Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 6
Lia73 spune:
magditamultumesc si va doresc tuturor celor care doresc mult succes
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
aditzaC spune:
salutare fete dragi
ana este dulce foc , sa-ti traiasca !
Fetelor eu am luat o pauza ...simt nevoia de o pauza care cred eu imi va prinde f bine . Nu RENUNT insa nu mai am putere pt moment sa mai merg la monitorizari si sa trag sperante desarte . Luna asta pot spune ca nu am fost trista cand mi-a venit menstruatia , pur si simplu am luat lucrurile ca atare . Poate ma credeti '' nebuna'' dar m-am simtit bine . Stresul asta ne face foarte mult rau .
Sper ca lucrurile sa evouleaze asa cum mi-am propus .
Va citesc zilnic si sunt alaturi de voi , asa cum am mai spus : NU am RENUNTAT la lupta pt bebe !
Sa ne ajute D-zeu pe toate ca in curand sa ne vedem visul implinit !
Va pupik pe toate
magdita spune:
Aditza, e foarte bine ca ai luat o pauza iubita, fiecare avem nevoie de o pauza la un moment dat.
Pup toate fetele .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
simonia spune:
imi pare rau dar nu ma descurc cu explicatiile pentru plata online [quote]citat din mesajul lui jasmine30
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
Valentina_D spune:
buna seara fetelor
ma puteti ajuta si pe mine cu un numar de telefon de la cabinetul domnului doctor Tutunaru? Va rog
as vrea sa ajung sa stau putin de vorba cu dumnealui, am trei sarcini oprite din evolutie...si sper s ama sfatuiasca ce analize trebuie sa fac ca sa nu se mai intample..e cumplit
v-am tot citit, vad ca sunteti foarte multumite
va rog, un nr de telefon pentru o programare m-ar ajuta enorm
stiti cumva si ce program are la clinica?
multumesc
Valentina
csana spune:
buna seara, fetele!
n-am mai scris demult pe la voi, dar am nevoie de niste informatii. cele care ati facut tratamentul pentru endo, cu diphe, cam la cate zile de la lutima injectie v-a venit cm? eu sunt in a 90/a zi si nicio sansa . nu va spun, ca in unele zile ma simt insarcinata, chiar daca n-am fost niciodata ca sa stiu cum e, dar aseara mi-am facut un test barza si a iesit ngativ. ma omoara asteptarea cm,sunt intr-o nebuloasa totala.
cami_antonia spune:
SIMONIA sunt cumnata ALINEI ....
TI-AM TRIMIS UN PM
VORBESC CU ADMINISTRATORUL SITE-ULUI
SA AJUTAM LUMEA SA NE AJUTE
AVEM NEVOIE
VA ROG SA CITITI SI SA DARUITI DACA PUTETI
MULTUMIM
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt in Z45
Si am cam obosit- asa ca o sa iau o pauza pana la sarbatori.
Vreau sa ma odihnesc si sa ma bucur de sarbatori.
O sa va citesc zilnic din umbra- dar nui voi avea noutati.
Insa- daca imi vin si mie rushii mai rpd- poate incerc o stimulare + inseminare.
Insa - slabe sanse - in urmatoarele luni.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
lalitica2000 spune:
neatza dragelor,
aditza, fiecare dintre noi a trecut prin ce treci tu acum si am avut o perioada in care am scris mai putin sau chiar deloc pe forum. Important este ca nu renunti si o relaxare sa stii ca e buna la casa omului
valentina, pentru programari trebuie sa suni la nr.0720/099299, dar incearca dupa ora 16 ca de obicei atunci raspunde asistenta. Bafta!!!
csana, sa stii ca trebuie sa te astepti ca din moment in momnet sa iti apara menstruatia. Mie personal mi-a venit la 73 de zile de la ultima injectie, dar asa din ce am citit eu pe net la majoritatea le-a venit menstruatia in intervalul 90-100 zile. Poate nici nu iti mai vine, cine stie! Bafta.
elly draga mea,te cred ca te apuca tristetea ca inca nu ati reusit sa aveti puiutul vostru, dar priveste si partea plina a paharului si anume, sunteti sanatosi, sunteti tineri si inca mai aveti timp de incercari, ca or fi prin inseminare sau FIV, important este ca pana la urma sa se lase cu un bebe.
Lali 24+