Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 16
kllemi spune:
aaaaaa..... si inca ceva..nausica parac tu spuneai ceva de niste cereale numai din grau sau nu stiu cum erau.....as dori si eu sa iau dar nu mai stiu cum spuneai ca se numesc........sau nu tu spuneai???? Ma poate ajuta altcineva???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nushulica spune:
bitza,da poti vota de pe mai multe nr de tel nu are importanta mailul
http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php aici il gasesti pe david la categoria peste 10 luni cel cu bascuta alba(cred ca v-am terorizat cu descrierea mea)
lavinia vreau sa te rog sa-mi zici daca stii vreo crema buna de dat pe fata si buzele copilasilor pt sezonul rece sa ii protejeze,eu l-am scos pe david acum dupa-amiaza si batea vantul si i se cam usuca buzelesi ma gandesc ca iarna abia vine...sa nu i se cojeasca pielea de pe fata
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
bitza2008 spune:
Pai zi asa,Nushu!Hai ca maine mai bag voturi...
David are 75 voturi?!! cred ca va fi copilul vedeta al lunii!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
Nushulica e intre doi baietei ? David si Stefan ? Macar sa-l votam sigur pe puiul tau
Babytza si puiiValentina David
bitza2008 spune:
Kllemi eu am luat din supermarket pasta de dinti Vademecum,e pana in 10 lei si e cu fluor.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babymom75 spune:
Nushu, eu il dau pe Dragos cu Nivea Baby Soft Creme. Ceva special pt. protectie impotriva vantului nu stiu, dar cred ca orice crema hidratanta e buna. Imi amintesc ca pe Victor il dadeam cu crema mea de fata cand ieseam afara.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Al 2-lea an
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Pai zi asa,Nushu!Hai ca maine mai bag voturi... David are 75 voturi?!! cred ca va fi copilul vedeta al lunii!! |
Votul 75 e al meu Daca nu e David cel bun il retrag
Babytza si puiiValentina David
_giulianna_ spune:
77! Votat ieri de pe un telefon, azi de pe altul! Go go David!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
andy.p spune:
Eu ma simt sfarsita..ma innebuneste vremea asta,plus faptul ca stam toti 3 in casa,nu mai am rabdare,as vrea sa fac o baie calda cu spuma..vise taica..aaa si plus ma doare spatele de mooor.
Laviniaoff ce zi de cosmar..noah aseara cand m-am uitat pe tavan am vazut si eu o pata ,am intepenit,azi nu a mai aparut.Am trecut la cosmonaut ca mie mi-e un frig de numa,si m-am gandit ca si ei ii este.
Nusha veni soata asa ca votam si dupa telefoanele lui
Bitza multa sanatate bolnaviorului
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Nushulica e intre doi baietei ? David si Stefan ? Macar sa-l votam sigur pe puiul tau Babytza si puiiValentina David |
daaa ala e cu bascutza alba nu v-am zis
bitza asta e si targetul meu sa il fac vedeta lunii dar e cam greu,deja la categoria lui e o fetita cu vreo 160 de voturi si se voteaza pana la sf lunii
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!