Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 7
Valentina_D spune:
Lali, multumesc mult, am sa sun azi dupa ora 16
Am trei sarcini oprite din evolutie (2 confirmate ecografic) si taticii sunt diferiti, eu fiind la a doua casatorie.
Sper din suflet sa ma poata ajuta, sa ma indrume...spre ce analize trebuie sa fac in plus (eu am zoonozele facute) atat eu cat si sotul
Mai am si o problema a ovarelor polichistice, tinuta sub control de endocrinolog
Din experienta voastra, daca sun azi...cam cand as putea sa ajung la dumnealui? Stiu ca este foarte cautat, dar mai am o speranta ca ma poate ajuta
Multumesc
Valentina
magdita spune:
Buna dragelor,
Valentina, activeaza-ti PM.
MamiLali, ma bucur ca esti activa si alaturi de noi.
Elly, are dreptate Lali, mai bine suntem multumiti si fericiti cu ce avem, decat nefericiti de ce nu avem. Viata e prea scurta si frumoasa ca sa ne-o petrecem asteptand, mai bine o TRAIM ! Pana la urma, sarbatorile sunt frumoase oricum si trebuie sa ne bucuram de ele. Si eu de-abia astept luna decembrie .
Csana, eu in z74 de la ultima injectie cu diphe aveam doua teste II, deci n-ar fi chiar imposibil sa fii gravi, mai asteapta, ca daca nu e , cm vine.
Cami, Simonia
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Valentina_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdita Buna dragelor, Valentina, activeaza-ti PM. MamiLali, ma bucur ca esti activa si alaturi de noi. Elly, are dreptate Lali, mai bine suntem multumiti si fericiti cu ce avem, decat nefericiti de ce nu avem. Viata e prea scurta si frumoasa ca sa ne-o petrecem asteptand, mai bine o TRAIM ! Pana la urma, sarbatorile sunt frumoase oricum si trebuie sa ne bucuram de ele. Si eu de-abia astept luna decembrie . Csana, eu in z74 de la ultima injectie cu diphe aveam doua teste II, deci n-ar fi chiar imposibil sa fii gravi, mai asteapta, ca daca nu e , cm vine. Cami, Simonia Cu siguranta se va intampla minunea !!! Doamne ajuta tuturor ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu a raspuns: -Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. ...ce ai dori ca oamenii sa stie ? Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis: -Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna" "Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor |
Magdita...am tot incercat s ail activez dar..cred ca nu ma pricep prea bine
ma ajuti un pic?? te rog
Valentina
Araceli spune:
Buna dimineata fetele
Csana, si eu am avut foarte mult de asteptat cm-ul, mi-a venit la 97 zile de la ultima injectie.
Eu am facut ieri inseminarea, in ziua 12, la 27 ore de la pregnyl.
De acum a inceput perioada de asteptare...
Valentina_D spune:
magdita, am activat, insa nu stiu ce are forumul ca nu imi pastreaza salvarea, nu imi pastreaza bifa de activ
Valentina
magdita spune:
Valentina, undeva in partea stanga sus a ecranului trebuie sa ai Profil personal si Mesaje Private, si optiunea de activare mesaje private. Le activezi si vorbim pe PM.
Araceli, Doamne ajuta iubita . Sper ca peste 14 zile sa primesti cea mai frumoasa veste din viata ta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Valentina_D spune:
of, am gasit unde spui tu, numai ca desi ii dau save, nu pastreaza modofocarile
daca poti folosi messengerul, ma gasesti online valentina.donciu
multumesc
Valentina
Valentina_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdita Valentina, undeva in partea stanga sus a ecranului trebuie sa ai Profil personal si Mesaje Private, si optiunea de activare mesaje private. Le activezi si vorbim pe PM. Araceli, Doamne ajuta iubita . Sper ca peste 14 zile sa primesti cea mai frumoasa veste din viata ta . Cu siguranta se va intampla minunea !!! Doamne ajuta tuturor ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu a raspuns: -Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. ...ce ai dori ca oamenii sa stie ? Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis: -Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna" "Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor |
am reusit
astept sa vorbim
Valentina
lalitica2000 spune:
magditza, stii ca asta este subiectul meu de suflet, unde am invatat multe si am legat prietenii. Chiar daca m-a inscris la odisee, aici scriu mai des decat acolo.
Lali 24+
aditzaC spune:
magdi ...lali multumesc pt intelegere !
ely deci vom luam amandoua o pauza bine meritata ! Eu am inceput-o deja .
va pupik pe toate