Fulgusori de nov-dec 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Asaaa...deci am terminat cu defrisarea. Greu M-am si epilat pe tarloaie . Is buna de dus la intalnire Cremuita...tot tacamul

La 5 tre' sa fiu acolo. Pana atunci mai halesc ceva.

Monis, Andre sunt sigura ca bebeii sunt in grafic conform varstei sarcinii. Lasati grijile.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Asaaa...deci am terminat cu defrisarea. Greu M-am si epilat pe tarloaie . Is buna de dus la intalnire Cremuita...tot tacamulLa 5 tre' sa fiu acolo. Pana atunci mai halesc ceva.Monis, Andre sunt sigura ca bebeii sunt in grafic conform varstei sarcinii. Lasati grijile. 32+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Tinem pumnii, hai cu vesti bune inapoi. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dymomo te cred f tare... daca eu cu 12 kile ma resimt asa tare... nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci tu. de incurajare
Andre nu ma fa sa nu mai scriu nika ca dau cu ciocanelul . Oricum dr a zis dupa ochi cat ar avea greutate. Sapt viitoare cand ma duc il iau din prima la intrebari... tre sa aiba in spitalul ala un echo care sa-mi spuna clar cat are... sau ma rog, cat de "clar" stie un echo sa zica...
Astept oricum sa vad ce zice soacra-mea de greutatea copiilor ei la nastere ca dupa cum stim, asta e det genetic, indiferent cat de voinici vor fi dupa...

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Merci de incurajare monis. Problema e ca si pap ca dc nu mi se face rau(greturi, dureri de cap). Poate da domnul si e si el papacios ca eu tare mai mancam cand eram mica.

36+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Merci de incurajare monis. Problema e ca si pap ca dc nu mi se face rau(greturi, dureri de cap). Poate da domnul si e si el papacios ca eu tare mai mancam cand eram mica.36+ Dan Mihail
draga mea, eu cred ca oricum, in sarcina nimic nu ne multumeste si nimic nu ne linisteste. Eu eram o mancacioasa, acum nu reusesc sa mananc, daca ar fi dupa mine, as merge cu o cafea si un mar pe zi. Si ma supara asta si mananc fara sa simt nevoia. So ... linistite, sa fie bebeii sanatosi, dupa ne vom descurca. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Dienutze - si eu zic ca e important numele... oare asta sa fie singura explicatie pentru care noi nu gasim?!?!

Stiu ca nu e singura explicatie....suntem defecte, ce mai...

Iar cu greutatea lui bebe la nastere...mostenita genetic...puschea pe limba: sora mea a avut 4,6 kg - acum 1,81 m; sotul 4,1 kg - acum 2 m; tata 5 kg - acum 1.87 m; eu mai normala cumva (doar la nastere) 3.2 kg....acum 100 kg (singura grasana din familie)

33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mdaaaaaaaaaaaa...deci eu pana acum am luat 20 de kg...mai e cineva ca mine??????...nu cred...cred ca eu sunt cap de lista
...dar...mai e putin....ma amagesc eu..offffffff...si asta asa...dupa o alta sarcina unde nu apucasem sa dau tot jos...acum sa vedem....sper sa nu mai fac vreun copil si sa reusesc si eu sa slabesc ca omu'

....cat despre casa...atatea mai am de facut.....speram sa terminam...Pustache e optimist...eu nu....acum o sa vedem noi ce si cum...
..in rest...leneeeeeeeeeeeeeeeeeee..o foarte mare leneeeeeeeeeeeeeeee...si Flavius azi nu a miscat....ii mai dau 2 ore la dispozitie...daca nu misca sun la medic...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh..cum care??...1.11...evident!

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Krelia - mai ca m-as baga , dar oare vreau sa aud data pe care ai paria tu?

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Camy, nu te panica, papa ceva dulce si vezi atunci ce joaca va fi in burtica!
Iar cu casa nu te mai stresa atat, stiu ca vrei sa aduci puiul in casa curata si frumoasa, dar nici sa faci un stres din asta! Si sunt sigura ca arata f bine si acum, la cat ati muncit la ea!

33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Monis eu nasc la municipal.Natural,dar acum vreau cu epidurala.La primul a fost fara epidurala si nu a fost deloc placut,crede-ma.Dar depinde de fiecare.Si partea nasoala este ca nu depinde de mine daca nasc sau nu cu epidurala.A zis doctorita ca se va decide dupa ce vede analizele si eco de maine.
Stresul meu cel mai mare la copilul asta a inceput in sapt.28 cand nu a mai luat cum trebuie in greutate.Adica era la limita inferioara a graficului.Si mai mult stres am capatat cu lungimea femurului care tot asa este la limita inferioara.Doctorita a zis ca e sigura ca este mostenire.Oricum mi-a bagat morcovul...La cele doua eco morfologice de trimII Iosup nu a vazut nimic anormal.Doar IR-uri marite si deshidratare ....Ma bazez si eu pe asta si mai ales pe bunul D-zeu.

Mergi la inceput