Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 21
ratonelu spune:
laura.....sit e in asa fel incat.....ori la spit de nebuni, ori imi dau demisia.multu pt sustinere
adace rezistenti sunteti...io am ajuns aseara pe la 18 acasa..mi-am facut dus fierbinte.....apoi peste doua ore iar....in conditiile in care soata+cochil...n-aveau nicio treaba...cred ca erau 25grade....ma termnina vremea asta..io tremur din oct pana in aprilie....
andy_galro spune:
Neatza! o calda si din partea mea pentru voi
e un friiiiig la noi brrrrrr...aseara cica au dat caldura dar caloriferul era doar dezmortit asa, noroc ca avem un calorifer electric ca altfel inghetam...am scos deja hainele de iarna
ange imi pare rau de Crinutza ca e bolnava, sper sa nu se agraveze, am dulce fetita...daca te rog frumos mai pui odata pozele de party ca eu nu le-am vazut multu
laura cum stati cu discoteca?
ratonelu pai si ce faci mami fara job? da-i incolo de sefi, nu-i mai lua in seama...hai capu' sus si mergem inainte
andy.p spune:
Andy suntem k ,deocamdata,am rarit-o cu disco..cred ca de la friggg
Voi ce mai faceti??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
neatza!
sunt zen, fresh... doar 2 scurte treziri azi noapte, strict pentru papa, si asta dupa 04.30, in conditiile in care au adormit la 21.30... yuhuhu!!
laureta, e f faina copertina de ploaie si ieftina si se potriveste de minune si pentru caruturile hunilor. cca doar sunt sport... sar'na!
ada, multumesc pentru raspuns! ma gandeam si eu la gardulet... om vedea, nush ce sa zic. deocamdata am rezolvat cu usa de la cuptor si dulapul/masca de sub chiuveta. mai am butoanele de aragaz si cele 4 sertare... caut, caut solutii...
babymom, imi pare rau, tare rau! incercati sa va linistiti si sa reparati, de la zero, terasa, din nou, poate apelati la o alta firma. altfel, o sa tot aveti probleme... din experienta iti spun, nu merge peticita, trebuie dat tot jos si pus cum trebuie... sper sa rezolvati repede!
bitza, sanatate multa lui Lucas!!
laura, uff, astia au anuntat ca se mai incalzeste, sper sa vina vremea buna si la voi, sa iesi macar din casa.... uite niste lipiciosi!! ti-as face si masaj, dar esti prea departe... (nu ca m-as pricepe...)
ange, imi pare rau de pitica, sanatate multa, incearca cu Tantum, noi am scapat de rosu in gat si ferba f usor cu ajutorul lui. Sper din suflet sa nu ajungeti pe antibiotic.
despre saci de dormit: aseara, la o tigara, dupa ce au adormit hunii, mi-a venit o idee, sper eu salvatoare: cumpar saci de dormit normali, asa cum se gasesc ei in comert si ii duc apoi la croitor sa ii scurteze putin, sa ii desfaca jos, la picioare si sa le faca tiv. nu le pun fermoar, desi as putea, dar oricum trebuie sa fie deschisi la picioare, sa misune hunii in voie. chiar cred ca o sa mearga. sigur, testez intai varianta cu bagat in sac dupa ce adorm, dar nu va tine, astia misuna toata noaptea care incotro...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
andy_galro spune:
laura noi suntem bine multumim...sper sa nu raceasca Andrei ca astazi a cam inceput sa stranute ...azi avem o saptamana de la vaccinuri...in rest misunam si devastam toata casa
lumi ce scump e Edi
andy.p spune:
Lumi te si eu de n ori...cat e de scump Edi,mi-au dat lacrimile,mi-am amintit ce senzatie am avut cand am vazut-o pe gaza facand asta..ce frumos cu doua mogaldete
Bravoooooo EDI!!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Neata!
Carlita capul sus! Incearca sa te nesimtesti putin la serviciu si da sfoaran tara ca vrei sa schimbi job. Nu pleca de-acolo fara sa ai alt loc asigurat dragutzo, ca e verde, ai cupil mic. Poate vorbim la un telefon mai multe.
Nikole undeee esti?
La mine sunt 20 de grade, caloriferul l-am bagat doar cand i-am facut baie lu pisi si l-am opti cam dupa o ora. Sotul meu zice ca diferenta e consum de enrgie electrica intre minim si maxim nu e mare, asa ca macar sa folosim la maxim resursele si sa lasam masinaria sa incalzeasca la cel mai inalt invel - 5. Anda sta in body cu maneca lunga, o bluza descheiata, izmene si sosete groase. Eu inca rezist in pantaloni de pijama scurta, bluza grosuta si papuci da mi-e frig.
Am mutat hainele de iarna pe umerase. Am descoperit ca majoritatea hainelor de toamna iarna inca ii vin, erau maricele / largute asta primavara si acum numa bune!Deci n-am nevoie decat de body-uri pe masura ei si niste pantalonasi de casa ceva... Pana si cosmonautul ii vine fix acum.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 prima aniversare beculete _ "Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea! Si nu uita: Stelele care cad, nu pier Stelele care cad, se duc pe un alt cer." |
lunmi sunt tare scumpi!!!si edi are acelasi stil ca si dadu meu cand a plecat la inceput cu manutzele inainte iar robi se uita asa atent la tvasa mai "pica"si dadu sta si se uita la tv cate 5-10min nici nu clipeste il strig degeaba ca nu ma baga in seama
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
babymom75 spune:
Giuli, de obicei, cremele astea minune au efect antiinflamator si epitelizant si in plus, ca orice crema, inmoaie putin tegumentul. Decalotarea e pana la urma un act mecanic, deci crema e doar un ajutor, care faciliteaza aceasta manevra. M-am uitat in compozitia cremei respective si nu mi s-a parut ca are nimic special. Eu cred ca poti folosi orice alta crema cu efect epitelizant si antiinflamator ( Bepanthen, de ex. ). Important e ca gestul decalotarii sa fie facut constant, cu rabdare, chiar de mai multe ori pe zi.
Sau poti merge pe varianta "taiatului raului de la radacina", daca te tine inima.
Asocierea efectului miraculos al acestei creme cu rezultate evident vizibile in ceea ce priveste reusita decalotarii, cred ca tocmai in asta consta - dai bani pe o crema pe care toata lumea o recomanda drept grozava, te mobilizezi sa-i faci zilnic manevra copilului si... evident ai rezulatate. Poate gresesc, dar asta e opinia mea. M-am gandit sa ti-o impartasesc inainte de a lua tu o decizie.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Al 2-lea an