Fulgusori de nov-dec 2009 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Doar atat la tzitzi? monis cu poze sapt 36 + |
la mine cred ca e pe minus...
laurairina13 spune:
Deci dupa tabelasul ala cu distributia kg in plus, dupa nastere ar trebui sa scapam imediat de minim 7 kg...Asa o fi???? Mamicile cu nasteri la activ poate ne lamuresc si pe noi
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
Katyuscha21 spune:
buna seara la voi fetelor .
am aparut si eu un pic dar nu stau mult ca tre sa ma duc cu asta mic la medic ca mia racit e terminat saracutul tuseste rau si are nasul infundat.si e asa aiurea ca afara ploua si e rece offf ce vreme aiurea.acum va las si mai vb mai tarziu am sa mai intru daca am sa ma simt bine.va -cit pe toate
Alexandra 35 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 5 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Deci dupa tabelasul ala cu distributia kg in plus, dupa nastere ar trebui sa scapam imediat de minim 7 kg...Asa o fi???? |
din cate am auzit de la prietenele/colegele care au nascut, se pot pierde pana la 8 kg la nastere.
laviniablaga spune:
va doresc tuturor o seara frumoasa...eu inca ma lupt cu raceala si am mai bagat si o cearta cu sotul... dupa ce ca e frig si naspa afara si ma simt ca naiba fizic...ma mai enerveaza si consortul....
Lavi, 36+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Flavours spune:
eu ma plictisesc groaznic asa ca am aruncat niste macrou la steamer si ma apuc de pictat cate ceva... am niste idei pt camera lui bebe.
36 sapt
betty78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
din cate am auzit de la prietenele/colegele care au nascut, se pot pierde pana la 8 kg la nastere. |
eu data trecuta am scapat de maxim 5, poate chiar mai putine...am notat undeva intr-o agenda, dar nu o gasesc
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ionelamaria spune:
Buna seara
Am fost dupa rezultatele la analizele de vineri ( lama -sa vad ce nenorocire de infectie ma bantuie) E doar o candida pe care deja o tratez... deci e bine. La control mai merg in sapt 36. In rest, la Iasi ploua mult... si eu sunt fff apatica.
Felicitari fetelor cu vesti bune, si va cer scuze ca nu nominalizez.
fetelor care au nevoie de incurajari. sa fiti sanatoase si voi si bebeii
shtephy, sunt bine. merci de intrebare
Cuscra, multumim de rezumate
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
betty78 spune:
Eu azi am fost sa ma intep pentru ultimile analize inainte de nastere ... Data trecuta eram entuziasmata si plina de emotii, poat echair speriata...dar acum mi se pare ceva normal, ba chiar ma enerveaza sotul ca a tinut sa mearga si el si implicit l-a luat si pe Mario, ca nu acre cumva sa lesim ca nu am mancat nimic...acum ma intreb atunci cand ma enerveaza si ne ecrtam nu se mai gandescte ca ii face rau lui bebe? ce ti-e si cu barbatii astia....
Maine am eco si aici in schimb am ceva emotii...cred ca este ultima ecografie de sarcina pe care o afc acum si am gandesc sa o inregistrez pe CD....
Pe de alta parte, ma gandesc ca una dintre cele mai frumoase perioade si experiente din viata unei femei e pe cale sa se sfarseasca si incep sa fiu melancolica si stiu ca oricat de greu mi-a fost o sa regret intotdeauna faptul ca trece asa de repede si ca de fapt realizam ce sentimente ne trezeste de abia dupa, iar acum nu facem decat sa ne plangem cat de greu ne este....mamicile care sunt la a 2-a sarcina stiu exact despre ce vorbesc eu....sau cel putin sper
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga va doresc tuturor o seara frumoasa...eu inca ma lupt cu raceala si am mai bagat si o cearta cu sotul... dupa ce ca e frig si naspa afara si ma simt ca naiba fizic...ma mai enerveaza si consortul.... Lavi, 36+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 4saptamani! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
Lavi, hai sus capul ca nu mai avem butoaie disponibile
pozele noastre
asa creste bebe Mario