Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nu cred ca o sa ma mai vedeti pe forum fetelor ca o sa fiu cu mopul in mana non stop si cu gura pe toata lumea: "DESCALTZA-TE!!!"

25 martie 2009

Da, da, da, asa se ajunge la "tulburarea obsesiv-compulsiva" Asa am ajuns si eu. Si se zice ca la al doilea copil nu mai esti asa stresata. Ei ash...

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

alta intrebare
fi-miu de cateva nopti e cam agitat in somn. se foieshte de o mie de ori,se ridica in patru labe prin somn si incepe sa se smiorcaie. face chestia asta o data la 1,5-2 ore maxim,asa ca eu dorm fractionat. am incercat sa il imbrac mai gos,mai subtire. am incercat sa ii dau legumele mai devreme ca poate se baloneaza,am incercat sa nu ii mai dau deloc legume...toate incercarile au esuat.
mai are cineva o idee???

25 martie 2009

aris, fix la fel face si al meu. la 2 ore are o perioada de foiala. si eu dorm cu el in pat, asa ca ....numai odihna nu mai aveam. am incercat si eu sa-i dau mai putin de papa seara, la fel am crezut ca se baloneaza. apoi m-am gandit ca-i este frig. apoi... am pus un popandau - adica o jucarie lunga si urata din ikea - intre noi ... si nu-l mai simt .... doar il aud cand ajunge la perete

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Pai nu vezi ca fi-miu se tzine scai de voi? cum ii mai iese un dinte Luanei cum hop tzop si piticul meu(sper ca la dorinta de a aveau fratiori sa nu se tzina scai...desi am intrat la idei). la noi a fost linishte si pace doar vreo 3 zile dupa ce a erupt si dintele nr 4. cat despre mushcat membrii familiei....ar trebui sa o vezi pe mama cum arata. unde te uiti mai are cate o vanataie...zici ca o bate barba-su non stop.
felicitari pt dintishorii nr 5 si 6. macar noi scapam repedesa vezi cand ai nostrii o sa aiba gura plina si fetele o sa planga pe aici

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

zi-mi si mie cat a durat intre dintele nr 4 si urmatorul? ca tare imi e ca ne pashte si pe noi dintele nr 5 sau poate chiar 6[quote]

Voi urmati dupa noi, asa-i?
Pai crizele, balutele si maraielile au inceput de mult timp, dar sigur nu am idee acum, s-a dus de tot si neuronul ala de-l recuperasem dupa nastere. Se simtea ceva in gingie, mai rodea tot ce prindea, mai ales pe noi apoi iar pauza de liniste. Stai ca pana nu-i vad iesiti, poate fi si acum alarma falsa.Dar gingia e deja sparta, cred ca de asta plangea Catalin asa, Bogdana , plangea si pt Luana.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris faina de orez integral se gaseste si la noi la plafar(6lei 500gr). Sunt si alte feluri eu am luat numai asa pt ca la 5 luni nu aveam voie altceva.

Kea piticul cu microundele il am si eu -auzi da de ce nu pui tu apa calda in termos inainte sa te culci(eu de ex o pun pe la 22..si rezista )

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

acum am vazut ca si nicky zice de microunde. Si v´-am mai rugat, dar nu m-a bagat nimeni in seama, aratati-mi di mie ce cereale folositi.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

LA MULTI ANI Ileana!!!

Efectele statului pe forum pana tarziu: a intarziat copilul la scoala

Shasa pai sa-ti explic. David doarme...in timpul asta ii fac repede mancarica si o pun in farfurie. Pana se trezeste se raceste. O sa incerc astazi sa i-o pastrez calda.

Olga, mamica lui David iepurasul

Cam asa se intampla cu toti bebeii. Nu ai cum sa nimeresti mereu sa fie treaz cand este mancarica gata. Asa ca nu iti ramane decat sa o incalzesti putin inainte sa i-o prepari la blender.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Deci s-a intors Gina pana la urma!

Fetele care folositi lapte praf, ziceti-mi si mie cum procedati ca ma urc pe pereti deja. Acum doua nopti, apa din termos nu mai era foarte fierbinte si nu mi se dizolva laptele, ramaneau granulele alea de amidon sau ce or fi, pe sticla. Si copilul meu care nu plange niciodata si asteapta cuminte sa vin sa-l schimb si sa-i dau laptic, fix atunci s-a pus pe un plans de imi venea sa fac si eu la fel. Povestea cu dizolvatul la 50 grade mi se pare asa...peste puterile mele. Ce sa fac, sa pun termometru si sa incep sa torn apa fierbinte, apa rece, iar fierbinte, iar rece pana ajung la 50 de grade? Sau o exista o alta cana de fiert apa la care indici temperatura? Eu am una proasta care nu stie decat sa fiarba si sa se opreasca. Voi pregatiti pe loc laptele, sau de seara? Nici nu stiu cum sa fac sa imi fie mai usor si sa nu ma mai dau cu capul de pereti ca nu se dizolva laptele si copilul isi pierde rabdarea. Cateodata ma gandesc ca mi-ar trebui o centrifuga, ca ametesc tot zdranganind sticla aia daca apa nu e foarte fierbinte. Dar pe de alta parte, folosind apa fierbinte nu afectez calitatea laptelui?

Keutu cheliutu 5 luni

kea, vezi sa fie bun laptele praf - adica sa nu fi fost deschisa cutia de mai mute de 3 sapt, sa miroasa bine, etc. eu am aruncat o cutie de nan imediat dupa ce am desfacut-o, era ceva in neregula desi era in termenul de garantie. miroasea altfel decat cutia in care mai aveam cateva masuri.

ideea este ca eu i-am dat lapte praf doar cu apa la temperatura camerei. daca a fost canicula apa era mai calda, acum ca e mai frig e si apa mai rece.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am revenit..

Ma bucur tare mult pt Simina si Maya Si eu abia astept sa vina acasa si sper sa aiba timp de forumit.

Anamariame este delicioasa Eva, dar are cu cine semana Mi-a placut mult si poza cu papucii

Ilinca in balansoar nu prea am cum sa nu-l mai pun, caci ii place acolo si il mai pun cand fac treaba prin casa. dar am luat si eu masuri de siguranta si am lasat spatarul.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineataa!
Mesaj de la Simina:
"Maya a scapat de incubator, acum sta in patut". Mary este super fericita ca a putut sa o pupe, sa stea cu ea, Maya chiar a deschis ochisorii. Sunt tare fericita pt ea. Cand am citit mesajul mi s-a zbarlit parul pe mine de emotie.
Bravo Maya, bravo puisor!

Viata merge inainte
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

AYLA iti multumim ca ne tii informate .
Felicitari pt micuta Maia. Sa fie bine de aici inainte

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petra - bune ideea. am si eu popandaii dinashtia de la ikea. diseara ne imprietenim. si asa suntem doar noi doi in ditamai patul,putem adopta un popandau

ayla - nici eu nu cred ca scap de nebunia asta nici la bb 2. e groaznic la curte cu mizeria dupa podele. sus e ok dar la parter.

kea - si eu detin piticul acesta. or fi fratzi piticii nostrii??? dar ma gandeam ca la o masa...na. nu are ce sa fie asa grav. taica-miu(mare tehnician si fizician)mi-a explicat clar ca nu se intampla nici un fenomen periculos cu moleculele de hidrogen si oxigen...dar totam o retinere. nu mai bine cauti o scula ca a mea. sau fa cu incalzitorul tau o mie de probe pana gasesti temperatura potrivita. cat despre granule,cine a zis ca trebuie sa dispara toate toate? la mine mereu au ramas nishte chestii ciudate pe peretii biberonului si nici macar nu mi-am pus problema ca ar fi ceva nashpa.

alina - eu carne iau de la cineva de la tara. o tai bucatele mic si o congelez(pediatra nu a fost chiar de acord dar tot ea a zis ca nu prea am alta varianata...ca doar nu taie nimeni cate un pui in fiecare zi pt mine...pt 20gr de carne)

25 martie 2009

Mergi la inceput