***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(108)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Oana stii ca vorbeam noi nu demult ca SONIA a recuperat kg. si cm.?PAi trebuie doar sa ai rabdare si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.LA voi tptul s-a obtinut cu efort asa ca vrei ceva usor acum?Te pup si nu-ti face grji gandeste-te doar ca o ai langa tine si te poti bucura de fiecare gest al ei............restul se recupereaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Neata!
Si Ana a inceput sa tuseasca si s-a infundat rau. Febra nu mai face deocamdata. O sa ii dau sirop de muguri de pin sa vedem daca va avea vreun efect.

Kay cum pot sa spui ca Sonia e cea mai in urma? Pai Ana mea nu face puzzle-uri, nu deseneaza (doar mazgaleste) si nu face multe din ce povestesc pe aici mamicile. Dar fiecare copil e unic si fiecare se dezvolta diferit. Tu nu trebuie sa fi trista, trebuie sa fi mandra de puiutul tau luptator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ella, cand a avut Andrei probleme cu polipii am fost la 3 orl-isti din Cta si 2 au zis ca nici vorba de polipi, iar a treia ca are polipi, dar nu sunt de operat. Pana la urma am ajuns in Bucuresti la dr Ursuleanu de la Marie Curie si l-a operat. Dupa operatie mi-a spus ca avea polipii foarte inflamati si infectati si de aia imi racea mereu. Si de la operatie (august) nu a mai racit deloc. Am fost multumita de dr. Ursuleanu.

Elteka
Andrei il striga pe taica-su „tati” iar pe mine ma striga cand „mami”, cand „obiii” (il imita pe sotul meu care ma striga „iubi”)

bettyR, sa stii ca asa e, cand am fost insarcinata cu Andrei mi-a aparut par pe picioare – si eu nu aveam deloc, deloc. Dar nu am mai scapat...

kay, si Andrei e in urma cu vorbitul, si e si cam salbaticut cu alti copii. Noi stam intr-o zona destul de izolata si in constructie si ca sa ajung la un parc imi trebuie masina, care e la sotul meu... asa ca ne plimbam prin cartier si el nu vede decat „nenea” (muncitorii) si „caca” (camioane).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella am fost la medlife unirii si am luat exudatele si sange din deget. Nu a plans absolut deloc, la nici una din ele.
La telefon si in receptie mi-au spus ca ii vor luat din deget (doar pentru hemograma - pt alte analize se ia din mana), acolo asistentele initial au spus ca ii vor lua din mana pt ca din deget i se ia putin sange si se va coagula pana ajunge la laborator. Cum nu i-au gasit vene au luat din deget, cred ca suficient ca sa nu se coaguleze. In seara asta dupa 7-8 vad rezultatul pe pagina lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

merci ca mi-ati scris de Sonia si de ingrijorarea mea... Sa nu ma intelegeti gresit, nu e retardata (in sensul medical vorbind), dar doar ca nu e la nivelul copiiilor de varsta ei din singurul motiv - limbajul. in rest face o gramada de lucruri, nu stiu cat de la nivelul ei sau nu, dar de exemplu de la 22 luni stie sa deschida Iphone-ul, sa caute icoana de youtube, sa deschida "more
si apoi history, sa isi caute desenul preferat... stie sa joace bowling pe tel, sa faca poze... din punctul de vedere al tehnologiei nu am treaba cu ea, ea crede ca toate gadgeturile sunt cu touchscreen. stie sa-si porneasca dvd-playerul, sa isi schimbe discul... pe partea asta face multe.

dar imi fuge prin magazin si nu ma pot intelege cu ea sa stea langa mine, nu pot sa ii explic ceva, de ce si cum, si trebuie sa ii dau medicamentele cu forta uneori , nu pot sa discut cu ea ceva, nu ne intelegem de nici un fel. e tare greu pt ca e un copil mare cu capacitatea de intelegere a unui copil mic.

Ioana, Sonia are multe zboruri, e drept. era o perioada in care mi se uscau nadragii pe sarma si ii bagam iar in geamantan . alex zicea ca mai mult zbor decat merg cu masina... si asa era. dar asta nu e cine stie ce, pt ca ea nu realizeaza prea mult. cu bronsiolitele eu ziceam ca is putine 3 , mai ales la problemele ei e un numar foarte bun.

Madi, nici Sonia nu face puzzle-uri decat daca are chef. n-are rabdare si se enerveaza imediat daca nu ii iese ceva... si incercam sa lucram cu asta, ca prea repede se frustreaza...

Ioana, tu stii ca eu sunt indragostita iremediabil de STEFI, da??? deci sa va zic. un copil mai frumos din toate punctele de vedere eu n-am mai vazut. este atat de calm si cuminte si in ac timp extrem de eenrgic... si cum vorbeste el si face tot felul de chestii, pe mine ma termina. nu mai zic de mersul lui de barbat, ma omoara ... pupa baiatul drag, Oano .

Normal ca sunt mandra, doar e copilul meu ! ieri mi-a scris pe tabla A si I si le-a si zis. stramb, dar alea erau. alaltaieri a desenat un cap (stramb) si ochi si gura. daca ar putea ar colora si-n somn, e placerea ei cea mai mare. una dintre, na .

hai ca scriu de juma de ora la mesajul asta si intre timp m-au sunat ca tre sa plec din oras, tocmai spre munte sa semnez niste acte, sa ridic niste certificate ... poate fug pana la sinaia . va pup si urati-mi drum bun, ca nici nu stiu drumul pana acolo, decat din amintiri ... si gps-ul a decedat la contactul cu solul... asa ca sunt on my own.

si o zi superba tuturor !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !


oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S


www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Citat:
arcadia: carmen, ce mai fac fetele?



Fetele sunt niste zane, acuma nr.2 imi spune ritos, cand nu vrea ceva: "deloc nu v'eau, chiar nu v'eau". Adica sa-mi fie clar, da? foarte hotarate, fetele...

Acum avem o problema neasteptata, tocmai le-am schimbat patuturile cu unele etajate, iar nr 2 nu vrea deloc sa doarma in noul patut, avem concerte nocturne pentru tambal si voce. Voi ati patit asa ceva, ati avut greutati de adaptare dintr-un loc in altul? Ai vostri dorm singuri in camera? Ale mele adormeau singure, e drept ca stiau ca dorm cu ele in camera, dar mi-e teama ca daca cedez acuma si ma reintorc cu ele in camera, o sa dorm cu ele pan'la 15 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Oana, esti binevenita la noi cu Sonia oricand, nu numai sa o ausculti pe Mara . Dar poti sa faci si asta. Auzi, de ce nu te apuci de Medicina, ca esti tanara, poti sa schimbi traiectoria in cariera? Si, legat de Sonia, cred ca trebuie sa te linistesti. Uitam deseori ca, de fapt, copiii nostri nu sunt inca mari, au doar 2 ani, iar Sonia a trecut prin multe, a facut si stie multe, asa ca nu cred ca ai motive de ingrijorare.
Betty, eu o duc la dr cand e racita, cand face febra foarte mare, pentru ca asa e indicat. De asemenea, i-am luat analize de fiecare data cand a facut febra pentru ca am vrut sa fiu sigura ca nu e ceva infectios. Prefer sa fiu mai catolica decat Papa decat sa ma trezesc ca a facut cine stie ce complicatie fiindca nu am dus-o la cineva specializat. Oricat de bune am fi ca mame, nu avem experienta si cunostintele unui medic. Asa sunt eu, mai inima-n-gat. Spre ex, azi am fost la Stanciu pentru ca Mara a inceput ieri sa tuseasca tuseasca mai sec, iar acum parca rupe in piept de la mucozitatile pe care nu le poate (nu stie) expectora. Febra sau temperatura crescuta nu a mai avut. Si i-a pus diagnostic de adeno-traheo-bronsita, azi e ziua limita, ori incepe sa se vindece, ori se agraveaza, trebuie sa o urmaresc sa stiu daca ii dau sau nu antibioticul (Augmentin). Am spus mai sus care sunt spaimele mele legate de bolile de plamani. Stanciu ne-a recomandat sa facem Prevenarul.
Ella, cei de la Sanador Polizu iau din deget. Legat de analize si luatul din deget vs. vena, eu personal prefer vena, dureaza mult mai putin ca proces si se pot lucra mai multe analize. Intr-adevar, si mie mi s-a spus ca unele analize se pot lucra doar din vena sau ca din deget se pot lucra doar anumite analize (nu stiu exact care e varianta corecta). Prima data cand am fost cu Mara la analize, am fost la Sanador Baby, i-au luat din deget si cred ca am scris si-aici ce-am patit. Asa ca de fiecare data, i se ia din vena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

tot eu, n-am plecat, acu ies pe usa, dar vroiam sa zic ca vin cu stetoscopul sa o auscult pe Mara . ma si vad alergand copilul cu stetoscopul prin casa...

va , sper sa ajung inainte de caderea noptii inapoi acasa. are rost sa va zic ca am luat juma de casa cu mine? 2 tricouri, pataloni, geaca groasa, ghete de zapada (a nins la munte), mancare, apa si un rucsac intreg (mic) cu jucarii sau de distrat S pe drum. acu numai sa si nimeresc drumul, ca la 4.30 se inchide la ad. financiara... ah, si actele le-am luat... zici ca plec pt o saptamana cel putin ...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !


oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S


www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta
Stanciu ne-a recomandat sa facem Prevenarul.
Alina si Mara (27 iunie 2007)


Alina de cand cu teama pe care am tras-o acum cu Ana cu durerile de cap (m-am gandit la meningita) am zis ca ii fac si eu Prevenarul. Acum doar sa astept sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pai daca o aduci si pe Sonia, nu cred ca o sa o alergi, ca o sa fie fascinata de ea.
Pentru fetele care isi amenajeaza casa si nu numai, poate va intereseaza site-ul asta http://www.startoshop.com/index.php?osCsid=0e27d805ff66b7e52cc8e0de89f9c8b2 . Mie imi place tavanul ala fals cu stelute . A, Ella , dedicatie speciala http://www.startoshop.com/fga004-figurine-autoadezive-magic-animal-kingdom-p-803.html?osCsid=0e27d805ff66b7e52cc8e0de89f9c8b2 .

Mergi la inceput