Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
Mda, rusinos. De doamna Columbeanu nu are nimeni curaj sa se ia, probabil cotizeaza Virinel catre proteveu la greu
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
mihutza11 spune:
cam tupeista si orgolioasa Moni.. oricum cred ca au taiat mai mult ce o punea intr-o lumina proasta pe Moni.. ma mir ca au dat si aia cu retardatul si 15 camere..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
apropo de nevazutul fetei ei, dupa care sufera.. a intrebat-o Maruta, dar de ce nu doarme macar o noapte la Snagov sau unde e Irinuca, si ea cica nu are cum ca are repetitii .. pai mai daca ti-e dor de pui, macar o noapte pe sapt poti face un mic sacrificiu si te trezesti mai devreme un pic sa ajungi la timp si la repetitii.. cel putin eu asa vad..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Anina_n spune:
Oricum, dl. Cornel Patrichi le-a dat o nota pe merit, 8. N-a fost nimic greu din punct de vedere tehnic in dansul lor.
Urmeaza Alina cu Stefan. Imi place de ei. Alina e o surpriza placuta in acest concurs.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 apropo de nevazutul fetei ei, dupa care sufera.. a intrebat-o Maruta, dar de ce nu doarme macar o noapte la Snagov sau unde e Irinuca, si ea cica nu are cum ca are repetitii .. pai mai daca ti-e dor de pui, macar o noapte pe sapt poti face un mic sacrificiu si te trezesti mai devreme un pic sa ajungi la timp si la repetitii.. cel putin eu asa vad.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
A zis ca ea, Monica, doarme la Snagov, iar fetita ei, cum merge la gradinita, nu doarme la Snagov, ca nu o sa o trezeasca cu 1 ora si jumatate mai repede, ca sa doarma la Snagov si sa o duca la gradi, de acolo.
Dar n-a zis nimic, de ce nu doarme ea, in Bucuresti cu fiica ei.
Mai bine tacea si nu pomenea nimic de ea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
motanik spune:
Mda, si Alinutza s-a prostit cu muzica de rahat sau cum a zis, probabil ca stresul e mare, grele reprtitiile...
Nu extraordinar dansul lor.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
Mie nu-mi plac melodiile astea in lb. romana. Nu mi s-a parut defel un ritm potrivit pt. cha cha.
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
maitreyi spune:
buna seara, buna seara si have fun la teveu
jean e o surpriza f placuta - serios, muncitor, bravo lui.
moni...mdea...e ca o scandura...iar legat de faptul ca nu o poate trezi pe irina cu o ora jumate mai devreme sa o duca la gradi...da' sa o tina treaza pana la ora asta e mai ok? si pare asa de serios copilasul ala...
mie de tipu' asta de la acasa tv imi place. si partenera lui e simpatica
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
aa..ce imi place la editia asta e ca au complicat nitel folclorul ca la editiile precedente toata lumea lua 9 si 10. acum...slabut...
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n A zis ca ea, Monica, doarme la Snagov, iar fetita ei, cum merge la gradinita, nu doarme la Snagov, ca nu o sa o trezeasca cu 1 ora si jumatate mai repede, ca sa doarma la Snagov si sa o duca la gradi, de acolo. Dar n-a zis nimic, de ce nu doarme ea, in Bucuresti cu fiica ei. Mai bine tacea si nu pomenea nimic de ea. |
asa asa.. nu mai retineam exact..
Veveritza cam slabut din pacate..
Radu nici prea prea, nici foarte foarte..
mai si pe mine ma enerveaza melodiile astea cantate in romana.. chiar isi pierd farmecul.. ce vor astia de la proteveu sa ne arate ce versuri stie sa faca Busuioc?
Mica dansatoare
Hoinarii