Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Mesajul se poate modifica oricand, daca nu iti place il modificam ![]() |
E ok...Mie imi place asta, eu ma gandeam cum suna pt voi, dar cred ca se intelege ca imi doresc o fetita si ca in curand o sa raman si

trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C E ok...Mie imi place asta, eu ma gandeam cum suna pt voi, dar cred ca se intelege ca imi doresc o fetita si ca in curand o sa raman si ![]() |
Pentru mine suna super bine
Normal ca o sa ramai
in curand
Cinezee spune:
Nu stiu cum e sa pierzi speranta la toate momemntele grele [AU FOST DESTULE] din viata mea am reusit sa imi gasesc mereu putetrea interioara si sa fiu mereu optimnista , asa ca nici de data asta nu ma dezic in a fii PUTERNICA
| Citat: |
citat din mesajul lui babiela fata, ma bucur ca nu ti-ai pirdut speranta, o sa fie si bebe |
Trutzi multumesc ptr editare,primele 2 pierdute de fapt acum mi-am adus aminte intram in al 3-lea peste 2 sau 3 luni

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Cinezee Nu stiu cum e sa pierzi speranta la toate momemntele grele [AU FOST DESTULE] din viata mea am reusit sa imi gasesc mereu putetrea interioara si sa fiu mereu optimnista , asa ca nici de data asta nu ma dezic in a fii PUTERNICA
Trutzi multumesc ptr editare,primele 2 pierdute de fapt acum mi-am adus aminte intram in al 3-lea peste 2 sau 3 luni ![]() gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
Nu pot sa spun decat

pt Cinezee. Imi place optimismul si puterea pe care o ai... Esti un exemplu pt noi toate.
Cinezee spune:
Eu va doresc sa ma si urmatiii si COPIATI 

babiela spune:
cine a propus ca motto al lunii oct GANDESTE POZITIV, lia parca, aveti dreptate fetelor trebuie sa gandim pozitiv, suntem ceea ce gandim, nu? ar trebui sa-mi scriu pe perete in camera motto-ul asta, pt ca uneori ma apuca disperarea
si stiu ca nu-i bine.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
Cinezee spune:
Nu stiu cine dar eu mereu , de cand sunt plecata din casa parinteasca [ putin peste 19 ani ] am fost mereu ptr gandirea pozitiva