Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Am luat un paracetamol sinus...sa vad ce efect are...ca ma enerveaza de nu mai pot faptul ca nu pot respira!

Fata draga, ce te-a apucat cu sinusul!? Lasa jos!
Doar paracetamol simplu!!!

33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramonik...multam fain de informatii

Camy, nu stiam de faptul ca paracetamolul sinus nu e recomandat in sarcina...mie medicul mi-a zis ca pot lua...si in cazuri de urgenta majora am voie si ospen...pentru ca sarcina e pe final, si nu are cu ce sa ii mai dauneze lui bebe. Eu ma limitez strict la paracetamol....ca nu sunt asa grav!Multumesc de sfat si pentru faptul ca iti faci griji pentru mine! Iti trimit un PM cu o inf de ultima ora despre spital ce mi-a ajuns si mie la urechi! Poate tu stiai deja...dar eu imi fac datoria si iti spun!

Lavi, 36+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 4saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Am luat un paracetamol sinus...sa vad ce efect are...ca ma enerveaza de nu mai pot faptul ca nu pot respira!

Fata draga, ce te-a apucat cu sinusul!? Lasa jos!
Doar paracetamol simplu!!!

33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!

Aha...deci asa!Poate ca nu e bine...oricum nu specificasem doctorului ce fel de paracetamol...am prin casa! Ms oricum! O sa evit sa mai iau...din fericire infuzia mea si'a facut efectul si nu mai am nasul infundat

Lavi, 36+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 4saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna fetele,

Imi pare rau ca se descarca greu cursul, depinde ce conexiune la net aveti.
Mersi Ramonika pentru rezumate. Asa sigur are acces mai multa lume la informatie
DianaR, eu o sa nasc la Odobescu cu dr. Cioata (sau altcineva recomandat de el)

Maria 31+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

desi nu am mai scris de mult , v-am citit din umbra iar astzi vin cu vesti de ultima ora: am fost programata pe 22 octombrie asa ca mai am o saptaman de umblat pe aici si pe acolo de facut ultimile cumparaturi; deocamdata sunt sub influenta programarii: mi se parea ca mai am mult si bine ; deci imi voi face bagajul , imi prepar barbatul si copilul si apoi ma pregatesc sufleteste; voi naste la Filantropia si sper sa fie ok; lva pup acum, merg sa-mi definitivez lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna,

desi nu am mai scris de mult , v-am citit din umbra iar astzi vin cu vesti de ultima ora: am fost programata pe 22 octombrie asa ca mai am o saptaman de umblat pe aici si pe acolo de facut ultimile cumparaturi; deocamdata sunt sub influenta programarii: mi se parea ca mai am mult si bine ; deci imi voi face bagajul , imi prepar barbatul si copilul si apoi ma pregatesc sufleteste; voi naste la Filantropia si sper sa fie ok; lva pup acum, merg sa-mi definitivez lista

Buna,
asteptam vesti bune de la tine. Nastere usoara. Eu voi naste tot la Filantropia, dar fara programare

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, pt rezumate, vad ca ti-au dat fetele treabaa

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

mailuri funny pe contul comun de pe gmail

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Fetelor de la vremea asta nu am chef de nimic. Nimic nou...
Am avut si o noapte tare nasoala, cu niste arsuri groaznice(cum povestea si Miramar ). Nici sotul nu a prea dornmit, ma tot intreba :" ce se aude? nu poti respira pe nas? ai arsuri? vrei apa?" etc
Am reusit sa ajung si la farmacie si am luat ce trebuie pt spital.

fetele racite. Aveti grija de voi.
Am vazut pozele cu burticile. Ce sa mai ...fotomodele Va felicit. Am mai facut si noi poze. Poate reusesc sa le descarc.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!

Va multumesc foarte mult ca ati fost alaturi de noi si cer scuze celor pe care nu le-am contactat.

Noi am ajuns ieri acasa in formula 2+1, sunt intr-al noualea cer de fericire!!!

Suntem foarte bine, ocupati tot timpul,asa ca imi cer scuze ca nu pot intra sa va spun mai multe,deocamdata.

Va pupic dulce si va doresc tot binele din lume!

Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput