Puiuti de Randunici 2008!! (320)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza...nu am chef de nimic, mi-e lene, mi-e somn

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ce dragutz! m-au sunat de la minerale, ca Ioana imi oferise o mostra gratuita din fdt caramel, tocmai ptr ca s-ar putea sa nu mi se potriveasca si pe viitor sa-mi facao culoare personalizata! asa ca, mai am de ales inca un produs! gudinde daca esti in zona, sa te intreb ceva, care corector era ptr acoperit cosuri, coji de la ele, etc, cel verde parca?..http://puretouch.ro/product_info.php?cPath=21&products_id=56

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi
beau un ceai cu voi pana ce-mi dreg stomacelul

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, citez de pe site-ul lor: "corector galben deschis pentru camuflarea cearcanelor sau petelor vinetii si un corector verzui pentru camuflarea petelor rosii" Petele de cosuri sunt rosii, deci corector verde...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

gudinde, gata, p-ala l-am comandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Noi ne-am trezit la 9, aseara am vazut un film In Brugge, tare misto e orasul asta, doar ca actiunea filmului era cu impuscaturi rau de tot .

Asa ma gandesc cu groaza cand va aud ca va e somn, ca sunteti la servici...of, of-mai, mai..ce ma asteapta ...

Azi e zi de leneveala, o astept pe sora cu fetele pe la mine...ieri am calcat tot , aproape 2 ore...

Si am uitat sa va zic ca fata de la firma de curatenie nu mai vine, nu am mai vrut eu! i-am anuntat sa nu o mai trimita pt. ca in prima zi a facut curat ok, apoi de mantuiala . Si am vorbit cu Vali, fata care venea mai demult si nu mai lucreaza, deci poate veni!
Deci, ce vroiam sa zic, daca vrea cineva, are nevoie de fata la curatenie, e disponibila si m-a rugat sa-i mai gasesc de lucru...se descurca greu cu banii. Si e o fata de nota 10, face curatenie super de tot, cu bibilela! Eu ii dau 60 ron, curat plus o ora de calcat rufe, o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, citez de pe site-ul lor: "corector galben deschis pentru camuflarea cearcanelor sau petelor vinetii si un corector verzui pentru camuflarea petelor rosii" Petele de cosuri sunt rosii, deci corector verde...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

am vazut si eu dupa ce am scris ce dragut din partea lor, este?mai rar...Ioana mi-a spus pe mail ca imi ofera gratis o mostra de fdt, dar mi-a fost asa..tarsala si am crezut ca a zis doar asa..si nu stiam cum sa scriu eu acolo, asa ca l-am comandat..

Mergi la inceput

Bubu, cand intri pe mess sa ma abordezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule, o sa o intreb pe o colega de a mea ca ea cauta disperata pe cineva sa-i faca curat in casa.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Bubule, la Viena vine fata?

Azi pleaca tati la Munchen, vine joi noaptea... Saptamana viitoare Croatia, ailalta Bulgaria si Romania, dupa aceea Elvetia... eu singura acasa cu copiii, cu diferenta ca... sunt la Viena!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput