Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 5
machus spune:
Magdita, dragutza fata, cu intarziere spun si eu sa ai o viata frumoasa alaturi de al tau sot, sa va iubiti si sa ajungeti sa va tineti in brate si stranepotii!! Imi pare rau pentru bunicuta voastra!!
magdita spune:
Machusicule, multumesc mult iubita. Si voua la fel va urez. Doamne ajuta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
magdita spune:
Neata dragelor,
Ana, e dulce foc...
Jasmine, sper din suflet sa se stranga banutzii si sa aiba o sansa la viata Alina .
Araceli, n-am apucat sa mai citesc la Inseminare, ce vesti ai?
O saptamana usoara va urez .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
sunt si eu pe aici si va urez o saptamana cat mai buna.
ana, sa-ti traiasca flacaul, e un scump!
Lali 24+
Araceli spune:
Buna fetele si o saptamana excelenta.
Ana, sa-ti traiasca frumos!
Magdi
Eu am facut azi pregnyl, in ziua 11, avand 3 foliculi de 24-25. Ma mai duc dupa-amiaza la monitorizare si probabil maine vom face inseminarea.
mada23 spune:
Buna fete dragi
mi-a shoptit o Zanica ca azi e ziua Arishicai asa ca draga mamica
LA MULTI ANIIIIII , SA NE TRAIESTI, multa multa fericire alaturi de cei dragi, sa ai numai bucurii
Ana... dulcelul
tuturor numai bine!
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
Lia73 spune:
Buna fetele . Am 36 ani...SEU in 2007 trompa dreapta taiata si chist dermoid ovar stang...din noiembrie vreau sa ma duc la dl dr tutunaru...imi puteti spune daca se fac programari si ptr sambata si duminica?...va multumesc si va doresc II
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Araceli Eu am facut azi pregnyl, in ziua 11, avand 3 foliculi de 24-25. Ma mai duc dupa-amiaza la monitorizare si probabil maine vom face inseminarea. |
Iti tin pumnii stransi si sper din suflet sa fie o reusita .
Lia, bine ai venit printre noi. Imi pare rau pentru problemele tale, sper ca dr.T sa te ajute sa-ti implinesti visul. Programari nu se fac in we, doar de luni pana vineri. Suni la nr.0720/099299, dar dupa ora 16. Daca nu-ti raspunde asistenta din prima, insisti pana iti raspunde. Bafta multa.
Arisicule, sa ne traiesti sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume.
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns: