Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Alinutzaa spune:
Cata multumesc. N-am mai facut cozonaci. Astept Pastele. Mie mi se pare ca (,) cozonacul de Paste e cel mai gustos. In afara acestei sarbatori...parca are alt gust. Asa cum salata boeuf mi se pare mai gustoasa iarna. Daca vrei reteta sa zici ca am eu linkul salvat pe undeva.
Nina multumesc
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza Alinutzaa , eu acum am vazut sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios ai mai facut cozonaci dupa reteta aia? eu nu am incercat sa fac...poate acum se Craciun...asta daca o mai gasesc ca nu stiu unde am salvat-o Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala |
Cata, eu am facut pasca aceea cu multa branza de vaci, fara prea multa faina si drojdie, dupa reteta data de tine si nu i-am uitat nici acum, gustul, chit ca nu am mai facut-o. Poate o prepar sapt. viitoare, ca tot mi-am amintit de ea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
catutza spune:
Alina , chiar te rog sa-mi dai reteta ca eu nu mai stiu pe unde este...
Nina , sa stii ca si mie imi e pofta de pasca, dar ma gandeam ca nu e sezonul acum
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catrinik spune:
Eu cred ca o sa iasa Kamara, iar la duel o sa ajunga Columbeanca cu tipul de la Acasa TV.
mihutza11 spune:
desincronizati rau Kamara cu Iulia..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Alinutzaa spune:
Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine! Daca si dupa dansul asta Kamara mai comenteaza....
Mie personal mi s-a parut ca a fost pe langa rau de tot. Da' rau de tot!!!
Handmade by Alina
catutza spune:
cei din juriu sunt suparati rau de tot, Kamara chiar daca scapa azi sigur va fi jurizat la sange data viitoare
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Bravo Cornel Patrichi!!! Jos palaria!!!
Handmade by Alina
catutza spune:
eu va , vizionare placuta in continuare
Fac galerie sa fie Monica la duel desi cu bietul baiat nu am nimic, chiar imi este mila de el ca are asa partenera
ma bag in pat, sa ne "revedem" cu bine saptamana viitoare
Bucatareala
Anina_n spune:
Da, a fost rau de tot, dansul lui Kamara !
Si-a cerut scuze, dar prea tarziu, pt. Iulia.
Cata, ca o prajitura, nu pasca.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !