FIV in Ungaria 68

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor......rezultat Bhcg 971,9

ce inseamna asta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ma duc sa iau aer...tre' sa ma oxigenez la creier sa judec limpede

ma duc sa ma plimb prin oras cu masina...ca trebuie sa procesez informatia
sper sa fiu in stare sa condduc pentru ca imi tremura mainile rau de tot

ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

felicitari ! esti insarcinata!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Inseamna ca esti INSARCINATA in toata regula! Cate zile ai de la intarziere? Nu poti face o eco? Cam la 10 zile data la care tb sa vina CM ar trebui sa se vada.
Hai ca, tremur eu pt tine! si sa fie intr-un ceas bun!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

samira: repeta BHCG dupa 2 zile. Daca valoarea se dubleaza, ar trebui sa fie o sarcina in uter, asa cum e normal. Daca BHCG creste dar nu se dubleaza, este posibil sa fie extrauterina. Asa a fost la mine. Iti tin pumnii sa fie bine si sa ai o sarcina usoara.

Despre mine: la sfatul lui Zadori, am facut miercuri seara spalaturile vaginale, joi si vineri nimic, iar sambata dimineata am fost sa refac analizele. Probabil miercuri - joi voi avea rezultatele.

Va tin pumnii tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Felicitari Sami.
Trebuie sa credem in minuni.Trebuie sa sarbatorim. Vine bebe. Sa-ti dea Dumnezeu bebe la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira sa fie ok!
Si da, ar fi frumos sa ne si cunoastem daca tot suntem in aceeasi situatie.

Tabitha o sa fie bine, sa vezi. Mie tot nu mi-a raspuns doctorul Z, dar astept sa-i scriu iar cand voi fi aproape sa termin prima folie de AC. Sper ca atunci sa-si faca timp si sa-mi raspunda si mie. Pana atunci probabil o sa fac si echo din nou si poate a disparut si chistul.

Pupici si revin!

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

violeta: eu m-am conversat cu Zadori vineri pe mail, mi-a raspuns de 2 sau 3 ori, foarte repede. Probabil isi verifica mailurile si eu tot ii scriam si il intrebam cand una, cand alta. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Fetelor, va multumesc pentru suportul moral!!!!
Sa stiti mca imi e de ajutor. Nu disper, pentru ca mai am 2 BB congelati, si cine stie....Iata ca Samira este exemplul cel mai bun ca Dumnezeu are planurile lui cu privire la fiecare dintre noi. Asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam si sa mergem mai departe. Am venit deja azi la servici (copiii te fac mereu sa uiti de problemele tale...)si, cu fruntea sus am luat-o de unde ramasesem....
Samira Sunt sigura ca e BB-ai incredere!!!!Inca am gura pana la urechi Bravo!!!!!
Anca iti tin pumnii pe mai departe. Nu ai fost curioasa sa-ti faci pana acum test de urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, sa dea DD sa se dubleze beta la 48 de ore si sa ai o sarcina fara evenimente.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput