Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giuli eu vreau

Ada ce porcarie.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna

Nici eu nu am servici la care sa ma intorc si oricum stau acasa 2ani cu pitica din motive ca nu se poate altfel, nu are cine sa stea cu ea si abia la anul in toamna va merge la cresa…problema s epune cand iese de la cresa..ce fac

Lumi felicitari pentru caciulita , sunt dragalasi foc

Babytza felictari mamico, ma bucur tare mult de aprobare, sa dea DD sa fie totul bine in continuare , a papat David pana la urma?
Daaaaa, asa faceam si noi temele , sunt inventive fetele

Nushulica moa’ ce zici tu acolo de placinta cu branza, super tare . Bunica mea facea dulceata de gutui….tare buna iesea…dar nu stiu cum, votul 85

Oana bine ati revenit de pe alte meleaguri

Kllemi asa face si Crina, se uita asa frumops si mai scoate unul , bafta maine la vaccin. Am luat pasat de dinti de la OralB 1st Stages, la fel si periuta

Nusha maine bagam si noi mai multe voturi , nici a mea nu sta invelita , eu am 25-27 grade, daca-s sub 25 deja bag mai multe pulovere pe mine, bafta la dr

CosmyB multumesc de urare , esti o scumpa

Laureta , mai mult ca sigur te va opri cineva, mie aici mi se zice tot timpul cate ceva

Babymom imi pare rau de ce s-a intamplat, speram sa se rezolve

Bitza offf iarasi muci , multa sanatate

CD si multumim de tratatie

Lidia multi ici de la noi

Ada stim cum e, la coara mea e un vecin cu opritul caldurii cand inca nici nu s-a terminat iarna

Abia de am reust s-o adorm in seara asta...Crina nu sta deloc imbracata in cosmonaut...cel mai bine se simte imbracata mai lejer, am amanat vaccinul pana saptamana viitoare azi

in sfarsit am bagat florile in casa, e friggg rau nene, nici nu mai imi vine sa ies afara

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ada ce idioti. Medicamentele ii vor costa mai mult. De fapt astia sunt retarzii care se incalzesc la aragaz si maresc consumul pt toata scara.

Miruna de obicei o las sau daca nu-mi place ma acopar. Azi insa a plans de necaz ca i-am acoperit cantina si a parut insensibila la explicatii. Mai vedem.

Babymom inainte de toate adu-ti aminte cat ai asteptat casa asta. Toate trec, curaj!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ada tu glumesti?? nu pot sa cred

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

giuli, operatia e simpla, recuperarea rapida, pretul mult mai mic decat acum cativa ani si sanse enorme sa dispara dioptriile. Eu am fost cu vara-mea si am plecat pe jos de acolo.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lavinia, ce zi!!!! Dar fecioru tau a fost super tare, auzi la el, sa vina cu slipul sa faca o baie in piscina.

Mai fetelor, inca mai exista comitete din astea de bloc? Imi amintesc cind stateam eu in Militari, nu departe de Lujerului, intr-o mica garsoniera cu baia verde, de ti se strepezeau dintii cind intrai in ea si cu un frig tata, de ma bucuram iarna ca nu e albastra sau alba (ma refer la baie), ca asa verde parca nu arata a ghetar!

Sper sa va dea drumul la caldura cit mai repede ca sa nu va transformati casele in iglu.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

1 dec!!! Si eu fac pitici ca ne dau caldura la 1 nov.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cred ca mi-a trebuit o ora sa o culc pe gaza..se invarte de nspemii de ori pana adoarme

Laureta te astept

Giuli si eu sunt mioapa,da tare frica mi-e de operatie

Ada cred ca peste tot se intampla asa,la noi cica se pregatesc sa o dea maine

Asa urat se aude cum sufla vantul,brr.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de tzitzi, Elsa nu mai stie ce e aia de mult timp, asa ca atunci cind ma prinde mai 'sumar' imbracata, direct la tzitzi se repede. Mi le suceste de parca ar fi un mos din ala care se chinuie sa prinda Europa Libera la radioul lui cel vechi. Moama si ce mai doare. Si daca-i spun ca ma doare, parca mai rau face...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

giuli, operatia e simpla, recuperarea rapida, pretul mult mai mic decat acum cativa ani si sanse enorme sa dispara dioptriile. Eu am fost cu vara-mea si am plecat pe jos de acolo.

b de la bebe, blog...

Da Ramo, stiu ca operatia e simpla si nu foarte costisitoare dar am un pitic de care nu scap...daca-mi atinge ceva p-acolo si nu mai vad deloc?!? Prefer sa stau forever cu ochelarii pe nas decat sa dau peste vreun Ciomu si sa ma nenoroceasca pe viata.
Sotul imi spune mereu sa mergem sa rezolvam sa scap de 'biciclete' dar teama asta a mea, invinge mereu

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput