Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Monis si eu sunt asa obisnuita cu ginipralul de la 23 de saptamani(si inca nu l-am oprit) incat cred ca nasc si tot o sa mai iau.
Si la iasi e tare frig dar am avantajul ca am centrala ca de nu... si asa am nasul infundat.
Mie imi e groaza sa ma uit in oglinda. Am impresia ca mi-au crescut si nasul si buzele si sunt un mic monstru. Al meu sot imi zice panda... Pai la 1.58 si 72 de kg... Si in ianuarie aveam 43 de kg. Si mama mea(Dumnezeu sa o ierte) a luat pe sarcina 30 de kg si apoi a revenit la 47-48. ea nici burta nu avea , nici sanii lasat.. Acu vedem noi dupa ce se poate repara. Vergeturi inca nu am vazut dar e timp dupa ce dispare burtica.
36+ Dan Mihail
dienutze spune:
Dymomo, tu zici de buze si nas, eu ma plang rau de maini, adica palmele sunt umflate rau, abia mai strang ca lumea pumnul!
Ieri am facut o lista cu pixul si abia ca am putut scrie citet! Of, sper sa dispara dupa ce vine bebe, caci numai la biberoanele de sticla luate ma gandesc cum se vor face bucati mici pe gresie in bucatarie la cat sunt de gratioasa cu manoaiele astea
33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!
krelia spune:
p'aici bate vantul...si se chinuie sa iasa soarele....am atipit si eu putin..cam vreo ora ..si m-am trezit tot de foame , ca tine, Camy.....parca mi-as pune niste cartofi la fiert...pt o salata "orientata"....
tb musai sa ies putin pe balcon...sa ma dezmortesc din ameteala.....
flo', duamna aia e de la cabinetul dr. de famlie..cred ca a venit odata cu cladirea in care activeaza clinica (stii cum mai sunt cladiri in constructie, pe langa care se aciuiesc caini..asa si ea )
monix, vrei sa incercam un pariu?..hai ca je am antecedente...am ghicit de 2 ori zilele de nastere ale copiilor unor prietene ......
krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
Eu nu am apucat sa vad fulgii de zapada,dormeam la ora aia.Mai bine,nu?
Mie imi place tare mult zapada,dar din decembrie incolo.
Sanatate multa fetelor racite,aveti grija de voi.
Lavinia vad ca nu ai aparut.Mai esti supi?
Raluca
Ma rog pentru Simina sa aiba multa putere .Ma bucur ca si+a tinut minunea in brate
Monis eu cred ca nu ai de ce sa te nelinistesti,important e sa stai cuminte ,sa opresti contractiile daca apar si sa gandesti pozitiv
Dienutze imi pare rau ca aveti batai de cap cu numele,voi intra si eu pe site ul acela.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Azi merg la gine si ma urca pe capra. Nu-mi place deloc...dar nu e dupa cum vreau eu. Partea nasoala e ca tre' sa o pregatesc pe 'dansa' si nu prea o vad Cu toate oglinzile din caza sper sa reusesc. 32+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Sa ne zici daca s'au aburit oglinzile.
Succes si la defri si la medic.
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui marijan90 Luni am fost si eu la dr si mi-a zis ca saptamana viitoare o sa o tin pe bebeita mea in brate. Am niste emotii.... Sa va rugati si pentru mine sa fie bine. Oricum va mai tin la curent Eu sper sa mai stea in burtica ca luni mi-am facut programare la coafor, epilat si manichiura. sa fie mama frumoasa cand se naste puiutul nu-i asa? 37+ Gabriela |
Ati programat nasterea adica?Sigur ca o sa ne rugam pentru voi.
Sa nu ne lasi fara vesti,poate ne tii la curent
_
dymomo77 spune:
Ideea e ca ma obisnuisem deja cu mainile umflate. Oricum pap cat pot eu de nesarat ca sa nu retin apa. La papuci am ajuns de la 35 la 38.. Din cate mi-au mai zi alte mamici dupa nastere te dezumfli, nu brusc, dar in doua trei saptamani revii la normal.
36+ Dan Mihail
monis5 spune:
Marijan - eu te las in fata oricand cu mare placere . Dar la ce s-a referit dr? ca pana la urma mai poate dura si la tine...
Camy - pari mai in forma azi f bine!
Tiusca - neaparat sa-mi spui si mie ce greutate o sa aiba cf echo la tine. E adevarat ca 2800 nu e rau, dar nu e nici o certitudine ca are atat... na, imi fac si eu ceva griji acuma
Eu vreau neaparat natural si daca ma tine ... kuru , fara epidurala... dar stiti voi, inainte de razboi multi viteji... pana la urma cum vrea DD, numai sa vad puiutul sanatos . Tu? unde si cu cine?... noi avem acelasi DPN
Floricik - spor la defrisari si te asteptam cu vesti
Dienutze - si eu zic ca e important numele... oare asta sa fie singura explicatie pentru care noi nu gasim?!?!
Dymomo - mai bine i-ai spune sotului sa zica sarumana ca nu a trebuit sa dea bani pt buze a la Angelina... Iar cu kg nu-ti mai face atatea griji, asta e subiect pentru sectiunea scutece
Krelia - mai ca m-as baga , dar oare vreau sa aud data pe care ai paria tu?
Shtephy - asa fac, sa stii... cred ca asta mi-a salvat cel mai multi neuroni sarcina asta. Bine, si barbatul din dotare care m-a sustinut cand am avut caderi... dar gandirea pozitiva bate tot!
Fetele lipsa... unde sunteti lipsa? alea din vest sper ca se bat cu zapada
Vrem semne... Iasiul, Statele... of cate lipsesc...
monis cu poze sapt 36 +
dymomo77 spune:
Monis zau ca nu imi fac griji, e nasol insa ca ma dor toate oasele si mai ales picioareler de la noul gramaj. e cam mare saltul.
36+ Dan Mihail
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5E adevarat ca 2800 nu e rau, dar nu e nici o certitudine ca are atat... na, imi fac si eu ceva griji acuma |