Fulgusori de nov-dec 2009 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu una nu vreau sa ma gandesc la kilograme(desi cred ca am pus cel mai mult de la odisee. Eu una mi-am propus sa revin la greutate normala cam intr-un an. Oricum nu am de gand sa fac ca niste bune prietene pe care le am sa nu alaptez deloc desi am san sau sa-mi intarc copilul dupa 5 luni ca vreau sa slabesc(desi vad ca nu ii place mancarea diversificata si scade in greutate) si apoi sa ma plang ca nu imi mananca copilul si sa tot bat spitalele. Pana la urma nu fac 100 de copii si inca un an din viata cu ceva kg in plus nu mor.

36+ Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mai fetelor, tocmai am gasit povestea asta pe DC, experienta unei mamice de tripleti!!!!! am ramas impresionata , si imi dau lacrimile cand ma uit la pozicile cu cei 3 bebelasi asa frumooosi!!! Pai noi ne plangem ca nu o sa facem fata, si cum o sa ne descurcam cu un bb???? ia uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Am revenit dupa ce am citit ce s-a povestit in w-e...
Cu kg..sa fie bebelusii sanatoi, ca le rezolvam noi...din cate am vazut numai mamici frumoase la nov-dec, asa ca trebuie sa ne impaciemntam de acum.
Eu nu sunt deprimata...am luat 16 kg la inaltime 1.70 inca sunt in grafic.
Intrebare: vegeturi pe burtica v-au aparut? Eu inca nu dau semne, bine ca nici nu stiu cum incep sa se manifeste...
Doamne ajuta sa nu fie...dau cu Mustela in fiecare seara..beau aapa. Voi?

34 bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca
Ce am observat eu la odiseea aceasta este ca multe dintre voi picati des in "butoaie",.Nu e bine fetelor.Fiti mai optimiste!Chiar daca nu toate merg struna tot ce este important este ca avem sanatate si bebei sanatosi,ca avem o relatie de cuplu cu suisuri si coborasuri,ca doar asta inseamna cuplu si ca o sa avem un bebe.Restul sunt trecatoare..
Va pupic si va urez noapte buna!

Tiusca - subscriu la ce spui
suntem o odisee cam deprimanta.
iar eu desi am dus-o bine in sarcina asta, de multe ori nu am scris din cauza asta. recunosc cu rusine ca facand asta am scazut din nr optimistelor... , dar o sa incerc sa mai corectez asta.
inca 1
pt toata lumea

monis cu poze sapt 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Pfoai LAURAIRINA ce poveste...sa stii ca o sa aduci doi copilasi pe lume si de fapt sa nasti 3

Mergi la inceput

beii... Eu is mereu optimistaa(am avut si capitole mai nasoale dar au trecut), da de multe ori nu scriu de leneeee...ca as vrea sa raspund la cat mai multe fete, si cand vad cat tre sa scriu, ma ia o leneeee... Si as vrea si eu de multe ori sa raspund la toate, cum si eu primesc o gramada de raspunsuri de la toate...dar nu imi reuseste si ma cuprinde o leneeeeeeeeeee

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

cred ca ar trebui sa imi scrie mare si lat pe fruntee ::: LENEE

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Asa e Lidia, le-ai vazut si pozicile??? sunt asa frumuseei

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

LauraG, pe unde umbli? A venit mami tau la voi???ca am uitat cand trebuia sa vina.....stiu parca ca in wee ai petrecerea cu cadouri..sa nu ne uiti si sa ne povestesti cand ai timp!

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ce ziceti de poza asta? http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei#5095226394849308978

Mergi la inceput