Dansez pt tine - sezon nou (8)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
si eu prezent!
cred ca visul lui Daniel e mai impresionant un pic decat al Iuliei.. dar mai stii..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
cam nesimtit Kamara asta.. cica "Mihai apuca-te de altceva".. serios??
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
catutza spune:
frumos dansul lui Jean cu Sanda si note bune...cu exceptia lui Mihai Perte
sa ii vedem pe Liviu cu Ilaria acum...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
motanik spune:
Si eu pe baricade!
Kamara e plin de figuri, trebuie sa iasa in seara asta.
Mi-a placut de Jean si Sandra, simpatici, fara fitze, isi fac treaba, bravo lor!
Ia uite ce plange Liviu, ah aproape ca mi-a dat o lacrima!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Anina_n spune:
Prezenta si eu, aici !
Da, visul lui Daniel e mai impresionant. Imi pare rau, insa pt. Iulia, ca e o dansatoare foarte buna.
Despre Monica....no comments !
Sandra si Jean, note mari la folclor.
Sa vedem ce fac Liviu si Ilaria la cha cha !
Alina, felicitari pt. sarcina !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
mi-a placut si mie Sandra si Jean, chiar incepe sa imi devina din ce in ce mai simpatic Jean...e muncitor..
abia astept sa o vad pe Moni la populara si filmuletul de la antrenament.. ca la Maruta ieri a zis ca partenerul ei nu o apreciaza si parea cam suparata pe el.. tare sunt curioasa ce s-o fi intamplat..
Mica dansatoare
Hoinarii
Anina_n spune:
Cam lipsit de energie dansul Ilariei si al lui Liviu, ca si melodia aleasa.
Kamara....de cand l-am vazut la Eurovision cu Locomondo, mi s-a parut prea plin de sine.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
motanik spune:
Eu n-am vazut ce a zis ieri, dar arata tare caraghios cu costumatia aia pe cap
--------------------
Andra si bebe Theodora
motanik spune:
Hmmm, vad filmul de antrenament, nu e corect sa se ia coregrafa numai de Andrei ca ii e jena probabil sau nu are voie sa se ia si de Columbeanca...perfectionista...ce sa zic
p.s. Si ce urat l-a facut retardat...nesimtita...
--------------------
Andra si bebe Theodora
catutza spune:
Monica e chiar nesimtita ii face retardat pe Andrei e chiar nesimtita tipa asta!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala