Fulgusori de nov-dec 2009 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
Evy30 spune:
Paracetamolul SINUS da contractii . de aceea nu este indicat .
am aflat de la medic , ca si eu pe la 14 sapt am luat si mi-a explicat diferenta .
bun venit acasa Lumi .
fetelor daca vreuna dintre voi naste la Elias si are ceva noutati ma anuntati si pe mine please .
mie mai nou imi dau arsuri vitaminele . nu le mai sufar !
fetelor , joi am examen secretie +flora col . mi-e o frica ....daca nu umbla asistenta aia bine pe acolo ?
Evy 34+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 fetelor daca vreuna dintre voi naste la Elias si are ceva noutati ma anuntati si pe mine please . |
La Elias lucreaza o super moasa - Georgeta Musat se numeste - detalii www.attct.ro/content/view/12/12/" target="_blank">AICI, poate ai bafta sa nasti cu ea... sau macar s-o cunosti cat stai acolo. Si vezi ca pe site sunt articole f interesante, legate de ce promoveaza ea in maternitate.
monis cu poze sapt 36 +
lorelix spune:
EVY , EU VOI NASTE LA ELIAS,
LA CE MEDIC ESTI?
LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
vias spune:
buna fetele...ce zi naspa....anunta astia la tv ninsoare si eu speram sa vin acasa cu Flavius sa-l plimb in carut...
...am o zi naspa tare....eu am un frate f bolnav...si azi am plans de numa' ...vestile astea triste imi fac asa mult rau...azi sunt in butoi.....as vrea sa plec la Arges...dar mi-e tare frica...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
cami_antonia spune:
fetele sunt un user DC
scuze ca dau buzna
dar poate
sunt si oameni cu suflet mare
care ne pot ajuta
avem un caz care necesita operatie in afara tarii
alina e cumnata mea
a fost asistenta medicala pediatra
va rog cititi pagina
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Flavours spune:
camy, nu mai plange ca superi pe bebe si el nu stie ce se intampla in jur. tu si bebe sunteti cei mai importanti si veti trece cu bine peste probleme... fi optimista si nu te mai consuma. vremea e oribila si predispune pe multe persoane la depresie...
baga o aromaterapie - mirosul de portocala inveseleste si cromoterapie - portocaliu, rosu, verde ... chit ca te imbraci cu ele...
cheer!
36 sapt
FDANIELA spune:
Camy imi pare rau pentru problemele cu fratele tau ..sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cat mai repede sa poti sta linistita
35+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
roxyaly spune:
Camy hei ce faci? nu e voie sa fi suparata.Stiu ca iti e greu dar incearca sa te ti tare.Chiar ca e urat la noi.poate si vremea ne influenteaza.
Fetele bebe al meu misca pe vezica si pe la ovare si ma cam doare.Ai vostri bebelusi fac din astea?
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI