Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 15
Ilinca_M. spune:
Pana la urma de cand e voie sare la bebelusi? Io nu-s tare lamurita. Atatea idei diferite: ba-i voie sare, ba nu; ba carnea dupa 8 luni, ba dupa 10, ba de la un an, ba de la 5-6 luni...La fel si oul, ficatul etc. Parca spanacul si brocoli erau plini de nitritzi, zicea cineva pe aici. Oooof, ca pana la urma-mi sparg tot bugetu' pe borcanele numa sa stiu ca nu gresesc!
Eu imi inchipui ca tre s-o iau catinel; adica totusi stomacelul lui Sophiphi a digerat aproape 6 luni numa laptic; n-ar fi cam dur sa-i bag acum carne?! Eee, ca daca era dupa doctoritza de familie la 2 luni trebuia sa-i dau celebra zeama de pesticide iar la 4 luni ficatu' cu ou...(asta apropo de pediatri vs. medici de famelie)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Iar cand il vede pe Manole ii tzasnesc mainile spre el. O las cateva secunde sa-l prinda de falci, urechi, apoi o spal pe manutze. Ieri l-a speriat. Io eram pe jos la abdomene, Sophiphi sus pe canapea si-a intrat si Manole nechemat dar bucuros ca ne vede asa relaxate. S-a indreptat s-o miroasa si cand era cu mutra deasupra ei a tras Sophiphi un chiot de bucurie de a tresarit bietul caine din toata fiintza lui masiva... |
Si Adelake kiuie cand vede animale. Cainii rezista, dar pisicile pleaca sictirite.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Pt cresterea imunitatii tot miine imi da nu stiu ce sirop minune de la California Fitness, dar asta vreau sa mai negociez ca eu nu am incredere in produse de genul (Forever Living Products&co); daca aveti vreuna experienta legata de genul asta de produse (si la adulti, nu doar la bebei) va rog sa imi spuneti, ca eu sint Toma necredinciosul la capitolul asta. In plus, ai mei fac presiuni sa duc pisicile la tara, ceea ce imi doresc si eu (adica sa scap de ele din casa, ca nu mai pot, is obraznice, rastoarna, trintesc, sar pe clante, deschid usi...si fireste lasa par peste tot) numai ca am o problema cu motanul, care are de ani de zile litiaza urinara si maninca mincare speciala (si scumpa, vreo 22 ron'kg), chestie care nu-i poate fi asigurata acolo, ca mitzele maninca la comun, si cu tot cu astea doua s-ar aduna un total de vreo 9 pisici - deci va dati seama ca tre sa vind un rinichi ca sa le hranesc pe toate cu ce trebuie. Tare nu stiu cum sa fac, ca sint si ele "copiii" mei, pentru ele mi-am asumat responsabilitatea la inceput, si nu ma lasa inima sa il condamn la asa un sfirsit (acasa am ramas 3 zile fara mincare de-aia si deja incepuse sa nu mai poata urina din cauza calcuclilor care blocau uretra). If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Eu am luat produse de la Forever... Folosesc tot timpul pasta de dinti si pt Ariana sapunul lichid. Am mai luat si polen pt ca aveam alergie la frig (ma umflam, mi se faceau bubulite rosii si ma mancau f tare) si mi-a trecut dupa ce am luat 2 ture de polen.
Pisicile eu zic sa le dai, daca sunt asa multe, insa pe motan poate ai putea sa il tii, daca ii mai linistit. Si noi avem o pisica la mama, unde Ariana sta cateva ore pe zi, iar Ariana este pur si simplu disperata cand o vede...incep sa ii curga balutzele cand o vede si tipa la ea daca nu vine langa noi.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
aris26 spune:
si eu sunt pro animale fara discutie. dar si ai meu au retrogradat din casa afara. nici nu mai incearca saracii sa intre. pot sa las usa deschisa o zi intreaga ca nu indraznesc sa treaca pragul.
eu i-am exilat din motive de igiena si lene proprie. nu prea apuc sa fac curat asa ca parul din casa mai lipsea. imi ia peste doua ore numai sa matur si sa spal cu mopul parterul. ma gandesc serios la un aspirator super shmecher care sa si spele. dar unul bun ca am comandat o porcarie dupa net si zace in garaj...numai dare lasa in urma. stie cineva ceva bun???
ilinca - asa am banuit si eu in prima zi dar nuu..e o dermatita ceva. arata destul de urat si deja are peste o saptamana si nu a trecut
ela - bravoooo!!! super. ai vazut. e cehstie de gust. sigur o sa manance bine si spanacul si conopida...
poti sa incerci combinatie de cartofi+spanac+branza. suna ciudat dar e idee hipp si a fost tare bine primita
25 martie 2009
aris26 spune:
ilinca - la hipp de la 4 luni au sare in legume si ulei de porumb
mai fi-miu are o noua chestie super haioasa...rad de mor cand il vad. strage pumnii si dintii si tremura de efort...daca stiti cum facem si noi cand incercam sa deschidem un borcan...cu nervi asa si un fel de "sunt puternic!" mai face vreun ghiocel asa???
25 martie 2009
Gina2008 spune:
AYLA, ma superi! Eu cu siguranta ma gandesc la tine. Si daca nu te-am bazait pe Mess e pentru ca nu vreau sa pic prost in vreun moment aiurea. Ma gandesc mereu la voi si ma gandesc... de la inceputuri. Esti o tipa a carei sinceritate si bunatate sufleteasca le-am simtit in permanenta la aceasta odisee.
aris26 spune:
care aveti scaun de baie?
tocmai am cumparat unul,totul f dragutza daaar are un semn cica max.level. pai daca pun apa doar pana acolo de abia ii acopera cucul. ce smecherie am facut? voi tot asa putina apa puneti in cada?
25 martie 2009
andiaroro spune:
Ilinca-se da carne la 6-7 luni la bebeii care au inceput diversificarea la 4 si au avut timp berechet sa se obisnuiasca cu legume si fructe. Pt cei care incep div la 6 luni e normal sa nu incepi cu carne din prima...Noua ne zisese din start dr sa nu ne gandim la carne inainte de 8-9 ca sa nu provocam vreo alergie.Daca mergi acum pe mana lui Hipp te lasi ghidata de el si va fi ok....
Monnvas spune:
Aris multzam, nici nu stiu daca e mai bine... De dimi avea iar 38, dupa care a scazut pe la 37,6. Muci is mai putini, se vede in aspirator ca iese mai putin, dar tot mai haraie. mai si tuseste... si ne-am saturat de stat in casa
Scuze ca ma bagai in discutia cu animalele, daca le iubiti e o treaba, da' io n-am avut si nici nu cred ca voi tolera prea curand vreo blanoshenie in preajma mea. Stiu ca o sa imi dati cu ceva in cap, dar mi se pare ca fiece animal are cate un miros specific, oricat l-ai spala (ca si oamenii, de ex. simt ca mama, bunica, sotzul etc. au fiecare alt miros specific) si... nu-mi place, na!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!