Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 20
gaia.nevia spune:
avand in vedere ca mai sunt nepoti nou nascuti in bloc, poate anul asta se milostivesc mai repede!
Ultimii doi ani (de cand s-a nascut Teo, adica) am stat pe electric toata perioada asta, plus martie-aprilie... si de doua ori pe an, la citire si recalculare, imi vin cate 9 milioane la curent.
E adevarat ca pe vremea cand nu stateam cu caloriferele electrice, si nici nu aveam parchet peste tot si peretii izolati, cand a fost cel mai frig, au fost 16grade.
Aud ca in vest unii isi culca copiii la temperatura asta. Eu, sincer, as muri peste noapte.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
CD27 spune:
sa va spun ca noi cand ne-am mutat aici, adica in mai, aveam caldura?!
Mami de Mikul Robert Constantin
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia avand in vedere ca mai sunt nepoti nou nascuti in bloc, poate anul asta se milostivesc mai repede! Ultimii doi ani (de cand s-a nascut Teo, adica) am stat pe electric toata perioada asta, plus martie-aprilie... si de doua ori pe an, la citire si recalculare, imi vin cate 9 milioane la curent. E adevarat ca pe vremea cand nu stateam cu caloriferele electrice, si nici nu aveam parchet peste tot si peretii izolati, cand a fost cel mai frig, au fost 16grade. Aud ca in vest unii isi culca copiii la temperatura asta. Eu, sincer, as muri peste noapte. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
la 16 grade???? wow! astia i-au luat si pe francezi atunci! ca aici e moda de 19 grade. Totul e sa bei citeva pahare de palinca inainte de a te culca...dupa astea dormi si in zapada (glumesc)
Acum pe bune, 19-20 de grade e temperatura ideala pt dormit. Totul e sa fii obisnuit.
Va mai amintiti cum era pe vremea lui Ceausescu? Eu, da, dormeam cu sosete de lina sub plapuma. mai mult, aveam o plapuma numai pt mine si eu intram in ea ca intr-un sandwich, asa stiam ca spatele nu mi-e gol niciodata. Am dormit si cu fes in cap, cind mi-am pus si fular la git s-a sesizat sora-mea, i-a fost teama sa nu ma spinzur in somn.
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy.p spune:
Buna dimineata...un friggg ,n-avem caldura nici acum
Poftiti la la alegere:
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
ratonelu spune:
neata
azi nu, maine nu, dar luni da! imi dau demisia.....dir fin isi dadu demisia si ...vine iar pretenu lu nasu lu finu'...si d-astea!3 dir in 6luni....
la noi n-a fost frig c-avem un calorifer electric ff tare!
laura...
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la calda si un bun
Ana nasoala treaba cu caldura
Carla
Andy.p moa’ ce cafea
Am niste nervi pe soacra si barbat de…l, parca as vorbi cu peretii sau habar nu am eu ce zic..., le-am spus la turta sa nu o scoata din restaurant dar au scos-o asa ca e racita acum…dimineata avea temperatura 38.6…mai pe dupa amiaza as vrea sa ii iau Tantum Verde spray ca sa nu apelez si la antibiotic tinand cont ca ea tot ragusita e….iar temperatura a facut-o de la gat
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
angelyna, mama lor! (pai, da, ca ma-sa e mereu de vina...)multa sanatate!
e prea frig si ati inghetat toate?ca vad ca nu bantuie multa lume p-aci...
andy.p spune:
Carla imi pare rau de situatie,sper sa te mai gandesti ca in criza asta numa fara job nu-i bine sa fii
Angeoff,Crinul... barbatii astia ,de soacre nu mai zic
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
am dormit f bine, nu s-a plans nimeni de frig, eu in plapuma si in tricou, copiii in pijamale si in sacii de dormit.
dimineata erau 19 grade, asa ca am bagat caloriferul pe ulei pe minim, s-a mai dezmortit un pic (intre 20 si 21, dar nu mai miroase a rece), iar copiiilor le-am pus body, bluza de corp cu maneca si trening, ca se joaca numai si numai pe jos!
pentru toata lumea!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri