Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna fetele...ce zi naspa....anunta astia la tv ninsoare si eu speram sa vin acasa cu Flavius sa-l plimb in carut...
...am o zi naspa tare....eu am un frate f bolnav...si azi am plans de numa' ...vestile astea triste imi fac asa mult rau...azi sunt in butoi.....as vrea sa plec la Arges...dar mi-e tare frica...

of Camy, multa sanatate fratelui tau, nu cred ca e momentul pentru calatorii, mai ai atat de putin...linisteste-te de dragul copilasului tau

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Fetele bebe al meu misca pe vezica si pe la ovare si ma cam doare.Ai vostri bebelusi fac din astea?

al meu e specializat la ficat

vremea e naspa peste tot, iti da o stare de

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy , te rog, nu fii trista. Eu una nu cred ca ninge ...poate in decembrie sa avem si noi un Craciun alb Si daca e frig...nu-i nimic. Stati toti 3 in casa ,la caldurica.

Roxyaly la mine bebe sta transversal si imi face burta evantai. Se intindeeeee...o fi obosita

Am reusit dupa 100 de ani sa mai pun si eu 3 poze pe picasa.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

EVY , EU VOI NASTE LA ELIAS,
LA CE MEDIC ESTI?

LORELIX DANIEL 35+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Eu sunt la Rotaru . Tu ?

vremea e oribila mia peste tot . sa vedeti epidemii de raceala si gripe acum , caci oamenii au plecat nepregatiti de asa vreme .
offf ,,,mie mi-e groaza . se instaleaza iar paranoia ...

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Camy imi pare rau pentru fratele tau, multa sanatate. Iar tu stii foarte bine ca trebuie sa fii tare pentru Flavius. Si la iasi e o vreme urata rau ploua torential de ore bune si e asa intunecat de zici ca e noapte. Azi am fost si noi la doctor pentru eco si nu am reusit sa vedem mare lucru ca dumnealui statea numai cu spatele si asa adunat ca nici craniu nu i la putut masura ca sa ne dam seama ce greutate are.

36+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salut fetelor,
mie nu mi-a mers netul de dimineata, asa ca azi am stat pe canapeaua mea cuminte in bucatarie si am ascultat radio si am vb ffff mult la telefon.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Fetelor o sa va trimit eu putin soare si caldurica de la mine ..aici sunt 28 de grade un soare superb asa ca este caldura si pentru voi daca tot e asa urata vremea in Romania

35+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Fetelor o sa va trimit eu putin soare si caldurica de la mine ..aici sunt 28 de grade un soare superb asa ca este caldura si pentru voi daca tot e asa urata vremea in Romania

eu una iti multumesc, aveam asa mare nevoie de el

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA ti-am vazut burticutza...Ce mult a crescut

CAMY nu mai fi supi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELOR, la noi vremea e urata ploua de aseara tot in acelas mod, acum ;pe la ora 17 a inceput sa fulguiasca un pic.In rest suntem bine, stam la caldurica si tratam durerea de gat. Va

ALI

Mergi la inceput