Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 18
laureta spune:
Brrr acuma e frig afara, 6 grade. Vine vine Mos Craciun
Andy stai asaaaaa, vin si io cada aia cu spuuuuuma
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Muuh spune:
Ramo eu ii spun clar: nu te juca cu sfarcul ca ma doare. Nu trage te rog de el asa de tare (poate sa traga totusi putin ca nu mai simt mare lucru)
elly_16 spune:
Monyca felicitari pentru baietel... ce frumos... o sa aveti pereche... sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si cuminte
Nushulica eu i-am dat Biancai anul trecut cu o crema de la Sanosan speciala pentru vreme cu vant si ploaie.
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Bitza multa sanatate lui Lucas... sa se faca bine repede
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
_giulianna_ spune:
Mamici cu pici nedecalotati,aruncati un ochi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140149
Intereseaza pe cineva? Facem o comanda?
As incerca-o inainte de a ma duce la spital pentru interventie.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babytza spune:
Bitza imi pare rau ca tot muciosi sunteti ... Muuulta sanatate puiului mic
Lidia uite niste floricele sa rezisti departe de printesa
Babytza si puiiValentina David
gaia.nevia spune:
muuult ca am nevoie...
la noi la bloc n-o sa dea drumul la caldura pana in 1decembrie, ca in fiecare an, de altfel.
se intruneste comitetul de b(osorogi)loc vroiam sa zic, voteaza, le da ca nu e nevoie de caldura, si aia e!
Eu cu doua apartamente si tot nu contez la vot...
desi tot blocul are repartitoare, se cc pe ei pt niste tevi care se incalzesc nu-stiu-cum si cresc cota de intretinere cu doileipeluna... ca pe pamant... cu criza asta.... mai bine...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Bitza imi pare rau ca tot muciosi sunteti ... Muuulta sanatate puiului mic Lidia uite niste floricele sa rezisti departe de printesa Babytza si puiiValentina David |
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia muuult ca am nevoie... la noi la bloc n-o sa dea drumul la caldura pana in 1decembrie, ca in fiecare an, de altfel. se intruneste comitetul de b(osorogi)loc vroiam sa zic, voteaza, le da ca nu e nevoie de caldura, si aia e! Eu cu doua apartamente si tot nu contez la vot... desi tot blocul are repartitoare, se cc pe ei pt niste tevi care se incalzesc nu-stiu-cum si cresc cota de intretinere cu doileipeluna... ca pe pamant... cu criza asta.... mai bine... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
asa e si la noi
asa ca am sa bag in functiune caloriferul electric..si o sa platesc la curent intr-o luna..pentru o camera incalzita...cit pentru caldura pe tot apartamentul(daca ar merge)..dar ce pot face..daca altii fac legea in bloc
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA