIDIN l-ai incercat? Anal par pune iar T3 e apropiat de lim inferioara dat faptului ca iei L-tirozina

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

buna ziua fete frumoase ,

am vb ieri cu ginecologul meu si mi-am facut programare la celioscopie pentru 24 noiembrie . A inceput sa ma mustre constiintza si sa zic " daca o faceam in august poate acum eram gravida" , nu vreau sa gandesc la fel si peste doi ani .
O fac si scap , oriunde m-as fi dus s-ar fi blocat toti de celioscopia asta .
Sper sa decurga bine , am citit aici o gramada de capitole despre laparo , despre fete care au trecut prin asa ceva . Sper sa fie usor si la mine .
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!
Desi va citesc de la deschiderea acestui subiect, acum ma alatur si eu voua pt ca sunt si eu o mutanta - Mutatia protrombinica G20210A genotip heterozigot. Vreau sa va multumesc pt ca fara ajutorul vostru nu as fi stiut niciodata care sunt problemele.Cu ajutorul vostru si sper si al medicului ginecolog voi reusi sa am si eu un bebe ca mai curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Pana ajung la medic, ma puteti ajuta cu un sfat in ceea ce priveste tratamentul ce ar trebui sa-l urmez?
Va multumesc anticipat.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Miki, Balanta_tm, va multumesc muult fetelor, sunteti niste dragute, gata sa sariti in ajutor celor care nu prea mai gasesc raspunsuri la probleme destul de complexe.
Acum ma gandesc de unde sa fac rost de Medyn Forte pana pe 30 oct?
Sper sa gasesc, nu de alta dar vreau ca la acest FIV sa elimin pe cat se poate orice cauze care ar putea impiedica obtinerea sarcinii.

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

georgia_c ti-am trimis PM cu datele de contact ale doctoritei endocrinolog.

jasmine30 sper maine sa am un raspuns si pentru tine. Am cauta azi la serviciu biletelul cu datele insa nu l-am gasit. Maine o sun pe persoana care mi l-a dat si-l mai cer odata.

Fetelor, eu saptamana asta am inceput sa fac si miscare, organizat, la sala, asa ca acum ma simt de parca m-a lovit trenul si ca imi cad picioarele la fiecare pas. Abea ma pot mobiliza sa mai merg si maine, ca de, am inceput in forta, de 3 ori pe saptamana

Maine merg si la Fundeni pentru rezultatul si interpretarea analizelor. Azi dna doctor parea bine dispusa sper sa o tina pana maine.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Pana ajung la medic, ma puteti ajuta cu un sfat in ceea ce priveste tratamentul ce ar trebui sa-l urmez?
Va multumesc anticipat.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Stefy13, bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Si eu am mutatia protrombinica si voi lua Clexane 0.4 din prima zi de stimulare (o sa fac FIV, ca alta sansa nu am), voi opri Clexane-ul cu 2 zile inainte de punctie si il voi relua dupa ET. Daca o sa am norocul sa imi reuseasca FIVul, pe perioada sarcinii, doza de Clexane se va ajusta in functie de rezultatele de la monitorizarea ecografica a sarcinii si in functie de anumite analize de sange.
Daca vei obtine sarcina natural, din momentul confirmarii sarcinii, va trebui sa treci pe Clexane.
Ce greutate ai? Fiindca si greutatea conteaza la stabilirea dozei de Clexane.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2bobocei

Miki, Balanta_tm, va multumesc muult fetelor, sunteti niste dragute, gata sa sariti in ajutor celor care nu prea mai gasesc raspunsuri la probleme destul de complexe.
Acum ma gandesc de unde sa fac rost de Medyn Forte pana pe 30 oct?
Sper sa gasesc, nu de alta dar vreau ca la acest FIV sa elimin pe cat se poate orice cauze care ar putea impiedica obtinerea sarcinii.

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z

2 bobocei , cu placere!
Medyn forte se poate procura din Germania, dar se poate comanda si online: https://www.juvalis.de/medyn-forte-kapseln-a2716429re1P1o2z2716412v2716412O0.html

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Miki: este echivalentul Euthirox-ului nostru si il iau de anul trecut din august, la recomandarea medicilor din Viena (plus o consultatie la Simona Fica, pentru ca nebuna de mine vedea ca este in limite normale si nu intelegeam de ce imi dau austriecii tratament ).
goldi: saru-mana, asa ma gandeam si eu, sa mai bag jumatate de pastiluta de la mine putere.
Of, abia astept sa vina rezultatele ALEA, ciudate. Si aici am avut ceva emotii, sa nu am tiroida autoimuna, dar acolo....
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput