FIV in Ungaria 68
Raspunsuri - Pagina 11
tamaryllis spune:
Ada, bine ai vnit si SUCCES!
Alina, maine plec si eu de aici!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
zapp spune:
2Bobocei, mersi pentru info. O sa imi fac rezervare la pensiune pentru joia viitoare.
Eu am urmatoarele mutatii:
Factor V Leiden - heterozigot
Gena MTHFR (C677T - heterozigot, A1298C heterozigot)
I-am trimis lui Kovacs rezultatele analizelor si mi-a zis sa iau legatura cu un hematolog pentru ca pentru Factor V Leiden o sa am nevoie de heparina. Asa ca am mers la hematolog in Timisoara (dr Ionita). Doza de clexane de 0.4 ml/12 ore mi-a dat-o dupa mai multe analize pe care le-am facut atat la Synevo cat si la spital in timisoara. Subliniez ca mi-a dat clexane pentru Factotul V, nu pentru gena MTHFR si dupa ce am facut urmatorul set de analize:
- TQ
- APTT
- TLCE (timp de liza a cheagului euglobulinic)
- Produsi de degradare a fibrinei
- D - dimeri
- TARS (testul activitatii reziduale)
- fibrinogen
- folati
- Vit B12
- feritina
Pentru gena MTHFR mi-a zis sa iau acid folic (iau 5 mg pe zi, nu mai mult, pentru ca folatii mi-au iesit bine)si vitamine prenatale. Hematologul mi-a zis ca mutatiile genei MTHFR nu sint periculoase.
Sper ca o sa fie bine...
Te pup si succes!
samira33 spune:
tamaryllis...pe site nu au afisate preturile dar pe booking.com eu am gasit dubla cu mic dejun inclus la 39 euro
samira33 spune:
fetelor....am gasit o clinica privata in Bucuresti care are laboratorul de analize deschis si Duminica si elibereaza rezultatele analizelor in 7 limbi straine,la cerere.
super fain....acu' m-am linistit...poa' sa vina menstra in orice zi...da' numa' sa vina ![]()
luck spune:
goldi
ce veste buna ne-ai dat , eu personal sunt foarte incantata ca vorbesc limba romana !!!
Offf , cand am citit primul tau mail am crezut ca o sa fim "colegute" la inceputul anului viitor dar acum m-am desumflat.
samira
Stai linistita , sunt sigura ca va fi bine !!!Eventual o sa iei AC mai putine.Ma bucur ca ai rezolvat si cu analizele.
rubia
Mult noroc !!!
felicia
Sunt mult mai bine acum multumesc de intrebare , mai fac un tratament cu vitamine acum.
zapp
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! 

Super ca incepi de luni , Damne ajuta ca de Craciun sa fii 2 in 1.
Ma bucur ca ai postat analizele pe care le-ai facut suplimentar si eu intentionez sa le fac dupa ce termin tratamentul pe care-l fac acum numai ca ........ nu inteleg nimic din ele , nu ai putea sa le si explici
?
Dr ta nu ti-a prescris si b-uri pt MTHFR?
patricia
bine ai venit si sedere cat mai scurta, analizele de trombofilie le-ai facut?
samira33 spune:
fetele lu' Kovacs...o intrebare:
mi-a recomandat sa fac "ultrasound" intre zilele 8-18 de AC.....acum ultrasoundu' asta...pe la noi l-am regasit sub forma eco transvaginala si eco endovaginala...ce ma sfatuiti sa aleg???am inteles ca, in mare, ar cam fi acelasi lucru insa endovaginala reda mai fidel realitatea din adancuri
va pup
ma duc la nani
somnic usor si vise cu prunci
mirela2 spune:
vio, alina, samira pupi si merci de pampoane![]()
clocesc cum sa nu clocesc, numai oua mari sa iasa si bune bune.
in schimb am tras o fuga pana-n tara, am dormit in masina si la dus si la intors, ca sa nu ma mai gandesc la buda.
pupi fetelor si somn usor celor ce dorm
de Craciun vom fi 2 in 1!
violeta70 spune:
Buna fetele!
mirela2 
si ai grija de tine. Dr. Zadori tot nu mi-a raspuns. Este adevarat ca ce ar putea sa-mi spuna este sa urmez tratamentul, dar parca 2 cuvinte de la el m-ar mai linisti. Acum astept. Banuiesc ca nu ma va lasa balta? Apropo, cu cat timp inainte ti-ai facut rezervare pentru cazare? Momentan eu nici nu stiu cand voi veni.
M-am saftuit cu cumnatul meu (imi este si nas de cununie) si cred ca voi repeta echografia saptamana viitoare, sa am mai multe zile de tratament cu AC. Voi ce ziceti sa o repet sau sa las sa o fac cand imi va zice dr. Zadori? presupun ca-mi va zice, nu?
Va las acum, ca sunt la "scarbici" si afara este o vreme....zbrrrr
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
patricia spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Scuze.
Buna dimineata fetelor si va multumesc pentru primirea printre voi. Sper sa fie foarte scurta sederea aici.
Alina din punctul dr. eu nu am nici o problema. Sotul meu are probleme. Am facut Fiv in Ungaria la Debrecen, la dr. Botnar. Din punctul meu de vedere īsi da toata silinta sa fie bine, dar ce sa faci daca Doamne Doamne nu vrea. Voi face īn Noiembrie,sper ca de data asta sa se finalizeze cu īn bratele mele. Trebuie sa se finalizeze cu .
Mirela2 mult succes si Doamne Doamne sa te ajute, sa ni se īndeplineasca la toate "cea mai mare dorinta.
Luck Nu mi-am facut analizele de trombofilie, pentru ca dr. nu mi-a recomandat.
A zis sa punem acest esec pe baza unei intimplari nedorite si nefericite si sa fim foarte optimisti ca data viitoare va fi mai bine.