Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
miki-miki spune:
Balanta dc iei 1 de Medyn Forte nu mai iei decat acid folic pana la 5mg sau dc iti faci rost de Metafolin de 1mg at e super, nu mai iei completarea pana la 5mg de acid folic. Dc gasesti de 1mg sau 500mcg sa-mi spui si mie . E f imp sa luam ac acid folic natural. Eu am vit prenatale Omnibionta care au 400mcg de metafolin si mai tb sa completez la ele pana la 1mg de metafolin cum este in Neevo.
Nu rad de tine, poti face hormonalele de zi 3 chiar dc iei vitamine.
Bellla7 la Fundeni nu e cu programare, e la gramada, primul venit primul intepat
. Adic, te duci la prima ora sa ti se recolteze sange apoi te va chema peste cateva ore sa-ti interpreteze anal. Tu tb sa-i spui ca ai avut sarcini oprite din ev, iti faci un dosar cu copii dupa toate anal de trombofilie care le ai (bune si proaste ) si ii spui si ce tratam faci acum. In fct de rez anal de la Fundeni si de anamneza ta ti se va da un tratam. Succes si rabdare !!
Danubia eu le-am povestit rudelor ce pb am dar degeaba ca nu inteleg. Pe sot nu vreau sa-l sperii pt ca nu mai vrea sa incercam alt FIV apoi. Ieri seara in drum spre casa m-am intalnit cu mama unei prietene cu care nu am mai vb de mult care isi plimba nepoteii, il mic era o dulceaza
si m-a intrebat ce face bble meu
. Am avut un soc, d-na respectiva stia de la mama mea ca acum un an eram insarcinata, nu stia ce am patit. De aceea data viitoare nu voi mai spune nimic, sper sa reusesc sa nu-i spun nici mamei, nici socrilor cu toate ca e f f greu deoarece ma intalnesc cu ei des, cu cumnata ma vad zilnic la servici... m-am saturat de explicatii , sa le dau vestea buna si apoi sa dau vestea proasta. E mult-mult mai greu sa dai vestea proasta dupa cea buna.
Pe mine dc ma intreaba cineva care nu-mi este f apropiat de ce nu am copii spun ca nu vreau sa am si le inchid gura.
Adrianaady cred ca ma descurc binisor cu polidinul, aseara mi-am facut a 3-a injectie si nu mi-a reusit f bine pt ca ma doare locul sau poate pt ca e facuta langa cealalta. Deseara schimb buca
Guzelnico tu esti miss Mutanta dupa cate vad , eu dc o gasesc si pe protrombinica tot nu-ti iau coroana
Gudindel fain link-ul. Invata de la mine, spune-le ca nu vrei copii, la ce-ti tb? Sa-ti faca capul calendar toata ziua? Mai bine e sa fiti singurei, sa va faceti concediile... bla-bla.
Dezamagita nu am inteles prea bine de ce ai plans, ai plans pt ca au spus la TV ca se va aprobat FIV gratis pt 250 pers? Vestea a trecut pe langa mine, nu ma incadrez deloc pt ca la anul fac 40 ani si limita de varsta cu oole noastre e 39 ani iar cu oo donate 49. Adic dc vreau FIV gratis tb sa fac cu oo donate, dar donate de cine pt ca in Ro e ilegala donarea ovocitelor.
Miki Anul asta pun d'un pui.
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Balanta dc iei 1 de Medyn Forte nu mai iei decat acid folic pana la 5mg sau dc iti faci rost de Metafolin de 1mg at e super, nu mai iei completarea pana la 5mg de acid folic. Dc gasesti de 1mg sau 500mcg sa-mi spui si mie . E f imp sa luam ac acid folic natural. Eu am vit prenatale Omnibionta care au 400mcg de metafolin si mai tb sa completez la ele pana la 1mg de metafolin cum este in Neevo. Nu rad de tine ![]() Miki Anul asta pun d'un pui. ![]() DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
miki
![](pupic.gif)
O sa caut Metafolin de 1 mg in Austria (banuiesc ca in Ungaria nu se gaseste) si daca gasesc, iti spun. Asta va fi cam in doua saptamani.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Iti multumesc miki-miki ca ai deschis acest subiect si ne putem spune si noi of-urile. Asa e , nimeni nu ne intelege, toti se uita ciudat la noi ...parca am avea nu stiu ce boli incurabile .
Si eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa stim noi si sotii nostri ...ca in rest numai persoanele care trec prin ceea ce trecem si noi ne pot intelege.
Asa ca , cum mai spunea cineva , fruntea sus si tzatzele inainte !!!
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
Creatza11 spune:
buna la toate fetele si multe pt fiecare. Nu am mai scris demult dar v-am urmarit in fiecare zi.Am luat si rez de la Coltea si sunt si astea bune, inclusiv APCR, de unde a tras dr Avram concluzia ca nu pot sa am nici Fac V Leiden. Imi mai ramane sa sper ca mi se va gasi ceva la Synevo la MTHFR sau Mutatia protombinica...dar mai am de asteptat pana pe 2, 3 nov ca atunci imi dau rez.
Creatza11 spune:
ups ... am utat sa-mi fac semnatura....oricum am 2 sarc oprite in evol la 7 si 9 sap cauza...necunoscuta ...deocamdata.
miki-miki spune:
Stefy o sa-mi pun la semnatura si sloganul " Fruntea sus tzatzele inainte!!"
Creatza bine ai revenit!! Hai ca mai e putin pana pe 2-3 mov.
Balanta nu vei gasi in Austria, dc intrebi la farmacie iti va arata Femibionul care are 400mcg de metafolin
Fetelor uitati ce am gasit http://www.hsfighters.com/
, are 800mcg metafolin, 1000 mcg methylcobalamina si 50mg B6 . O fi serioasa firma asta? A... citii ca cyanocobalamina dupa 1-2 luni dupa ce am inghitit-o se transforma in B12
. Eu as vrea dc e firma serioasa, ce ziceti , ne bagam mai multe la colet? Am vazut ca iese mai ieftin dc comandam 6 borcanele, eu nu ma pricep sa comand, dc se pricepe careva ii trimit banutii . Hai sa vedem dc e serioasa firma, dati si voi cautare, arde tara!! Vrem bbi!! Capul sus tzatzele inainte!!! Adunarea!!! Va place de mine azi??
Miki Anul asta pun d'un pui.
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
cami30 spune:
fetelor m-am "scuturat" si eu de vreo 10 milioane ieri, pe analize si consultatii. Mi-am facut analizele pentru trombo la synevo, antimullerianu si am primit "bonus" niste markeri tumorali de facut pentru ca dr mea mi-a gasit un chist urat cu septuri pe ovarul drept care nu era acolo anu' trecut. E drept ca de anu trecut nu s-a mai uitat nimeni pe ovarele mele. Rezultatele le primesc si eu tot pe 3 nov, ca atunci vin din Nemtzia.
Sa am si ghinionul asta oare? Ca deja ma apuca rasu de cate mi se intampla, nici nu mai am puterea sa disper.
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
lavinia78 spune:
Bravo miki asa te vreau. Iar sloganul este foarte tare.
Eu azi am fost si am achizitionat clexanele ca de saptamana viitoare incep sa le fac. Sper sa ma descurc. curaj gaina ca te tai.
dezamagita iau B6 - 125 mg, B12 - 1 mg si acid folic - 5 mg. In ceea ce priveste strugurii eu asa am inteles ca doar cei rosii avem voie sa mancam . Le rog pe fete sa confirme.
Le urez si eu "Bine ati venit si trecere rapida la odisee!" noilor fete multi pentru toate
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
goggy spune:
citat din mesajul lui Danubia am uitat sa va intreb ceva : pe voi nu va enerveaza rudele , cunostintzele , colegii ? |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Glumesc, stiu la ce te referi....
"da' voi ce mai asteptati? Nu vedeti ca suntem mai tineri si v-am luat-o inainte?" sau
"draga, trimite-l pe barbac'tu la mine sa-i dau niste meditatii...sa-i arat omului cum se face, ca vad ca nu se descurca" - replica unui mascul feroce, evident
![](icon_smile_big.gif)
"cand o vrea DD...nu a fost momentul acum..." sau
"poate ar fi bine sa faci o injectie cu progesteron, eu asa am ramas" sau
"draga, atat de frustrata am fost ca n-am ramas din prima, ca nici nu am vrut sa mai aud de copil" sau
"trebuie sa plecati cateva zile in vacanta, o sa vezi ca ramai imediat"
La asta te refereai?
![](icon_smile_big.gif)
goggy spune:
citat din mesajul lui adrianaady Goggy am citit pe la alte subiecte ![]() ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Merci
![](floare.gif)