Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
georgia_c spune:
hello micutele
multam fain goldi de info ..am citit si io despre toate leacurile de le zici acolo .. insa tare imi e ca sunt de lungaaaa durata (ca efect) ori eu zau daca nu sunt sor'sa lu' bocanila , ala de dadea neastamparat din picior ... un picut mai repede nu se poate , ca inchide la non-stop ..sau altfel spus pierd outele ca nu mai am 25 ani fir-ar
cat despre barza , cred ca de-aia nu vine , ca ii e teama ca ce jumuleala ia de la mine .. o astept de numa ....
in alta ordine de idei .. ii scrisesm dr-itei uscatescu un meail ..dar s-a dus in creierii muntilor ..caci nema raspuns de la dansa ..asta e ..
cat despre mine ..z2(sau dupa pareri mai noi z1) ...asta este .. inca un an de lupta....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
goggy spune:
Am ajuns aseara foarte bine la Budapesta, ne-am incurcat putin in sensul ca nu am nimerit autostrada din prima, dar pana la urma a fost ok.
Azi la ora 2 pm am programare la eco, sa vedem care e verdictul. Deocamdata ma simt foarte bine, nu ma doare nimic, nu ma inteapa nimic, dealtfel cred ca e destul de devreme. Am inceput de ieri si injectiile cu Clexane
Revin cu noutati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaady/adrianaady.jpg)
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Georgic nu-i bai zana cu z1 sau 2, cit o fi acolo... vine ea si ziua aia cind vom cistiga razboiul
Goggy tinem pumni azi la eco sa aiba Dr ce numara . Cum e injectia cu Clexane? doare? ma pregatesc si eu sufleteste ca la urm stimulare clexane scrie pe mine....Tu ce doza faci?
Miki
Eu sunt fericita pt ca vineri in z9 aveam deja un folicul baban de 15mm, azi ma duc iar sa il vedem cum se prezinta. Se pare ca nu am ramas cu nimic dubios dupa stimularea pt inseminare. Luna asta as fi vrut sa incerc stimulare recomandata de Miki , dar nu am apucat sa cumpar pina in z2-3 Maca....asa ca a ramas pe luna urm.
O sapt usoara si plina de vesti bune
goggy spune:
Eu fac 0.4 pe zi deocamdata. Nu doare deloc, cel putin pe mine .
Bey, sa tineti pumnii stransi tare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaady/adrianaady.jpg)
adrianaady spune:
Goggy deja ma dor destele dragutza... tinem pumni si ne rugam, ai sa vezi ca va fi bine totul.
Unde faci clexane? in burtica?
alla76 spune:
buna fetelor. va urmaresc din umbra de ceva vreme. aveam o banuiala mare ca ma inscriu pe listuta voastra.
tocmai am primit o parte din rezultate. pana acum toate is foarte bune si frumoase, mai putin mutatia homozigota a MTHFR A 1298C.
mai ridic maine rezultatele la antitrombina III, Proteina S si C si anticoagulantul lupic. Tinand cont de rezultatul la MTHFR, maine recoltez si pentru o homocisteina. Ar mai fi de facut vreo analiza? (am facut cele cuprinse in cele 2 recomandari de la profil trombo si cel antifosfolipidic)
acum suntem inainte de IA3, fac stimularea doar cu closty. Iau acid folic de 5 mg, 10 zile vit e forte si Cetebe.
Maine scriu si unui hematolog, sa vad daca ma poate consilia.
si de aici incolo, dumnezeu cu mila
miki te rog sa ma treci si pe mine pe listuta aspirantelor optimiste si mutante
(fac si verificarea la semnatura!)
[ font=Tahoma][ size=1][ teal] mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 [ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]
alla76 spune:
hai ca m-am prins si de semnatura
acum merge
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Creatza11 spune:
feteloooor!!! sunt de-a voastra.sunt o proaspata mutanta de MTHFR, gena A1298C homozigot.Dupa bucuria ca am gasit si eu ceva...acum urmeaza intrebarile la mine in minte.Si cum eu nu sunt secretoasa de felul meu, hai sa vi le spun si voua:
1) Ce vitamine trebuie sa iau?Eu citisem inainte dar ..cred ca nu mai sunt sigura,deci ajutati-ma voi, please.eu iau deja :aspenter 1 la 2 zile,vit C 1g/zi,ac folic 5 mg/zi,mgB6 2 tb/zi.Pe astea mi le-a prescris dr Uscatescu preventiv.
2)Maine dim sunt programata si pt cariotipare la Parhon.Ca sa fac? Sa mai merg sa fac si asta?(care e cam scumpicica)
La toate celelalte anal am iesit ok, inclusiv la F V Leiden (pt luck).
2 sarc oprite in ev(7s,9s)
2bobocei spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Daca voi lua atat Medyn Forte, cat si Magne B6 oare doza de vitamina B6 nu va fi prea mare?
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z
Creatza11 spune:
2bobocei eu citisem pe undeva ca doza de B6 pt MTHFR ar fi de 100mg...dar vezi ce zic fetele, ele stiu mai bine.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)