FIV in Ungaria 68

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

goggy
astazi cautand ceva in mesajele salvate de pe forum am vazut ca la un moment dat cochetai cu ideea unui fiv cu prof Feldberg , ai reusit sa ajungi la el?Asta daca nu e cu suparare bineinteles !!

feldberg ? de unde vine dr asta ? imi suna cunoscut numele lui, insa nu vreau sa fac o confuzie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
eu zic sa lasi fivul din decembrie pt ca ESTI DEJA insarcinata,
fa bine si dimineata cat mai repede fugi si fa un test de sange , roaga fetele sa-ti dea raspunsul in aceeasi zi si apoi fuguta vii sa ne instiintezi si pe noi.Bine ?
tano
este un medic din Israel care cred ca vine o data pe luna si in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

goggy Mi-am luat globul de cristal si incerc sa te vad, dar te vad cam "jumulita" alergand prin parc cu 2 copii frumosi si sanatosi,asa sa fie, ai sa vezi ca toate sunt la timpul lor si cum vrea DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

samira asteptam de la tine beta mare.
Am mai auzit de cazuri in care dupa trei FIV-uri nereusite, a ramas natural, cu ambele trompe infundate. DD sa te ajute.
Dragele mele dragi, citind ceea ce ati scris, cred ca am descoperit cauza infertilitatii mele....Pai apartamentul pe care-l avem in Bucuresti este pe Baba Novac, aproape de intrarea in parc. Asta o fi?
Astept cu mare interes rezultatul samirei, numai asa o sa ma pot linisti, altfel scot apartametul la vanzare.
goggy

tuturor si o noapte linistita, cu vise frumoase

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Irina, imi pare rau ... bebelasul tau inca te asteapta dar o sa vina cu siguranta ...

Mai fetelor, zic sa-i ridicam statuie lui Kovaci .Daca a lasat-o
graviduta pe Samira numai dupa o eco ... va dati seama ce-o sa faca cu noi cand o sa stam 2 sapt in Ungaria ???
Samira, eu zic ca esti graviduta si te felicit din toata inima . Tu vei fi acea graviduta fericita de care va scrie in manuale cu un bb in uter printr-o trompa nu chiar atat de atrofiata .

Ai facut sonografie, nu ? Poate asta este cauza ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela39 spune:

Buna dimineata fetelor!

Va citesc mesajele... si rad si plang alaturi de voi! Sunteti bestiale ...si .
Samira33 Este sarcina categoric!!!!!!! De multe ori Dumnezeu face minuni!!!Sfatul meu este sa te duci la un doctor bun si sa faci analizele toate astfel incat sa vezi daca este sarcina normala! Nu mai sta sa astepti ciclul, pt ca daca "Doamne fereste" este o sarcina extrauterina orice secunda pierduta este in detrimentul tau!iti vorbesc din propria experienta!Daca te duci la timp iti poate salva trompa prin laparoscopie!

denisa220972 te pup dulce si ma bucur ca te revad pe forum. Iti urez din suflet sa ti se indeplineasca dorinta!Succes!

Goggy: Esti tare!!! Reusesti sa aduci zambetul pe fetele tuturor!

Mirela2: Sa te ajute Dumnezeu si sa raspunzi bine la tratamentul de stimulare! Succes
Mult noroc fetelor care sunt in "focuri"

Mirela39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi gagici

am fost si-am facut Bhcg...cica abia maine imi da rezultatu'...ca pentru urgente trebuie sa am parafa medicului curant...eu sunt abonata la Medlife....si ma trimitea d-ra de la receptie la DR.Predoi sa-mi puna parafa...si nu prea mai vreau sa ma vad la ochisori cu madam P...da' mi-a zis d-ra care mi-a recoltat ca incearca sa mi-l bage la facut azi si sa intru pe net pentru rezultat dupa ora 14.00
asa ca acum asteptam...tot asa cum in continuare astept si menstra

nu stiu ce-i cu mine...parca sunt de pe alta planeta...ar trebui sa fiu agitata,isterica...in schimb eu sunt asa de detasata...parca nu-i vorba despre mine...parca asist la intamplarea altcuiva
cateodata si cand ma uit la film sunt mai entuziasmata

alrak...draga mea,asa este apartamentul nostru este pe Baba Novac....da' nu mai locuim in el de 6 luni de zile...l-am lasat singurel

goldi...am facut sonograma,asa este...si chiar asa ma intreba si sotul meu aseara...ce mi-a facut dr.K in cabinet cat am fost numai noi 2???

e asa frig si urat afara...de iti vine sa stai numai la Cabana Plapumioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Isa
Sincere felitari si sper sa te urmez., sa ai grija de tine si de cei 3 .

Irina imi plinge sufletul, alaturi de tine. Crede-ma stiu ce simti si as vrea sa nu mai treaca nimeni prin asa esec.
Samira
De ce nu vrei sa creyi in minuni. Fi mai optimista. Te rog. Bucura-te ca nu vei mai avea de aface cu dr.
Fetelor in data de 23 octombrie nu se lucreaza in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor
sami m-ai lasat fara replica. Doamne -ajuta sa fie cu ochisori, si sa nu fie extrauterina.
mirela
Mai fetelor, nu ma innebuniti cu Baba Novac si infertilitatea, ca eu nu pot sa-mi vand nici un apartament, ca-i luat cu credit si mai am de plata la el!
Retam spune-mi te rog, ai spus ca astepti marti sa mergi sa faci hormonalele cu Zadori si sa faceti planul pentru noiembrie. Tu ai facut tratament cu AC? si cum ai tinut legatura cu el? Eu i-am trimis, asa cum stabilisem, echo in ziua a-3-a(am un chist care ar fi trebuit sa se resoarba), si hormonalele in ziua a-2-a, si nu mi-a dat nici un raspuns (ieri o saptamana de la mail). Este adevarat ca acum fac tratament cu AC asa cum mi-a prescris (mi-a dat si 2 folii x 21). Mi-a spus ca ar vrea sa incepem stimularea in noiembrie (la mine este urgent sa o fac cat mai rapid din cauza varstei - 39 ani). Scuze pentru atatea informatii, dar sunt un pic stresata de acest lucru.

Va pup

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai mai violeta...ca am zis doar ca facem si noi haz de necaz
lasa apartamentu' acolo...cum sa-l vinzi???

mai fetelor...da-i musai sa ne intalnim la un suculetz...ca prea ne-am adunat in acelasi loc din acelasi loc
culmea ar fi sa ne si cunoastem

de 2 ore stau pe net si ma tot benoclez la hainute de bebelusi...nu ma pot hotara ce sa-i cumpar finutzului...si daca ma duc si prin magazine...sigur o sa fiu si mai nehotarata...si o sa sfarsesc prin a cumpara tot ce-mi place...ca asa fac mereu...nu prea am limita

Mergi la inceput