Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuza_zuzi

Buna mamici!

Ufff...am si eu o nelamurire: azi dimineata m-am trezit cu palmele amortite, abia imi miscam degetele, ma dor articulatiile falageor....de moor [:((].
De dormit sigur nu am dormit pe ele...ca nu ma lasa bebe sa dorm decat pe spate...Si nu mi-a trecut nici pana acum, ba parca ma dor si coatele.
Voi ati avut problema asta?

pupici

34 bebelinda Andrada Ioana

Draga Zuzi, am patit si eu la fel intr-o seara ziceai ca a dat mama raumatismului in intregul meu brat drept. Aveam o durere, in special la antebrat si palma de ma naucea. A trecut spre dimineata abia.

Saptamana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
RamoC cand termini cu statul pe canapeaua cea moale ,vii pe la noi sa ne mai povestesti cum mai e la aproape 38 s de sarcina? Si sa ne mai arati si poze (sa nu ma fugaresti pe aici)Pup toate fetele care nu au bagat nasucul astazi pe aici,sper ca sunteti bine toate.
Chiar asa, nici Lavi nu a aparut, Ramona profita ca se uita soacra la telenovele (sa speram), ceilalti ce faceti? Eu raportez ca am sunat la medic, fata educata ce sunt, stiind ca deschide cabinetul la ora 17.00, la 17.00 fara 5. Imi raspunde mega adormit. "ce faceti?""Ma uit la tv""Pai nu mergeti la cabinet?""Oi merge""Na bine ca stau sa calculez cand sa nu va trezesc""Pai tu esti rupta de realitate in ultima vreme, nu vezi ce-i cu Guvernul asta?" eu, in gand (de-ai stii ce putin is rupta de realitate si cum ma rog sa te schimbe din functia de prefect). Concluzia, miercurea viitoare controlul, inainte de marele Berlin. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Eu raportez ca am sunat la medic, fata educata ce sunt, stiind ca deschide cabinetul la ora 17.00, la 17.00 fara 5. Imi raspunde mega adormit.
"ce faceti?"
"Ma uit la tv"
"Pai nu mergeti la cabinet?"
"Oi merge"
"Na bine ca stau sa calculez cand sa nu va trezesc"
"Pai tu esti rupta de realitate in ultima vreme, nu vezi ce-i cu Guvernul asta?"
eu, in gand (de-ai stii ce putin is rupta de realitate si cum ma rog sa te schimbe din functia de prefect).
Concluzia, miercurea viitoare controlul, inainte de marele Berlin.

32+ Chiara Ada

bine ca ai programarea.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

shtephy - tu n-ai ales nume pt. bebe inca? hai zi, ca tre sa ai macar vreo 2 variante de nume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

vorbesc foarte serios ,mi-a facut contro la urgenta si avema dilatatie 1 cm ..a spus sa stau mult in pat si sa nu depun efort maine am programare la mefiul meu ginecolog sa vedem ce imi spune
sunt derutata cu dilatatia asta ..in unele locuri citeam ca de la 3 cm incepe travaliul ..habar nu am ..

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

mda,nu vreau sa te induc eu in eroare.
oricum cu colul deschis sa nu te misti din pat(sa stai intinsa nu in fund,ok?)
aici zice ca de la 2 cm e travaliu http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=448
tin pumnii maine la control

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy bine ca ai programarea.
Oricum merg mai devreme, ca nu pot sa stau, ori vineri, ori luni. Ce ma supara ca e plin acolo de femei din alte zone, ultima data erau multe din Constanta, Brasov, si asta sta la tv. Offf Pacat ca e asa bun. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Stau mult in pat intinsa ..nu ma induci in eroare chiar vroiam sa stiu si alte pareri ..iti multumesc pentru sfat..tare curioasa sunt sa vad ce spune medicul

35+ cu Paula Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

shtephy - tu n-ai ales nume pt. bebe inca? hai zi, ca tre sa ai macar vreo 2 variante de nume.

Nu ne putem decide deloc, consortul nici nu isi mai bate capul.
De doua zile imi storc creierii rau cu asta si caut nume de baietei pe net si pe forumuri.
Imi place mult David poate chiar David Andreas dar mi se pare ca il aud foarte des.Mai imi plac acum Ianis,Raul,Rares ,Remus,Dragos ,Sebastian, Iustin sau Iustinian,Eric,Patrick ,Tudor.
Dar nu stiu,nu ma pot opri la unul.Ma razgandesc foarte usor,uneori si inainte de a'i cere parerea lui barbati'miu.
Sunt dusa rau sau mai degraba.
Poate ma mai ajutati voi cu prenume preferate pliiiiiiiiiizzzz

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

daca as fi as fi avut baiat cred ca i puneam Manuel Sebastian ..imi place

35+ cu Paula Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

bine ca ai programarea.

Oricum merg mai devreme, ca nu pot sa stau, ori vineri, ori luni. Ce ma supara ca e plin acolo de femei din alte zone, ultima data erau multe din Constanta, Brasov, si asta sta la tv. Offf Pacat ca e asa bun.

32+ Chiara Ada

Da stiu ce vrei sa zici.Radeam mai mult asa ca sa fac haz de necaz si pentru urarea ta din gand.Stiu cum e sa stai sa astepti in fata cabinetului.Apai sa mai stii ca sta si la tv si nu pe la vreo urgenta cum probabil zice ,iti vine sa ii zici vreo doua.De bun stiu ca+i foarte bun si mai bine si+ar vedea doar de treba asta.

_

Mergi la inceput