Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ce sa zic,la asa mobilizare de forte nici nu-mi mai doresc locul 1 mi-e de ajuns sa stiu ca sunteti alaturi de noi!va multumim

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nusha inca 2 voturi de la noi votul 81 si 82.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Kllemi eu am luat din supermarket pasta de dinti Vademecum,e pana in 10 lei si e cu fluor.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

pai am inteles ca nu trebuie cu fluor....sau nu am inteles eu bine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Buna seara, vreau sa va multumesc din suflet pentru urari, sunteti minunate
si o mica tratatie, chiar daca e cam tarziu pentru silueta

mi-am petrecut ziua cum nu se putea mai frumos, in mijlocul copiilor, sotzul mi-a facut supriza si a venit foarte tarziu acasa dar a venit cu flori si prajituri asa ca l=am iertat

vesti bune pentru cele de la bloc, fara centarla, in seara asta se da drumul la caldura (mai devrme am bagat ACul si mi-a bagat aer rece si l-am lasat destul de mult in speranta ca se va incalzi)

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eva Paraskeva pentru ziua de nume!

kllemi sunt pe mobil si scriu greu. Anda f rar a muscat, i-am zis "nu, mama, nu asa, o doare pe mama" mai apasat. Mai recent m-a capsat din greseala si nu am reactionat deloc desi imi venea sa urlu, asa ca acum nu musca deloc. Citeste si pe kellymom.com, au sfaturi f bune despre prevenirea muscaturilor.

Eu am alta prob, ii place sa-mi rasuceasca sfarcul intre degete.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Karinutza, Ania, EvaParaskeva
Roxana, mami de Mikul Robert

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Votat David, cred ca vot 83 mai incercam mai tarziu dupa telefoanele lui tati

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Azi am lipsit si eu vreo 7 ore de acasa..am fost la niste cursuri..si o sa ma mai duc inca trei zile..si tare greu mi-a fost departe de puiutii mei..

Cind am ajuns acasa..nici nu am ridicat bine bluza de pe mine ca Izabella era cu ochii pe tzitzi..si a inceput sa o ceara foarte insistent..asa ca am lipit-o de tzitzi rapid..si in citeva minute dormea...mi-a fost asa de dor de ea..ca imi venea sa o trezesc..dar ..am lasat-o sa doarma..si inca doarme.
Ma gindesc ca miine dimineata plec de dimineata..si am sa o vad abia spre seara..offffff..nu stiu cum o sa rezist.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

piolica nush daca ne poti vota ca iti trebuie un nr de mobil de ro sa-l scrii pe site si apoi ei iti trimit sms cu un cod pe care il treci pe site sa poti valida votul

oricum trebuie sa intri aici http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php si il gasesti pe david la categoria peste 10luni,e cel imbracat in albastru cu bascuta pe cap david 13luni

multumim frumos chiar si numai pt intentie

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

l-am gasit pe David cu palariuta, e tare simpatic! Pacat ca nu am un nr de mobil din Romania ca sa-l votez si eu. Indicativul de Romania e by default, asa ca nu pot sa votez. [trist]

Am vazut ca are 83 de voturi deja! Bravo David!!!! La cit mai multe voturi!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi
....am ramas cu o trauma si anume o usturime pe care ma jeneaza si am crezut ca poate o crema ceva......nu stiu....zic si eu

galbenele, propoderm, orice crema cicatrizanta ai la indemana. Inainte de alaptat stergi eventuale urme. Si pastreaza locul uscat.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput