Fulgusori de nov-dec 2009 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Dana n, mi-am intrebat medicul ce parere are si el despre burtiere dupa nastere si mi-a zis ca dupa nastere normala se poate purta si chiar e indicat, dar dupa cezariana...no way....Doar dupa mult timp dupa...
Eu una vreau neaparat sa port burtiera,sa nu imi ramana burta prea mareee,asta cu conditia sa reusesc sa nasc normal
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
parca spunea de ceva ca se desprinde operatia...si abia la 2 sapt dupa...Sincer nu am mai insistat pe subiect
uite si un topic mai vechi cu subiectul asta, acu citesc si eu pareri pro si contra.. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=90211
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
laura - vad ca parerile is impartite... voi intreba medicul la momentul respectiv, indiferent cum va avea loc nasterea.
tiusca spune:
dupa nastere eu am pierdut aproape tot ce am pus.Mai exact 9 kg.O sa slabiti,nu va fie teama.Eu nu vreau sa slabesc.D'abia aratam si eu a femeie.
In alta ordine de idei si eu am joi ultima eco(sper),dar chiar daca probabil va fi ultima sarcina nu pot sa spun ca ma uit cu melancolie la ultimele 8 luni,Si aici ma refer strict la analize si ecografii.In rest ele au fost frumoase ptr.ca in burtica mea a crescut o viata.Si abia astept sa-mi tin bebele in brate.Clipa aceea nu se compara cu nimic in lumea asta.Suntem norocoase ca experimentam asa ceva si cand vom fi obosite dupa nopti nedormite alaturi de bebe sa ne uitam la chipul lui si sa ne aducem aminte ce am simtit cand l-am tinut prima oara in brate.O mare dragoste neconditionata si o mare minune data de D-zeu.
Ce am observat eu la odiseea aceasta este ca multe dintre voi picati des in "butoaie",.Nu e bine fetelor.Fiti mai optimiste!Chiar daca nu toate merg struna tot ce este important este ca avem sanatate si bebei sanatosi,ca avem o relatie de cuplu cu suisuri si coborasuri,ca doar asta inseamna cuplu si ca o sa avem un bebe.Restul sunt trecatoare..
Va pupic si va urez noapte buna!
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dana n, mi-am intrebat medicul ce parere are si el despre burtiere dupa nastere si mi-a zis ca dupa nastere normala se poate purta si chiar e indicat, dar dupa cezariana...no way....Doar dupa mult timp dupa... Eu una vreau neaparat sa port burtiera,sa nu imi ramana burta prea mareee,asta cu conditia sa reusesc sa nasc normal PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 36+ Mara Teodora AMR 4 saptamani !! poze |
Voi intreba si eu medicul meu. Cred ca imi voi cumpara una preventiv.
------------------------
36+ David
Albume foto
zuza_zuzi spune:
Pupici tuturor! Am lipsit cateva zile de la apel ...si sunt in urma cu cititul.
Ce sa va spun?! Sanatate tuturor racitelor si...mie...
Am plecat la munte, la Fundata de sambata pana duminica...frig si batea vantul, iar eu credeam ca e ok sa stau la aer curat ca cine stie cand mai ajung la munte. Asa ca m-am pricopsit cu o usturime in gat...si poate dau in diabet la cata miere am mancat . Dar...frumos..peisaje, gratarel ...groaznic drumul, hopuri..am stat numai cu mainile pe burtica .
Revin dupa ce mai lecturez ce ati mai pove.
34 bebelinda Andrada Ioana
ionelamaria spune:
Ma bucur sa va gasesc optimiste, macar pe unele. Eu nu am motive serioase sa fiu trista... dar parca ceva ceva nu ma lasa sa fiu prea vesela... Incep si eu sa fac bilant... si parca nu e chiar roz chiar daca probleme cu sarcina nu au fost ( micile emotii si temeri le declar normale si nu probleme). Sper sa imi treaca repde. Pup burticile vesele dar si pe cele mai putin vesele.
O seara frumoasa mamici si viitoare mamici
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Tiusca ,tu cred ca esti caz fericit ca ai slabit imediat dupa nastere, asa le vad si pe Ancutza, Katy, Ramonika, Monis, si mai scap cred din vedere vreo doua fete...dar restu???ca eu de cand ma stiu, am fost mereu pufoasa, si cu metabolismul lent, iar daca am fost de 2 ori in toata viata mea mai slaba e pt ca am tinut diete drastice...Ori dupa nastere, daca alaptez nu ma vad tinand diete de astea drastice...,ceva de genu: sa mananc fructe in loc de dulce-ca se stie ca fructele acide nu fac bine la burtica bebeilor si duc la colici, sa mananc fara pic de paine/cartofi/orez...deci imi va fi foarte greu...
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze