Fulgusori de nov-dec 2009 (131)
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus buna fetele...ce zi naspa....anunta astia la tv ninsoare si eu speram sa vin acasa cu Flavius sa-l plimb in carut... ...am o zi naspa tare....eu am un frate f bolnav...si azi am plans de numa' ...vestile astea triste imi fac asa mult rau...azi sunt in butoi.....as vrea sa plec la Arges...dar mi-e tare frica... |
of Camy, multa sanatate fratelui tau, nu cred ca e momentul pentru calatorii, mai ai atat de putin...linisteste-te de dragul copilasului tau
Lili 35 cu Alexandru
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui roxyaly Fetele bebe al meu misca pe vezica si pe la ovare si ma cam doare.Ai vostri bebelusi fac din astea? |
al meu e specializat la ficat
vremea e naspa peste tot, iti da o stare de
Lili 35 cu Alexandru
floricik spune:
Camy , te rog, nu fii trista. Eu una nu cred ca ninge ...poate in decembrie sa avem si noi un Craciun alb Si daca e frig...nu-i nimic. Stati toti 3 in casa ,la caldurica.
Roxyaly la mine bebe sta transversal si imi face burta evantai. Se intindeeeee...o fi obosita
Am reusit dupa 100 de ani sa mai pun si eu 3 poze pe picasa.
32+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Evy30 spune:
citat din mesajul lui lorelix EVY , EU VOI NASTE LA ELIAS, LA CE MEDIC ESTI? LORELIX DANIEL 35+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Eu sunt la Rotaru . Tu ?
vremea e oribila mia peste tot . sa vedeti epidemii de raceala si gripe acum , caci oamenii au plecat nepregatiti de asa vreme .
offf ,,,mie mi-e groaza . se instaleaza iar paranoia ...
Evy 34+
dymomo77 spune:
Camy imi pare rau pentru fratele tau, multa sanatate. Iar tu stii foarte bine ca trebuie sa fii tare pentru Flavius. Si la iasi e o vreme urata rau ploua torential de ore bune si e asa intunecat de zici ca e noapte. Azi am fost si noi la doctor pentru eco si nu am reusit sa vedem mare lucru ca dumnealui statea numai cu spatele si asa adunat ca nici craniu nu i la putut masura ca sa ne dam seama ce greutate are.
36+ Dan Mihail
RamonaCopot spune:
Salut fetelor,
mie nu mi-a mers netul de dimineata, asa ca azi am stat pe canapeaua mea cuminte in bucatarie si am ascultat radio si am vb ffff mult la telefon.
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
FDANIELA spune:
Fetelor o sa va trimit eu putin soare si caldurica de la mine ..aici sunt 28 de grade un soare superb asa ca este caldura si pentru voi daca tot e asa urata vremea in Romania
35+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui FDANIELA Fetelor o sa va trimit eu putin soare si caldurica de la mine ..aici sunt 28 de grade un soare superb asa ca este caldura si pentru voi daca tot e asa urata vremea in Romania |
eu una iti multumesc, aveam asa mare nevoie de el
Lili 35 cu Alexandru
ali762000 spune:
BUNA FETELOR, la noi vremea e urata ploua de aseara tot in acelas mod, acum ;pe la ora 17 a inceput sa fulguiasca un pic.In rest suntem bine, stam la caldurica si tratam durerea de gat. Va
ALI