Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 6
MateiIonela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 asha...sa va zic...de 3 zile ma doare butica... ideea e ca acum ma doare si in 30 min ma lasa nu mai am nic....ca si cand ar tre sa-mi vina CM ...ce sa fie...dupa TB sut la ovulatie ...ma ajutati??..plz ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Gata ![]() |
Multumesc trutzi...

aleesicoo spune:
hello gagici
, viitoare
multumesc babiela, cinneze pt felicitari!!
va doresc din tot sufletul sa deveniti cat mai repede 
daca am uitat pe cineva sa stii ca de vina e neuronul gravid
asa creste bebicu
5+

Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MateiIonela
|
Ionela incerca un test de sarcina...Daca e bb ar trebui sa se vada... sau mai sigur fa un test de sange... Te ateptam cu vesti bune... Eu zic ca s-ar putea sa fie bb...
MoRo_K spune:
Buna fetelor...sunt si eu pe aici...mai mult citesc...recunosc...vreau sa va intreb si eu ceva:
mie normal trebuia sa-mi vina menstruatia pe 10...nu veni....deci speram....dar de ieri am inceput cu pete maroni...iar azi.. seara...am dat-o pe sangerare usoara...si am dureri ca la menstruatie...am facut un test dimineata sa inteleg dc sunt gravi si o pierd sau imi vine pur si simplu menstruatia....dar n-am priceput prea mult....a doua linie e .....te chiorasti tare tare si vezi ...parca ceva
....acum intrebarea....a mai trecut vreuna dintre voi prin asta...adica poate fi avort spontan la 4 sapt si 3-4 zile sau o fi menstruatie?!.....stiu ca tre sa astept si normal ca ma duc la medic dp...dar ma omoara asteptatrea...poate aflu ceva de la voi
...
frica mea e sa nu fie avort spontan...asta e...ca dc e menstruatie...no problem...mai incercam...reusim noi...
eu am mai avut o oprire in evolutie la 8 sapt in febr 2009...atunci bine ca eram pe maini bune....acum sunt pe o insula unde doctori buni...cam greu de gasit....deci need information![]()
mercic
aleesicoo spune:
posteaza si aici poza cu testul sa ne chioram si noi la ea....dar fa si un beta hcg
asa creste bebicu
5+

MoRo_K spune:
:) aleesicoo....am incercat da nu se vede.....:))nu merge....e mai chioara decat cu ochiul liber:)).....deci sper sa fie menstruatie....io stiu...testul hcg se gaseste si in farmacii?adica pot sa-l fac acasica?
m-am uitat la pozele tale ale....e muult mai chioara la mine liniuta....deci sper sa fie menstruatie nu avort spontan....ca sa ne putem pune iar pe treaba:)
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MoRo_K :) aleesicoo....am incercat da nu se vede.....:))nu merge....e mai chioara decat cu ochiul liber:)).....deci sper sa fie menstruatie....io stiu...testul hcg se gaseste si in farmacii?adica pot sa-l fac acasica? |
Este un test de sange. Rezultatul ti-l da in aceeasi zi si nici nu e prea scump.
aleesicoo spune:
trutzi, nu avem de unde sa stim cat este in grecia si daca fac acest test ei
asa creste bebicu
5+