Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Magdita, iti doresc sa ai in continuare o casnicie trainica si frumoasa si cat de curand care sa va umple viata!
Sanatate bunicii sotului!
Merci pt info cu uleiul de seminte de in, il voi cumpara si voi incepe sa iau chiar de astazi.
Sunt foarte bucuroasa, in sfarsit au aparut II la capitolul "Inseminare", dupa o serie de mai multe nereusite.
Imi creste optimismul si increderea pentru inseminarea pe care o voi face peste cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mikka, multumesc mult pentru urari, intr-adevar, asta e una dintre temerile mele, sa nu se intample ceva cu ea tocmai astazi, si sotul meu sa asocieze de acum incolo aniversarea noastra cu moartea bunicii lui . Si in afara de asta, mai e regretul ca isi dorea din suflet sa vada un copil de la noi, isi doreste asta de atatia ani. Si acum se prapadeste si... noi suntem in acelasi stadiu... Off...Asta e.
Araceli, multumesc de urari, bafta maine, sa primesti vesti bune si sa fii a doua gravidutza de la Inseminare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magdutul meu scump
Va doresc multi multi ani impreuna, fericiti alaturi de bebelusul/bebelusii mult doriti

Multa sanatate bunicii.

Mergi la inceput

Bebitza, mersi mult iubita. Doamne ajuta la toata lumea .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magditule, iti urez fericire si casa de piatra in continuare! Imi pare rau ca ziua va este umbrita!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Neata scumpele mele,

Tamitu, multumesc mult de urari. Din fericire, daca ieri dimineata nu mai era constienta de nimic, o strigai si nu raspundea, spre dupa-amiaza si-a mai revenit, chiar a mancat un iaurtel si jumatate de banana aseara. Deci Dumenzeu a avut-o in paza Lui, sper din suflet sa o mai tina langa noi .
Imi place foarte mult citatul de la semnatura ta .

Pup toate fetele si sa avem numai zile insorite .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete frumoase am nevoie si eu de o informatie cat se mai da la anestezist pe laparo?, la rezidenti? mersic anticipat
Am cuunoscut o tutunica cand am fost la control si e mai timida cu scrisul, vrea sa faca laparo.

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magditza, LA MULTI ANI pentru ieri, sa aveti parte de o casnicie fericita in continuare, sa va iubiti mult si sa va respectati.

Multa sanatate bunicii lui Iulian.

mada, la mine ieri s-a implinit un an de la laparo si acum un an eu i-am dat anestezistei 200 ron si 100 ron rezidentei. Nu stiu daca a fost OK sau nu, dar lumea s-a purtat bine cu mine.

Lali 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mada- eu in aprilie parca am dat 150 la anestezista, 150 la rezidenta si 50 la asistenta sefa de pe blocul operator.

Asistenta a fost ff draguta- pe mine m-a pus sa ma desbrac si mi-a spus sa pun banii la ea in buzunar si cand vine dr. o sa-i dea dr.anest. in fata mea..

Au fost ff dragute toate.

La asist. la reanimare si in salon le-am dat cate 10 ron.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

multumesc mult pentru raspunsuri fete dragi, va pup dulce

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput