Guvernul Boc a cazut - what is next?
Raspunsuri - Pagina 42
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Crin e altfel? Va inselati! www.evz.ro/articole/detalii-articol/872711/Crin-Antonescu-l-ar-pune-premier-pe-Dinu-Patriciu-/" target="_blank">Chiar el v-o spune. |
Foarte interesant! El vad ca poate sa aiba opinii in desemnarea premierului, fara sa aiba majoritate parlamentara, fara sa consulte partidele politice si nimeni nu-i sare in cap, dar Base, nu poate!
Asta da democratie
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Foarte interesant! El vad ca poate sa aiba opinii in desemnarea premierului, fara sa aiba majoritate parlamentara, fara sa consulte partidele politice si nimeni nu-i sare in cap, dar Base, nu poate! Asta da democratie |
O, da.
Mai dar ce usor aruncati cu vorbele si va indignati fara obiect.
Pentru propunerea actuala a lui Antonescu ptr prim-ministru, (Johannis): in sedinta comuna a celor doua Camere, s-a degajat ferm o majoritate parlamentara.
Pentru propunerea de prim-ministru in cazul in care ar cistiga alegerile, (acelasi Johannis): de fiecare data Antonescu precizeaza ca ar fi facuta daca ar exista in continuare o majoritate parlamentara care l-ar sustine.
Cu privire la ipotezele din articol, Patriciu si Tariceanu: au fost raspunsuri la intrebari de genul "da' pe X l-ati pune?"
"Da, l-as propune, nu îl voi propune acum, e clara optiunea mea, e Klaus Johannis, dar Dinu Patriciu, asemeni altor oameni din România din zona de afaceri, într-un moment sau altul, sau din partidele politice, pot sa se califice, respectând conditiile constitutionale pentru functia de prim-ministru",
Stai Carla fara grija, macar din acest punct de vedere: pe Antonescu inca nu l-a prins nimeni facind gafe din cauza necunoasterii Constitutiei, ca pe altii.
A, si Basescu nu s-a multumit sa aiba niste opinii privind primul-ministru, ci chiar l-a desemnat fara a tine cont de optiunea partidelor si de majoritatea parlamentara.
Triunghiul portocaliu *
loryi1974 spune:
Azi e pauza ca a venit americanu'.Si in urmatoarele zile pare-se ca la fel ca in Buc se desfasoarea operatiunea "moastele" de Sf.Dumitru.Cine apare ,cine printre pelerini?
xenocid spune:
Biden se intalneste pana si cu Crin. Ca ultimul sa ii explice cum anuntul intempestiv de retreagerea a trupelor din Irak a fost o actiune nepotrivita pe care si'o asuma. Dupa care va sublinia ca Atanasiu este o persoana labila psihic. Totul intr'o franceza impecabila.
sirimie spune:
Oau, Crin Antonescu a declarat ca Patriciu ar fi bun si de prim ministru. Poate si-a dat foc la palarie spunind ca il apreciaza pe dusmanul poporului Patriciu.. Mai bine mintea ca sa faca politica dimboviteana autentica.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
http://www.realitatea.net/c--antonescu--nu-s-a-pus-problema-desemnarii-lui-dinu-patriciu-ca-premier_646711.html
Acuma v-ati mai linistit, da?
Triunghiul portocaliu *
Monnvas spune:
citat din mesajul lui sirimie Oau, Crin Antonescu a declarat ca Patriciu ar fi bun si de prim ministru. Poate si-a dat foc la palarie spunind ca il apreciaza pe dusmanul poporului Patriciu.. Mai bine mintea ca sa faca politica dimboviteana autentica. |
Pai ce, Paticiu investeste degeaba in Crin?? Chiar ma intrebam ce loc ii rezerva omului.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui iileana http://www.realitatea.net/c--antonescu--nu-s-a-pus-problema-desemnarii-lui-dinu-patriciu-ca-premier_646711.html Acuma v-ati mai linistit, da? Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Ei, dar Crin are dreptul la "greseli de exprimare", nu?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
xenocid spune:
Vazurati numirea www.hotnews.ro/stiri-opinii-6335816-diavolul-din-detaliile-unei-numiri.htm" target="_blank">individei in frunte ICCJ?
Pe pariu ca daca Basescu se opune tot el va fi scos vinovat?
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Ei, dar Crin are dreptul la "greseli de exprimare", nu? |
Nu a fost nici o greseala de exprimare, a fost un tintar facut armasar de presa doritoare sa-si asigure rating cu cititori din categoria celor amatori oricind sa guste o diversiune, dar mult mai putin dispusi sa afle care e realitatea. Vad si pe aici citiva.
Daca urmariti emisiunea cu pricina, veti vedea ca este cum am zis eu in prima postare pe aceasta tema: a fost un raspuns de principiu, exact in sensul precizarilor de azi ale lui Antonescu.
Daca va rezumati la cititul titlurilor, veti avea cu siguranta o optica extrem de spectaculoasa asupra vietii politice.
Nu conteaza ca e falsa, important e sa va simtiti voi bine .
Triunghiul portocaliu *