Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
luck spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 Am luat si rez de la Coltea si sunt si astea bune, inclusiv APCR, de unde a tras dr Avram concluzia ca nu pot sa am nici Fac V Leiden. |
Pt ca ai APCR in limite a tras dr Avram concluzia ca nu poti sa ai Fact V Leiden?
Multumesc !!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
pentru toate fetele si un weeken super fain !!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
goldi spune:
As da si eu un reply mic ... da' mi-e frica ca ma pune Miki sa deschid capitol nou
... asa ca strig de aici : Georgiiii ...!!!! iarta-ma ca acum am vazut ca m-ai chemat la apel
.
Eu sunt aici, va citesc din umbra .
Uf! homozigotele astea care nu lasa in pace niste fete atat de dulci ... ca si netotii de NK :((
Ceai verde,omega3 si antioxidanti , cam asta e "tratamentul" meu pt NK. La stimulare, de fapt chiar mai inainte cu 1 saptamana, cortizoni, iar dupa ET, clexane in doza mica .
Georgia, daca prinzi barza aia, tine-o bine ca o vreau si eu fetele curajoase
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
va abordez iar .imi pare rau ca n am putut ajuta toate fetele cu clexane,n am avut decat cateva cutii,2 dintre ele i le am dat irinei bobe,membra dc .am considerat o prioritara pt ca e insarcinata.mi au mai ramas 2 cutii de clexane de 0,2.am vrut sa i le dau cuiva care mi a scris pe privat,dar de 1 saptamana nu m a mai contactat.
deci,cine are nevoie urgenta de ele,i le dau cu cea mai mare placere.
si inca ceva-vedeti ca la amayaw se gaseste omega 3 si complexul de b,sunt toate naturale.
va doresc sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede!
Creatza11 spune:
buna ziua fete dragi! pt luck:da, eu asa am inteles.Din rez de pe foaie nu-mi dau seama sa-mi fi facut si anal Fact V Leiden.Uite cum scrie:
APCR-V:R=3,222(VN=2,18-3,38),de unde este trasa o sageata si scrie:
exclude orice tip de anomalie a F V, inclusiv F V Leiden.
voi nu intelegeti tot ce am inteles eu?
2 sarc oprite in ev(7s,9s)
stefy13 spune:
Buna fetelor !
Adaug si eu un site interesant cu dozele necesare pt nivelul ridicat al homocisteinei :
http://www.fvleiden.org/ask/77.html
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
danny1 spune:
fetelor,rezultatele de la fundeni sunt una,mutatiile genetice sunt alta.alea nu sunt mutatiile.acolo se face expresia clinica a acestor mutatii.
si mutatiile pot sa nu aiba expresie clinica acum.dar sub influenta hormonilor de arcina ele o iau razna.
deci,tre sa va faceti mutatiile,daca nu le-ati facut.si daca aveti mutatiile si nu vreti sa riscati,faceti tratamentul in sarcina.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
luck spune:
creatza
multumesc de raspuns.
Pe foaia mea cu raspunsul de la analizele facute la Synevo scrie Rezistenta la proteina C activata(APCR)
test de coagulare 142 secunde , valoare normala > sau egal cu 120.
Cred ca e acelasi lucru asa ?
As vrea sa-mi fac MTHFR si daca nu e necesar nu as mai face si Fact V Leiden.
Creatza11 spune:
luck stai linistita ca-ti voi spune mai multe maine....eu am facut si profilul trombofilie ereditara II la Synevo si maine ma duc sa iau rez.Printre acele analize e si Fac V Leiden, deci voi sti sigur si-ti voi spune si tie daca dr Avram a avut dreptate.
Mai fetelor mie fetele de la Synevo mi-au spus ca rez vo fi gata dupa 2-3 nov si m-am trezit cu msg pe tel vineri, pe 23 ca sunt gata, sa ma prezint sa le iau....sper sa fie toate gata. Eu stiam ca MTHFR-ul duraza mai mult ca se face in Germ,deci sunt sanse ca asta sa nu fie gata....oricum va spun maine daca sunt vreun pui de mutanta sau nu. Va pe toate!
Creatza11 spune:
luck... nici tu n-ai gasit nimic pana acum? (posibila cauza)
miki-miki spune:
Neatza la toate fetele si o saptamana frumoasa
Goldi unul mic-mic ai voie
Ti-am trimis la sub celalalt o ratzushca
(EDIT: pe PM)
Goggy sa ne tii la curent cu stirile
Creatza hai sa vedem dc ne esti surioara.
Miki Anul asta pun d'un pui.
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)