Multumesc... Nu am sa va uit niciodata!
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ubi Bravo Mihaita sa fii sanatos si sa-i bucuri pe minunatii tai parinti. www.ubi.ro http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos http://www.flickr.com/photos/22719576@N08/ |
Multumim...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
flori76 spune:
Ce mare s-a facut Mihaita si ce frumusel este Sa va traiasca,Felis si sa va umple inimile de bucurie in fiecare zi cu realizarile si ghidusiile lui.
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flori76 Ce mare s-a facut Mihaita si ce frumusel este Sa va traiasca,Felis si sa va umple inimile de bucurie in fiecare zi cu realizarile si ghidusiile lui. ------------------ Flori de Rares Teodor 08.12.2008 Asa a venit pe lume Piscotel |
Multumesc... Si voua tuturor sa va traiesca copii si sa fie sanatosi...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
gabi25 spune:
FELIS eu spun ca nu ai cum uita care iti marcheaza la un moment dat viata....eu nu am sa uit cat sunteti de luptatori!!
Mihaita e un copil minunat si iubit de multi
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
maminuta spune:
LA MULTI ANI MIHAITA,SA TRAIESTI CU NUMELE SI SA ITI BUCURI PARINTII!!
Sa fii sanatos,sa iti dea DD tot ce poate frumos!!!
violeta69 spune:
Mihaita,multi ani cu sanatate !
Felis, din partea mea un buchet de floricele si multi
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
daniela_daneza spune:
LA MULTI ANI , MIHAITA! SA FII SANATOS SI SA ADUCI BUCURII PARINTILOR SPECIALI PE CARE II AI!
Felis , sa va traiasca sarbatoritul !
p.s. mai treci si pe le pestisori cand ai vreme
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Leditia spune:
Felis,la multi ani lui Mihaita pt azi.S-a facut mare si frumos.Sa va traiasca si sa va umple viata cu bucurii si reusite.Multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian