Locul fetelor Nou-Venite (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MateiIonela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

asha...sa va zic...de 3 zile ma doare butica... ideea e ca acum ma doare si in 30 min ma lasa nu mai am nic....ca si cand ar tre sa-mi vina CM ...ce sa fie...dupa TB sut la ovulatie ...ma ajutati??..plz

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
salut pai uite mie trebuia sa imi cina cm de pe 7 luna aceasta si nimic....simt asa ceva durere la burta dar nu ca de obicei si apoi sanii sunt foarte umflati insa nu ma dor la fel ca lunile trecute e posibil sa fie bebe oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

08 septembrie 1987

Gata

Multumesc trutzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello gagici , viitoare
multumesc babiela, cinneze pt felicitari!!
va doresc din tot sufletul sa deveniti cat mai repede
daca am uitat pe cineva sa stii ca de vina e neuronul gravid

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui MateiIonela

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

asha...sa va zic...de 3 zile ma doare butica... ideea e ca acum ma doare si in 30 min ma lasa nu mai am nic....ca si cand ar tre sa-mi vina CM ...ce sa fie...dupa TB sut la ovulatie ...ma ajutati??..plz

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
salut pai uite mie trebuia sa imi cina cm de pe 7 luna aceasta si nimic....simt asa ceva durere la burta dar nu ca de obicei si apoi sanii sunt foarte umflati insa nu ma dor la fel ca lunile trecute e posibil sa fie bebe oare?

Ionela incerca un test de sarcina...Daca e bb ar trebui sa se vada... sau mai sigur fa un test de sange... Te ateptam cu vesti bune... Eu zic ca s-ar putea sa fie bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor...sunt si eu pe aici...mai mult citesc...recunosc...vreau sa va intreb si eu ceva:
mie normal trebuia sa-mi vina menstruatia pe 10...nu veni....deci speram....dar de ieri am inceput cu pete maroni...iar azi.. seara...am dat-o pe sangerare usoara...si am dureri ca la menstruatie...am facut un test dimineata sa inteleg dc sunt gravi si o pierd sau imi vine pur si simplu menstruatia....dar n-am priceput prea mult....a doua linie e .....te chiorasti tare tare si vezi ...parca ceva....acum intrebarea....a mai trecut vreuna dintre voi prin asta...adica poate fi avort spontan la 4 sapt si 3-4 zile sau o fi menstruatie?!.....stiu ca tre sa astept si normal ca ma duc la medic dp...dar ma omoara asteptatrea...poate aflu ceva de la voi...
frica mea e sa nu fie avort spontan...asta e...ca dc e menstruatie...no problem...mai incercam...reusim noi...
eu am mai avut o oprire in evolutie la 8 sapt in febr 2009...atunci bine ca eram pe maini bune....acum sunt pe o insula unde doctori buni...cam greu de gasit....deci need information
mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Incearca sa iti faci un beta HCG.

Mergi la inceput

posteaza si aici poza cu testul sa ne chioram si noi la ea....dar fa si un beta hcg

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

:) aleesicoo....am incercat da nu se vede.....:))nu merge....e mai chioara decat cu ochiul liber:)).....deci sper sa fie menstruatie....io stiu...testul hcg se gaseste si in farmacii?adica pot sa-l fac acasica?
m-am uitat la pozele tale ale....e muult mai chioara la mine liniuta....deci sper sa fie menstruatie nu avort spontan....ca sa ne putem pune iar pe treaba:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

:) aleesicoo....am incercat da nu se vede.....:))nu merge....e mai chioara decat cu ochiul liber:)).....deci sper sa fie menstruatie....io stiu...testul hcg se gaseste si in farmacii?adica pot sa-l fac acasica?

Este un test de sange. Rezultatul ti-l da in aceeasi zi si nici nu e prea scump.

Mergi la inceput

trutzi, nu avem de unde sa stim cat este in grecia si daca fac acest test ei

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput