Puiuti de Randunici 2008!! (320)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
salutare
eu m-am trezit pe la 7 cu dureri de burtica,a venit CM ..i-am dat lui andru sa pape apoi iar nanica si ne-am trezit la ora 10.20....brr ce urat e afara...va inivit la o gura de cine mai doreste cine mai pofteste...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Bubu .
Am muncit cu copilul prins de picioarele mele (vase, ca inca nu au reparat masina!!, pus la spalat, ordine, strans rufe... mai am de sters pe jos si de calcat... si mancare...)
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
ramo_cata spune:
sa va povestesc o noua prostioara de-a lui andru...aseara stateam la masa ca omu'...care are copil neastamparat cu jumatate de pe scaun si jumatate in aer...atunci cand vede ca nu-l bagi in seama ,faci altceva si nu-i acorzi atentia necesara incepe sa faca prostii...s-a apucat sa traga de perdeaua din bucatarie,l-am luat o data ,de 2 ori de acolo,explicat ca face bubitza daca mai trage de ea..nimic ..biatul nu si nu si nu...cand la un moment dat nu apuc sa zic andru o sa-ti cada in cap ,indreptandu-ma sper el ca si vad perdeaua cu tot cu galerie aterizand la cativa ml de capatana copilului neastamparat...apoi alt tambalau ca vroia musai sa o joace in picioare ,sa se joace cu diblurile de la galerie..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
Nico,dar ce profesie are sotul tau de se "plimba" atat?
Gudinde,Olga,daca vom trece pe fardurile minerale,
s-o "supara" tare tenul in cazul in care vom combina mineralele si cu produse traditionale?De ex. fard mineral combinat cu fard traditional?Ce ziceti?Fiindca eu in general combin culori de farduri,nu merg pe o singura culoare.
mami de TEA (1.04.08)
clauclau spune:
Hello dragelor, scot si eu putin nasul din hartii sa va salut!
Bitza, taman luni nu au program de dimineata! Ma refer la sala, ai inteles tu. De marti pana vineri au de la 8 dimineata...Abia astept sa merg, deocamdata astept invadatorii vineri , apoi sa treaca si gata!
Aaaaa, si eu am primit un produs cadou de la PureTouch, mi-au zis sa-mi mai aleg orice produs mineral vreau eu.
Ramo, ce nazdravan e si Andru tau!
Am vazut-o si pe Andra frumoasa , noi nu putem vota?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
kitzy spune:
Aveti un ritm la scris, ca nici n-apuc sa va citesc
Noi suntem bine, avem 8 dinti, 4 masele si 2 canini proaspati iesiti din ou cu scandalul de rigoare, of course.
De zis zice destul de multe, in fiecare zi mai spune cate ceva, e ascultatoare, s-a facut fetita mai cuminte decat era inainte, cand era mai micuta, alearga toata ziua prin parcuri, pe topogane, la nisip...papa destul de bine, a inceput sa doarma mai bine noaptea, intelege foarte multe mi-am dat seama ca stie culorile rosu si albastru, pe astea le-am testat, pe restul inca nu e voiasa si bine dispusa in majoritatea timpului, eu alerg toata ziua dupa ea, am ajuns la 52 de kg, de la 62
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Nicoleta spune:
Stela, sotul meu este de profesie inginer. Acum lucreaza in Vanzari.
Simo, si aici bate un vaaaant si este un friiiiig!! Dar frig nene!
Lui Matei ii curge putin nasul, dar la cat de inflamate are gingiile... ca maselele au spart, dar doar cu cate un colt, caninii... abia se vede varful lor... Trai pe vatrai!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
luny spune:
ce se poate face pe o vreme ca asta?..daaa, stiu, ca asa ne-am inceput si noi ziua, insa unii se duc la dr sa se caute de dureri, si se intorc cu burta si oase de vaca!...asa ca pe langa alea-alea, merge si o ciorba de burta, nu?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!