Gravidute prin FIV (52)
Raspunsuri - Pagina 3
DORIS_71 spune:
Mai bag si eu cate un ochi pe aici, noutati nu am asa ca citesc doar si mergem inainte cu dificultatile de rigoare trimestrului III.
si mamici fericite.
Doris
33+
Matteo ......
poze
AMR 7 SAPTAMANI
Evy30 spune:
dragelor , voi care ati pus ovule cu utrogestan pana mai tarziu , o intrebare
eu le iau de luni pe gura , ca sa pot face analiza de secretie +flora col maine dimineata .
e normal sa se mai scurga diverse pe chilotel si acum ? am simtit ceva si m-am dus la baie . pata de mijloc este asa galbuie si in jurul ei asa ud , alb (chilot alb)
variante . please 
-sunt scurgeri de curatare dupa atatea luni probabil s-a depus mulkt pe acolo ?
-sunt scurgeri normale corespunzatoare sapt in care sunt .ma gandesc ca poate mai apar secretii , chestii...?
-sau doamne fereste este lichid ? care se scurge usurel , ca aici e problema mare 
Many , succes la control .asteptam vesti .
Doris , nu e musai sa avem mereu vesti . dar macar ne salutam 

Evy 34+
marriam spune:
Salut fetele!! eu am niste insomnii datorita uno arsuri stoacale
...eh...asta e,trecem si peste asta.
Rubia-- multumesc din suflet pt raspunsul promt...cam nasol la austrieci zici...,o sa ma interesez, iar daca aflu noutati o sa te tin la curent.Imi pare nespus de rau ca tu trebuie sa apelezi la PGD din motive genetice.Iti doresc tot binele din lume si totul o sa fie bine,ai sa vezi!
pupici multi fetelor!!!

25+ 
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 dragelor , voi care ati pus ovule cu utrogestan pana mai tarziu , o intrebare eu le iau de luni pe gura , ca sa pot face analiza de secretie +flora col maine dimineata . e normal sa se mai scurga diverse pe chilotel si acum ? am simtit ceva si m-am dus la baie . pata de mijloc este asa galbuie si in jurul ei asa ud , alb (chilot alb) variante . please ![]() -sunt scurgeri de curatare dupa atatea luni probabil s-a depus mulkt pe acolo ? -sunt scurgeri normale corespunzatoare sapt in care sunt .ma gandesc ca poate mai apar secretii , chestii...? -sau doamne fereste este lichid ? care se scurge usurel , ca aici e problema mare ![]() Many , succes la control .asteptam vesti . Doris , nu e musai sa avem mereu vesti . dar macar ne salutam ![]() ![]() Evy 34+ ![]() |
In sarcina sunt normale secretiile vaginale mai abundente, indiferent daca se pun ovule(diverse) sau nu. Am aflat lucrul acesta de la burtici care nu au folosit nici un fel de ovule. Asa ca nu sunt probleme.
Dar tu pana la nastere o sa pui utrogestan?
36 +
Vlad
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 dragelor , voi care ati pus ovule cu utrogestan pana mai tarziu , o intrebare eu le iau de luni pe gura , ca sa pot face analiza de secretie +flora col maine dimineata . e normal sa se mai scurga diverse pe chilotel si acum ? am simtit ceva si m-am dus la baie . pata de mijloc este asa galbuie si in jurul ei asa ud , alb (chilot alb) variante . please ![]() -sunt scurgeri de curatare dupa atatea luni probabil s-a depus mulkt pe acolo ? -sunt scurgeri normale corespunzatoare sapt in care sunt .ma gandesc ca poate mai apar secretii , chestii...? -sau doamne fereste este lichid ? care se scurge usurel , ca aici e problema mare ![]() Many , succes la control .asteptam vesti . Doris , nu e musai sa avem mereu vesti . dar macar ne salutam ![]() ![]() Evy 34+ ![]() |
Pai depinde cand ai incetat sa le pui vaginal. In mod normal mai curge vreo zi-doua. Mie la secretia de col mi-au zis ca ar trebui sa nu mai folosesc intravaginal cu 7 zile inainte.
By the way, nu stiu de ce iei tu utrogestan, poate ai probleme, dar eu am folosit o perioada f scurta de timp. Cateva saptamani dupa confirmarea ca sunt insarcinata, imi dadeau iritatii ingrozitoare si oral nu am putut nici sa ma uit la ele.
Eu am mers pe ideea ca organismul meu secreta tot ce trebuie. Si am intrerupt prin sapt 7 sau 8, nu mai tin minte.
24+
Evy30 spune:
eu pun ovule pana la 36 de sapt
este decizia medicului , si in plus am avut si mici probleme . asa ca merg pe mana lui .am intrebat si eu azi cu secretia si a zis ca e normal .
fetelor sunt fericita ca am scapat de analize . la recoltarea gineco a fost extraordinar . asistenta super atenta si nici nu am simtit .
in schimb e un frig prin Bucuresti de m-a lasat masca
. mi-au inghetat picioarele
. acum am facut un dus mai cald la picioare si ma bag in patuc la somn .![]()
arsuri am si eu ...de ma termina . si ziua si noaptea .
si sa va spun ca astazi am implinit 35 de saptamani
. doamne ajuta sa fie bine in continuare .
Evy 35+
li_am spune:
Buna fetelor,
sunt pe aici mai mereu (urmaresc online circoteca politica), va citesc dar nici eu nu prea am noutati, azi am intrat in saptamana 34, mai e un pic... Many, tu poti sa numeri deja orele, nu-i asa? presupun ca ai facut deja cunostinta cu morcovul, eu una deja am emotii... m-au sunat ieri (desi mai e o luna) sa ma anunte ca mi-au mutat ceza de la ora 12 la 10, si ca toata echipa a confirmat (anestezist, pediatru, etc), parca m-am trezit la realitate... se apropie ziua z!
blue_flower, eu am intrebat data trecuta medicul de prelevarea de celule stem (doar veneam din romania unde e foarte trendy) dar nu mi-a recomandat nicicum, se pare ca nu s-a demonstrat inca utilitatea decat in cazuri rarisime, deci nu am recoltat.
evy, mult a fost, putin a ramas... ma bucur ca te-ai lamurit cu secretia, si la mine e destul de abundenta, dar e ebsolut normal.
iana, husky, castelana, va pup si sa aveti sarcini usoare in continuare!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
34+
AMR 31
poze
Evy30 spune:
Li_am ma bucur pt tine .
ce super e sa ai deja data programata .
sper sa ma programeze si pe mine , caci de felul meu imi place sa stiu dinainte ... felicitari si pt sapt 34.
eu am stat mai mult in dus astazi caci mi-a fost cam frig la picioare si ma cam deranja cate ceva pe la ovare . apoi in patuc la caldurica . ce sa-i faci ...nu am mai iesit de 3 sapt din casa . e o schimbare ...
Evy 35+
many_bani spune:
Buna dimineata,
Ieri am fost la control, am avut control si pe masa. Dr. s-a exprimat ceva de genul ca "este copt colul" ce o fi insemand si asta dar ca mai este pana la nastere. Piscotelul nu am mai luat in greutate la fel ca data trecuta, acum are 3000 gr. si pastreaza avansul de o sapt. si 2 zile. Foarte greu a reusit sa-l masoare, se foia mereu. Si era botos, vroia sa duca degetelul in gurita dar ceva il retinea, ca urmare avea botutul pus .
Am discutat cu dr. despre centura post natala, ea nu o recomanda, a zis ca elasticitatea si fermitatea nu se recapata prin centura ci prin sport, in plus cica sunt putine pers. care suporta centura stransa peste cezariana. Despre anestezie a ramas ca vom face rahi, insa ultimul cuvant il are dr. anestezist. A vorbit despre intepaturile mele din vagin, a zis ca sunt normale, dar ca si eu sunt prea atenta la semnalele date de organism, cand am zis ca parca simt o manuta pe acolo, a ras si a zis ca nu are cum, bebe fiind in pozitie craniana, capusorul lui este ca o supapa si nu da voie sa iasa nimic, decat daca se declanseaza nasterea.
Urmatorele controale le am la spital pe 20, 27 si 31 oct, apoi mai vedem.
Li_am, Evy 
Burtici pe unde sunteti?
Fetelor va pupicesc si va urez w-e placut si calduros
36 +
Vlad

de Natalia (03.09.09)