Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 3
xdidi spune:
salutare dragelor
eu vin de la endometrioase si tutunareasa la inceput....am fost la el doar o data si mi-a zis sa ma intorc dupa ce am menstra si slava cerului a venit,doc mi-a zis ca va trebui sa fac niste analize intrebare il sun pe el sau pe asistenta lui , eu m-am programat la cabinetul particular de pe langa casin, sunand-o pe asistenta
aaaaaa si eu nu vreau sa fac fiv ar trebui sa-i spun....oare ar reactiona ciudat, pt ca mi s-a mai intamplat....
va multumesc pt raspunsuri va puup si va urez II
didi
magdita spune:
Neata dragelor,
Didi, bine ai venit si aici . Eu te-as sfatui sa-l suni pe el direct, sa-i explici ca ti-a zis sa il suni dupa ce vine cm, ca sa-ti recomande niste analize hormonale. Sau si mai bine da-i mesaj, ca sigur intelegi ce-ti scrie, s-ar putea telefonic sa nu se auda bine sau sa nu intelegi ce-ti spune , iti spune Stan Patitul .
Pup fetele si o zi frumoasa va urez .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aditzaC spune:
salutare tururor
Fetelor am o rugaminte la voi, am facut analizele hormonale si am urm rez .V-as ruga sa imi spuneti daca sunt bune , nu stiu sa le interpretez .Multam !
TSH , Elisa: val obtinuta = 1.86 .............val referinta :0.3-6.2
FT4 - elisa : val obtinuta = 16.7 .............val ref : 10.3-28.3
FSH - elfa , mini vidas - val obtinuta : 15.01 ........val ref : faza ovulatorie : 7.0 -20.0 , faza foliculara (s 1) - 3.9- 12, faza foliculara (s 2): 2.9-9 , menopauza : 20-100
LH ( elisa )- val obtinuta :34.........val ref : faza foliculara :1.5 - 8, faza luteala : 0.2-6.5 , menopauza : 16.0-90.00
Estradiol ( elisa )- val obtinuta : 154 ...val ref : ovulatie foliculara timpurie :30-100 , ovulatie foliculara tarzie :100-400 , faza luteala : 60-154 , menopauza <18
Progesteron elisa : val obtinuta 2.01.......val de referinta : faza foliculara :0.1- 1.4 , faza luteala : 4.-25.00 , ovulatie : 0.25-6.22 , menopauza : 01.-1.4
Prolactina ( elisa) : val obtinuta :28.5........val ref 1.2 -19.5
Mentionez ca am avut trimitere de la med endocrinolog si mi-a spus sa le fac fie in ziua 14 , fie in ziua 21 si le-am facut pe toate in ziua 14 de cm .
Va rog mult sa imi spuneti daca sunt ok sau nu .
Multam fetelor , va pupik pe toate !
magdita spune:
Aditza, cu toate ca nu ma prea pricep la hormonale, din cate vad ai prolactina si LH-ul marite. Prolactina sigur poate creste din cauza stresului. Ia magneziu si b-uri, sa te mai relaxezi un pic. Probabil ca ai trecut printr-o perioada mai urata si te-ai stresat mai mult. Cel mai bine discuta cu medicul endocrinolog. Pup si incredere .
Vad ca si FSH-ul are valoare un pic marita, chiar si pentru faza ovulatorie.
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aditzaC spune:
magdi iubita multam pt ras , da este f adevarat ca am avut o perioada f stresanta ...si eu ca de obicei ma stresez din orice . Maine sun sa ma programez la endocrinoloaga sa vedem ce zice . I-am dat sms si lui Tutu dar vad ca nu mi-a ras de ieri. Mai astept o fi ocupat .
U ce mai zici ? esti ok ?
va pupik pe toate
aditzaC spune:
B-uri iau si cica sunt extrordinar de concentrate si bune ....habar nu am sau nu stiu ce sa mai zic , iau de la Calivita , daca ati auzit si am dat o groaza de bani pe ele .Iau o pastila pe zi pt ca este f concentrata si contine toata gama de b-uri !Iar de o sapt maxim iau si calciu cu d3 si magneziu .
Araceli spune:
Magdita, merci de info cu uleiul de seminte in. Spune-mi si mie, te rog, daca il pot lua toata luna (adik si inainte, si dupa ovulatie?)
Mie mi-e putin teama de produsele progesteronice. De ex, eu am luat vreo 3 luni Vitex in continuu, pana mi-a zis cineva ca nu trebuie luat decat dupa ovulatie, pt ca este progesteronic. La fel si napraznicul...
Aditza, si mie mi-a raspuns mai greu dr. T in ultima vreme.Banuiesc ca e foarte ocupat. Eu am insistat si pana la urma mi-a raspuns
magdita spune:
Araceli, il poti lua linistita toata luna, fara probleme. Eu il iau de peste un an si jumatate. Bafta multa maine la monitorizare.
Aditza, ar fi trebuit sa fac bine, dar din pacate azi-dimineata am primit un telefon care m-a intristat f tare, bunica sotului e foarte rau, trage sa moara, el e plecat in delegatie, l-am intristat si pe el ff rau cu vestea asta, si, azi, 21 oct, in loc sa fim fericiti ca implinim 9 ani de casnicie, suntem tristi si ingrijorati amandoi . Asta e viata, cu bune si rele.
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
mikka spune:
Magdita, of, e greu cu vestile astea, mai ales cand te aniversezi. Socrul meu a murit pe 23 sept, cand implineam 6 ani de la casatorie, deci de atunci nu prea ne mai arde de sarbatorit. Dar trecand peste asta, macar intre voi sa va simtiti bine, sa aveti in continuare o casnicie de piatra si cu multi puradei pe langa voi